Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Logitech M70 var bende, senin söylediğinin babası oluyor kendisi, M90 onun yavrusu :joy:. 8 senedir kullanıyorum tanışmam da şans eseri oldu… Bir arkadaşıma laptopla gittim masaya karşılıklı oturup oyun gecesi yapacaktık, mouseyi evde unutmuşum. İndim mahalleye bilgisayarcı buldum bitane kablosuz istedim o zamanlar kablosuz kullanıyordum. Kablosuzlar çabuk bozuluyor diye bunu önerdi, 20 lirayı verdim aldım alış o alış… Alırken bu geceyi idare etsin yarın kendi mouseme kavuşurum diyordum aradan 8 sene geçti hâla aynı mouse :joy:. 2-3 kere yeni switch lehimledim, eğer havya tutabiliyorsan rahat 15 sene götürür :slight_smile:

Edit: Benimki de M90 mış ama eski model, yenileri çıkmış bide geçen gördüm. M70 nerden çıktı acep ??? :slight_smile:

2 Beğeni

Bende de hala M90 var canavar gibi çalışıyor :smiley: MaşAllah pü pü :slight_smile:

2 aylik M185 mouse vardi. alicisini kaybettim 4-5 senedir kutunun icinde. yanarim hala ona yanarim.

Garantisi devam ediyorsa Logitech destekten yenisini göndermelerini isteyebilirsiniz. Ben yazmıştım 2 haftaya Hollanda’dan geldi.

1 Beğeni

4-5 sene oldu alali gecmistir garanti suresi illaki.

1 Beğeni

2019 model Volvo S90’ın enjektörleride piyasaya düştü :blush: Volvo, yıllardır yakıt sisteminde Bosch ve Continental’i tercih ediyordu, zaten 1.6 motorlarda Ford motoru kullanıyordu, Denso sistemine geçmesi iyi olmuş… Yeni model Opel Astra’lar ve İnsignia’larda Denso sistemine geçti, Toyota baştan beridir zaten bu sistemi kullanıyordu. Yavaş yavaş avrupa’da kullanılan arabalar yakıt sistemlerini Denso’ya taşıyor.

6 Beğeni

yani diyorsun ki yeni model densolu alalım :frowning:

1 Beğeni

Magneti Marelli’nin sahibi olan Fiat’ın bile Denso’dan parça kullandığı görmüştüm. Gerçi marelli sonradan calsonic’le birleşti o ayrı.

1 Beğeni

E yani :slight_smile:

benim zaten ayrıntıya indiğimde takıntım başlıyor :grin:

@HasanOfke Road To The Black Sea ana konusunu kapamak güzel iş oldu, saatte 50+ mesaj geliyordu, teşekkürler :smile:

4 Beğeni

Adam uyardığı halde yazmaya devam ediyordu bazıları.

2 Beğeni

AALLLAAAAHH FİNALLERDEYİZ :laughing:

6 Beğeni

Hak ettik, alnımızın akıyla Euro 2020’ye gidiyoruz!

3 Beğeni

Valla grubun ilk maçlarında iddialı görüntü vermiyorduk Şenol hoca gelince toparlandık. Bütün maçlarda sadece 3 gol yemişiz :grinning:

4 Beğeni

Umarım yanılırım ama ayakta duramayan bir milli takım ile 1 puana razı olduk :no_mouth: 1 sene sonra üstüne katmazsa şenol hoca ve diğerleri gittiğimiz gibi geri geliriz londra’dan…

2 Beğeni

Kaleye kadar gidiyoruz ama çekilen şutlar sanki kaleciye pas niteliğindeydi. Cengiz, Burak, Hakan hiç güzel şut çekemediler

4 Beğeni

@Javerno Evet özellikle Cengiz şutlarda çok etkisizdi. Merih’in çizgiden çıkardığı kafa maçın değil turnuvanın kırılma anıydı. Onu yeseydik hem içeride hem dışarıda İzlanda’ya mağlup olacaktık ve daha önemlisi umudumuz son maça kalacaktı. Emre’ye uzatılan tuvalet fırçasının intikamını gollü galibiyetle almak güzel olurdu ama puanı alıp fişi çekmemiz daha güzel oldu. :slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar rahat olun ve milli takımımıza sonuna kadar güvenin. Son maçlarda taktik gereği yavaş ve kontrollü oynadık. Emin olun bizim guruptan çıkmamız İzlandayı yenme işine kalsaydı izlandayı çok rahat yenerdi bu Milli takım. Oyuncularımız avrupanın önemli kulüplerinde iyi işler yapıyolar. Artık eskisi gibi değil olaylar. Oyuncularımız türkiyeye bağlı kalmayıp avrupada kendilerini çok iyi ve düzgün bir şekilde geliştiriyor. İnşallah federasyonumuz salaklık yapıp yabancı kotası koymaz. Eğer böyle bir kota gelirse işte ozaman eski milli takım gibi 10 senede bir turnuvalara gideriz.

3 Beğeni

Bencede bu kadar umutsuz bakılacak bir durum yok takımda, klişe olacak ama dünya şampiyonu Fransadan 4 puan aldı bu takım. Şartsız kayıtsız sevdiğim kulüp takımlarından çok daha istekliler, çok daha hırslılar, he belki kupa olmaz ama bence iş yaparız yazın :wink:

2 Beğeni