Dün arşiv sorunu vardı modda o da düzeltilmiş şimdiki haliyle daha yeni denedim tüm yollarda geçerli oluyor Şiddetle TAVSİYE! ediyorum modu fps kaygınız olmasın sıkıntı yaratmıyor mod;
Neden
Uzun süre götürecek bi fare değil heleki FPS oyuncusuysan.
ben 3 yıldır g300s kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım cs:go bırakmadan evvel bu maus ile global oldum
Ne zamandır aklımda sormaya fırsatım olmadı maalesef Oyunda ki var olan DAF Euro 6 modelini makyajlı vs. tarzda facelift bir daha gelir mi acaba? Zor ama yine de sizlere sormak istedim, aydınlatırsanız mutlu olurum
Bu arkadaşta ne oyuncaklar varmış be… Şu an tüm benliğim bir tane almak istiyor.
Ahh ulan bi 3D printerim olacaktı, ETS deki bütün assetleri bastırıp diorama yapardım vallaha , bu adam da büyük ihtimal kendisi bastırıyor.
bugun iki tane daha anahtar ekledim ve kontrol paneli icin bir calisma yaptim. yakinda onuda monte ederim diye dusunuyorum.
Abi birde masaya tır tamponu koy tam olsun Güzel çalışma yapıyosun özeniyoruz valla
Tir tamponu almak eve getirmek bir sey degilde, hanima izah etmek hepsinden zor gosterge olayina bir girebilsem, telemetremiydi neydi onunla degilde gercek panel ile oynamak super olur diye dusunuyorum.bu konu ile ilgilide calismaya basladim fakat surec uzun olacak, bu aralar youtube kanalim icin uye kasmaliyim ve bu nedenle video cekmem gerekli onun icin model araclari bakima aldim.arada vakit ayirabilirsem olabilir. ama elektronik malzemeleri siparis ettim. elimde yani parcalar.neyse zamanla olur insallah. bu arada firsat buldugumda 6 adet buton ekleyecegim yukaridaki resimde gorunuyor anahtarlar arasinda bos bir yer var oraya koyacagim.simdilik durum bu.
Allah kolaylık versin abi nediyim valla güzel çalışma.
Youtube kanalınızı şuraya biyere bırakın takibe alalım
Bio’nuzda yazıyormuş
Marmara bölgesinde iseniz akşam uzay istasyonunu görme ihtimaliniz var, çok hızlı geçiyor ışık kirliliğinde fark etmek zor.
https://twitter.com/IgnazioMagnani/status/1198490744010477568
böyle oluyor.
Saat kaç gibi geçer ki?
18.54 sanırım.
Geçen sene Temmuz’da İstanbuldan görmüştüm. O kadar ışık kirliliğine rağmen güneşin yansımasıyla rahatlıkla dürbünle takip edebilmiştim 2-3 dakika kadar gözlemlenebilmişti.
Detroit: Become Human adlı oyunun PC sürümü 12 Aralıkta Epic Games Store’a özel çıkış yapacak.
https://www.epicgames.com/store/tr/product/detroit-become-human/home
Detroit: Become Human PC sürümü çıkış tarihi videosu
as bayrakları as
steam databeseye göre 3 saat 25 dakika sonra sonbahar indirimleri başlayacak.