öyle böyyük proje
gandırıldık…
Bunlar hep böyle anam… Güven olmaz…
Ülkemizdeki tüm alanlarda olduğu gibi bugün futbolda da ülkece duygu değişim hız ortalamasının ne kadar yüksek olduğunu anlamış oldum. ![]()
Ülkenin futbolu bile trol ![]()
https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass
6 TL’ye düştü.
Game pass üyeliği satın alsam ve sonra windows 10 mağazasından forza alsam daha sonra üyeliği iptal etsem sıkıntı çıkar mı acaba ![]()
Sonunda istediğimi yapmak için adım attılar ama… umarım üstesinden gelirler…
Bu gamepass hazır fiyatı düşmüşken 1 ay fh4 standart ı bi deneyeyim diyorumda
- şimdi ben Fh 4 ü kurdum oynadım ama online oynayabiliyormuyum asıl soru bu live gold bilmem ne gerekiyormu pc de xbox taki gibi.
- gamepass ı aldıkdan sonra ayın sonu gelmeden iptal etsem 1 aylık süreyi doldurana kadar hakkım varmı…
bu akşam bi demosunu indirecem PC ye bakalım kasma donma yapıyormu diye Fh yi bugüne kadar oynamadım bi denemek istiyorum 1 ay da olsa
Evet oynayabilirsin , bunun için 20 seviye olan yeterlidir.
Hayır , sadece 1 aylık gamepass ücreti olan 5,90 TL ödenmesi yeterli.
Evet 1 aylık süre zarfında oynamana devam edebilirsin.
cevap için teşekkürler…
Satın alıp indirmiştim ama sadece 3 uçak açık şekilde veriliyor Infinite Flight Simulator u bilen bilir üyelik sistemi ile çalışıyor diğer uçaklar RFS de aynı şekilde olmuş o açıdan pek beğenmedim yani.
@KanadaliGasteci abi bu akşam Ets2Ats yayını olmayacak mı? Cipsimi kolamı hazırladım seni bekliyorum. ![]()
![]()
İki motoru arıza vermiş olan MD10-30F uçağını sadece sol motoru ile indirmek.
Not: Bu uçağa tek motor yetmiyor. Her şekilde sürekli alçalmaya devam ediyorsunuz.
kanalın başlığına yazmıştım bu hafta sonu hiçbir şeye vakit ayıramadım ama
çerez merez işlerini abov abov abov yayınına stok yap ![]()
Tamam abi bir sonraki yayına kadar hepsini saklıyorum. ![]()
konsolu satıyorum
@Emre54 jajjaajjajaj