30 Kasım da EURO 2020 grup kuraları çekilecek bilginiz olsun. İnşallah güzel bir gruba düşeriz.
Masaüstüne daha da garip duruyor. Alışılır fakat bence daha soluk olsa -saydam- iyi olur.
7 gündür yurtiçi kargo adrese kargo teslim etmedi. 5 gündür dağıtıma çıkarılıyor ama bana gelmiyor evden çıkamaz olduk ulan. hayır şubeyi de arıyorum açan yok. aynı durumdan muzdarip olan var mı?
Birkaç kere benzer durum yaşadım. Öncesinde kapıya bile gelmeden telefonla arayıp “evde misiniz” diye sorarken daha sonralar adresin bulunamayıp kargonun şubeye geri gitmesi, şubedeki görevliye durumu belirtince “kurye sizi aramak zorunda değil” demesi. Eğer
farklı kargo firma seçenekleri varsa yurtiçi kullanmamaya çalışıyorum.
Merkür’den Dünya’ya 1 günde gelmiş bence süper daha ne istiyorsunuz.
gezegenimize gelmiş bizi bulamamış…
2007 model 1.5 dizel megane 2 enjektör hatası veriyor. Yani böyle 5 ya da 6. vitesteyken gaza biraz fazla yüklenince veriyor bu hatayı. Nedeni ne olabilir?
diğer viteslerde de yüksek devirde böyle yapıyor mu? aracın cihaza bağlanması lazım. büyük ihtimalle enjektörler yüksek devire gelince yakıtı istenen basınçta veremediği için motor beyni korumaya alıyor olabilir. Öyleyse enjektör ayarı yapılması lazım.
Diğer viteslerde yapmıyor. Genelde 110’u geçince yapıyor. Gazı yavaşça arttırınca 130’a kadar sorun olmuyor ama daha agresif, daha hızlı yüklenince gaza direk enjektör hatası veriyor. Büyük bir sorun mudur? Maliyetli midir?
Dediğiniz enjektör hatası, yani ‘enjeksiyon kontrol edin’ bir arıza lambasıdır. Herhangi bir arıza olduğu zaman bu uyarıyı verir (turbo,yakıt basıncı arızası, egr arızası, dpf arızası enjektör arızası) gibi… yani oradaki enjeksiyon, enjektör demek değildir, öncelikle bunu söyliyeyim, tanıdığınız bir beyinci varsa orada OBD arıza tespit cihazı bağlamanızı tavsiye ederim.
Bu arızadan sonra alt tarafta sağda ki stop yazısı yanıyor. Aracı istop edip tekrar çalıştırınca gidiyor.
Dediğim gibi en kısa zamanda arıza tespit cihazı bağlatmanız lazım.
hangi kargoda olursa olsun eğer şube yakın ise veya kendi alma ihtimaliniz var ise şubeden teslim almayı tercih edin. yoksa o ürün size ulaşana kadar güzargah vs elemanın bilmem nesi derken 1 2 gün dolanır durur. ben genel olarak artık şubeden almayı tercih etmeye başladım
şube evime 800 metre uzaklıkta abi. bu sabah getirdi eleman. 11.11 indirimlerinden dolayı yoğunluk varmış.
Aracın gidişi normal mi çekişi nasil ? Basit bir sensör hatası veya valf arızasıda olabilir . Arkadaşların dediği gibi bilgisayara bağlansın hata kodundan çıkar ne olduğu