Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

wow

10 Beğeni

açıkçası bu çocuklar öğle aralarında bu fiyatlarla nasıl yemek yiyebiliyor hayret ülkenin her yeri kan ağlıyor

sıradan kuytu köşe bir dönerci
la mahalleye 7 yıl önce geldiğimde fiyatlar neydi ne oldu :smiley:
7tl+ayran
bir de bunun bizim aşağıda olan lahmacunsusu var tostçusu var diğer tarafta bir sürü dükkan açıldı lan yine pahalı yine pahalı :smiley:

1 Beğeni

şehirlere göre değişiyor aslında ben öğrenciyken döner + ayran için 3 belki de 4 lira veriyorduk. şimdi 1 lira 2 lira oynadı. mesela istanbul’da yediğim dönerleri nedense hiç beğenmedim ve haddinden fazla para verdim. Samsun’da en kötü döneri yesen bile 2.5 3 lira.

Tatlarına birşey diyemem ama İstanbuldaki esnafın maliyeti mecburen ürününde daha pahalı olmasına sebep oluyor. Varoş semtlerde bile (bende o semtlerden birinde doğdum büyüdüm yanlış anlaşılmasın :slight_smile: ) basit kötü bir dükkanın kirası 10-15 bin lira yani zincirdeki bir halka değerinden pahalıya pazarlandığı zaman son tüketiciye ulaşan üründe aynı oranda pahalaşıyor.

1 Beğeni

Üniversite yıllarında(Antalya’da) verdiğim siparişleri üst üste dizseler 7 metreye falan ulaşıyordu. 5-7 liraya öğünü halledebiliyordun. Hatta hiç unutmam 30-35 liraya bildiğin paşa sofrası kurmuştum. Her türlü mangal, döner hepsi ortaya karışık gelmişti. :slight_smile: Nereden nereye…

3 Beğeni

Acıktırdınn :rofl:

1 Beğeni

:joy:

14 Beğeni

Ya neler neler var bunlarla ilgili :joy::joy: 3 gun sonra ordan çıkacaklar gündem degisince bu sefer yine girecekler bu sefer de isid icin
Allah bu koltuk sevdalı cellatların gazabından egosundan korusun gariban gunahsiz askerlerimizi Allah onlara yardim etsin…

3 Beğeni

Milli takımımıza bugün bu gururu yaşatırdığı için çok teşekür ediyorum

3 Beğeni

ağzına yüreğine sağlık kardeşim.

1 Beğeni

:smiley:
https://www.instagram.com/p/B3mG4Q3JYtl/

2 Beğeni

dün eski monitörüm intihar etti ve sizlere ömür :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

Donate bar açıver kardeşim patreon aç hadi seri boş durma

1 Beğeni

Patreon patreon var da daha duyurmadık

1 Beğeni

Yav çok basit babuş aynı TruckersMp’deki gibi bakır - silver - gold badgeler yap miktarlarını belirle hem destek olsun hem de fazlasıyla tshirt - kupa felan bastırır çekiliş yaparsın mis gibi

5 Beğeni

bugun anahtarlari yerlerine monte ettim. kirmizi olan simdilik dorse freni olarak kullaniyorum. sari olan zaten belli el freni. onun solundaki siyah anahtar ise motor frenini acip kapatmaya yariyor. birde normal el freni var onu cekili tuttugunuz surece arac motor freni yapiyor. solundaki mavi ve sarilar hazir ama henuz bir komut atamadim. anahtar ve uzerindeki buton daha once dedigim gibi araci calistirmak icin. simdiki planim aks kaldirmak icin anahtar ayarlamak ve aks kalkik iken butonun uzerinde birde led yansin istiyorum, bakalim zor degil ama bir yandan oyun oynamak istiyorsun biryandan da ugrasmak :slight_smile:

17 Beğeni

Mercedes-Benz Citaro Metrobüs motoru.

Mercedes’i açıyorsun, içinden MAN çıkıyor :smile:

13 Beğeni

@ZEQHO patreon destekçimiz olmuş. Teşekkürler :slight_smile:

3 Beğeni

Bir tek mod yapmıyoruz. Buyrun efenim el yapımı button box :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

15 Beğeni