Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Yol dokuları için harika olmuş mod bi deneyin derim

1 Beğeni

hocam bütün yollar için mi geçerli belli bölgeler mi böyle sadece

1 Beğeni

Gidiş geliş yoldaydım sabah orada aktif idi otoyolda denemedim henüz deneyip söylerim bugün

2 Beğeni
2 Beğeni

oyunlar yavaş yavaş win7 desteğini bitirdi, ben halen stabilliğinden dolayı win 7 kullanıyorum mecbur win 10’a geçiş yapacağım, sistem c sürücüsüne kurulu win10 kurulumu yaparken d ve e sürücüsünde bulunan oyunlar ne olacak? otomatik olarak uyumlu hale mi geliyor yoksa tekrar indirmek mi gerekiyor?

onları steamde yedekleyip sonra yedekten tekrar kurabilirsin ya da formattan sonra oyunları yüklerken o dizinleri gösterirsin ama karışıklık olur temiz format iyidir

o zaman ets desteğini bitirene kadar devam edeyim, bir tane oyun için 10 tane oyunu tekrar indirecek olmak zor geliyor, zaten gta 1 günde iniyor. :joy:

Kesin temiz format at. Diğer türlü işin içinden çıkılmıyor. Sinir kırizi geçirmektense oyunları baştan indirmek iyi.

Tekirdağ’da doğalgaz rezervi bulunmuş. 286 milyar metreküp çok iyi rakam.

her seçim dönemi orada gaz bulunuyor, bu haberler başladığına göre demek erken seçim olacak.

1 Beğeni

Lozan anlaşmasından dolayı 2023 demi cıkaracakmışız doğalgazı :smiley:

o köylü kimse, yatağında yatamıyordur şimdi :slight_smile:

2 Beğeni

Çanakkale’deki altın muhabbetindeki gibi bize sadece 2 milyar dolarcık bırakıp gidicekler diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Steamden indirdigin oyunlarsa sadece dosya yolunu gostermen yeterli oluyor tekrar kurmana gerek kalmiyor oyunlari diye hatirliyorum… win10 ile win7 karsilastirmasi yapmanin zamani gecti artik tabiykide win10 daha iyi…

evet birazdan gidip bu namıssızı alıcam

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g203-prodigy-kablolu-siyah-gaming-mouse.html

6 ay kullanırım herhalde nasılsa çift tıklama soruu başlayacak :smiley: değişime gider zaten bozulduğunda başka bir fare almış olurum :smiley:

-Çift Tıklama Sorunu Yaşayanlar Derneği

1 Beğeni

Hadi bakalım macera başlasın

9 Beğeni

Hasan bu tır yan aynaları olmayan tır mıydı? öyle bir özelliği vardı galiba

evet aynasız actros. ayna yerine kamera ve içeride ekranlar var.

2 Beğeni

Soldakine bulaşma… :smiley: