Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Herkese selamlar. Durmaplay hariç bildiğiniz ya da kullandığınız kredi kartına taksit yapan güvenilir site var mı ?

Duyuru!
WorldofTrucksTR.com sitesi bu geceden itibaren SimulationMods.com olarak yayına devam edecek. Ve Türkçe dilini bırakıyoruz. Artık İngilizce olacak. ETS 2 ve ATS dışındaki oyunlara da yer verilecek. Birkaç hafta değişiklikler, düzenlemeler olacağı için site farklı görünebilir. Kullanıcılar modlarını yine ekleyebilecek. Ama artık site dili tamamen İngilizce olacaktır.

6 Beğeni

Bence özel siparişle Almanya’dan getirilebilir, 1863 çekici gibi.

1 Beğeni

çok güzel tırlar ya. bi de bu tırarın direksiyonu kontak kapatınca otomatik kapanıyor direksiyon

Rusya’dan Max Sergeev Ford Otosan Sancaktepe Ar-Ge Merkezini ve İnönü fabrikasını ziyaret etmiş. Ford D-1210 da var, F-Max 2020’de Rusya’da yine yılın kamyonu seçilmiş. F-Max için geniş ekranlı konsol ve küçük farlı bir prototip yapmışlar, ayrıca 4142’lerin üretim aşamalarını da çekmiş. İyi seyirler.

ETS 2’de de var otomatik direksiyon pozisyonu. Iveco Hi-Way’de görmüştüm.

1 Beğeni

bazı tırlarda var demek ki. o güzel özellik direksiyon açıyorsun kontağı önüne geliyor sen ayarlıyorsun ayarını

Hafızalı koltuklar var ya hani lüks araçlarda, onu direksiyon ayarına uyarlıyoruz basitçe. Direksiyona her geçişinde direksiyon yüksekliği derinliği ayarlamak zorunda kalmıyorsun. iki ya da üç tane ayrı program olur, direksiyonu ayarladıkça kaydedersin, başka bir şoför için ayrı ayar, kendin için ayrı ayar…

1 Beğeni

can ekler diye bir tırcı abi var onu izliyorum barsan da çalışıyor yolculukları keyifli oluyor izlemesi

1 Beğeni

Domain değişikliği yapıldı. https://simulationmods.com/ diğer düzenlemeler daha sonra olacak. Yarından itibaren başlıyoruz.

2 Beğeni

Arkadaşlar, ekran kartları AMD olanlar, yeni çıkan 1.12.2 güncellemesini yüklesinler.
Çok kral özellikler geliyor.

2 Beğeni

Axor 1835 Yağa su karıştırmış. Silindir kapağını söktük inceliyoruz…

14 Beğeni

canlı yayın aç hep beraber inceleyelim :grin:

3 Beğeni

20 aralık…

3 Beğeni

Facebook un Youtube kanalina abone kasma sayfalarinda abone dileniyorum. :pensive:

3 Beğeni

Sanırım aracı başkası kullanıyormuş. Geçmiş olsun.

1 Beğeni

Trafik kurallarını hiçe sayarsan olacağı budur. Yine de geçmiş olsun. Hiç sevemedim şu tanju’nun ve enis’in tayfasını.

6 Beğeni

bu ne laa :laughing:
Ülkece durumlar sıkıntı :slight_smile:
Trump telif koyup 15 bin kişi yolliycak, Fatih Bulut naapcak bilmiyorum :)))

7 Beğeni

Sonuna kadar izleyen bordo berelidir. Allahım izlenme kazandırdığım için affet. :smiley:

4 Beğeni

önüne geleni ünlü yapıyolar muagoym

2 Beğeni