Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Haydaaa :rofl:

Benimki de haftaya oldu mu off offf

1 Beğeni

Emre kardeşim biz mous ile devam

Bir yerinde led ve krom olmayan tır varmış Türkiye’de.

5 Beğeni

Bana göre SCS’nin çıkarttığı en iyi oyun ve o oyunun theme’i:

Ve de şunu soracağım, neden bu gibi bir theme’i yeni oyunşarda yapmıyorlar? Neden müziklere eskisi kadar önem verilmiyor? Mesela GTA IV’e kadar (IV dahil) Tüm GTA’ların da theme’leri ezberimdedir fakat GTA V’yi 175+ saat oynamama rağmen bir tane bile müziği aklımda kalmadı (oyunun hikayesi ne kadar iyiydi derseniz orası da muamma).
Yeniden belirtiyorum, oyunlardaki teknoloji geliştikçe Soundtrack’e verilen önem neden düşüyor?

Ve de bence en iyi theme’lerden:

7 Beğeni

Geri dönüşlerle ilgili olduğunu düşünüyorum, ses konusunda geri dönüşler veya eleştiriler çok daha az olacakki geliştirmelerde hep grafik, optimizasyon, hikaye güncellemeleri ön planda. Bende oyunla birlikte anılacak müzikler olması gerektiğini düşünüyorum hatta simülatörlerde daha çok ihtiyaç var çünkü diğer türlere göre daha durağan oyunlar.
İnşallah şöyle müzik kulağı olan bir çalışan birgün bir çılgınlık yapar diyelim :sweat_smile:

3 Beğeni

1985 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne alınan Göreme Vadisi ve çevresindeki alanın, milli park statüsü kaldırıldı.

Resmi Gazete’de bugün yayımlanan karar ile 30 Ekim 1986 tarihli Bakanlar Kurulu kararı yürürlükten kaldırıldı.

Peribacaları toki evleri,göreme 15 temmuz milli irade parklarına hazırlıklı olun… s…sizler doymuyorlar ülke de yer bırakmayacaklar

10 Beğeni

Teşekkürler…

1 Beğeni

Bir şey olmaz canım, bir tane daha saray yaparız tüm sorunlar çözülür. (!)

1 - Oraya istesen de şehir kuramazsın zemin müsait değil.
2 - Kurmuş olsan bile bu balon turizmini baltalar.
3 - Bir yerin statüsünün değişmesi oranın imara açılacağı anlamına gelmez.

Daha kötüsü olamaz diyorum oluyor…:man_facepalming:t3:

1 Beğeni

@ZEQHO sizde mi buralardasınız efendim :smiley:

1 Beğeni

Eminmisin ataköy marina imara açılması imkansızdı ve acilmayacakti ama şuanda gökdelenler dikildi… batmanda hasankeyf sit alanıydı turizm icin buyuk gelir kaynağıydı bir çok medeniyete ev sahipliği yaptı ama Müsait o kadar yer var iken barajı oraya yaptılar ve bitirdiler orayı… karadeniz de yaylalar icin yollar yapılırken halk isyan etti ve cumhurbaşkanı olacak kişi bu halka terörist dedi ve şuanda yaylalar icin toki imar izni çıkarıldı ve bunların nicesi var… Sen dünya mirası yerin statüsünü alacaksın ama imar yapılacak anlamına gelmiyor :slight_smile: bu türkiye de para gelecekse toprağın altınıda satarlar ne balon turizmini ne medeniyet emanetlerini ne de doğayı düşünürler yani tutupta savunuculuğunu yapmaya gerek yok görünen köy klavuz istemez… he bu arada 1 ay once peri bacalarına otel dikenler vardi inşaat halinde yıkım emri verilmişti haberlere bakarsan görürsün neden oralarada el atarlar diyorum ayder yaylasında insanlar ev ve salincaklar kurmuştu dediler ki bu çirkin görüntüyü silecez ne oldu sonra toki oraya otel dikme kararı aldı… ve son olarak salda gölü turkiyenin bahamalari eşsiz bir göl ve beyaz kumlar ne oldu bir an isim yapti orasi ve el koydular şuanda millet bahçesi yapılacak…

6 Beğeni
1 Beğeni

Daf vites topuzu + 32 fonksiyon button box. Mandallar aktif olarak kullanılıyor. Sırada retarder-sinyal kolları var :crazy_face::crazy_face:

HENÜZ GELİŞTİRME AŞAMASINDA OLDUĞU İÇİN KABLOLAMA, VİTES KILIFI VS DÜZENLENECEK

Ayrıca vites için @ONURKULL ’ a teşekkürler :slight_smile:

17 Beğeni

Gerçek çekici kullansaydın daha az karmaşık olurdu bu ne üstad :laughing:

Hayırlı olsun bu arada.

Mükemmeell

2 Beğeni

Logitech vites kutusunun içini açan oldu mu hiç? Benim vites geriye geçmiyor. Bastırıp vitese geçirsem de yine 6. vites oluyor. İçini açsam halledebilir miyim yoksa daha da mı bozarım?

Mercedes-Benz Actros 1845 Bluetec 6 (Euro 6) Fren balata değişimi

11 Beğeni

Kimsenin savunuculuğunu yapmıyorum. Olacakları söyledim sadece. Kapadokyanın imara açılmayacağını da peri bacalarına yapılan inşaatlar hakkında yıkım emri çıkmasına dayanarak söyledim. 2 ay önce Salda Gölü’ndeydim. Sandığının aksine doğa koruma alanı ilan edildi. Tek temennim uzungölde yaşananların başka yerde yaşanmaması.