Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Hasan abi. Bu akşam yayın olursa EVR nin ses modlarından birini kullanabilir misin?

1 Beğeni

almadım ki tüm sesleri almak için bu hafta mail atmam lazım yani sende varsa gönderebilirsin deneriz

1 Beğeni

Paralı olanları bende de yok ama bedava olanları da çok kaliteli. Aşağıdaki videoda onun sesini kullandım. Daf XF105.510 sesi bu.

Kendi videosu

Blogda sağ tarafta bedava olanları var

1 Beğeni

beyler profilim sildim geri koyum belgelere ets 2 klosörüne profil görünmüyor hatta steam da bile görünüyor belğelerimde

Memleket neresi?

askeri darbe sonucu amerikan hibesi ile ülkeye girdi bunlar.

end of the end again at the door

1 Beğeni

yerel secimi boşver en güzel secim burda
image
dünyada 3 tane olan miyav park secimlerinlerine kitlendik.
adaylar ve vaadleri
image
image
image

son durum
mırmır % 34
atılgan % 36
zıpzıp % 30

oyumuzu verdik,vatana millete hayırlı kedi olur umarım. :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

Bu işler yalan … Kediyi bile bozar :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

SimülasyonTürk haber ajansi aktarıyor. Diğer iller mi? Salla… :smile:

İzmir den rahat oluyo mu Ahmet :grimacing:

@anon28546784 abi şu oyun hakkında da bir ön izlenim rapaoru alırız senden :slight_smile:

3 Beğeni

8 aydır istek listemde ha cıktı cıkacak derken oyun sürekli şutlandı.

• bagımsız slovak yapımcı.
  • erken erişim oyunu
  • klasik kaynak yönetimi adı üstünde (maden kur,işcilere kalacak yer,ulaşım…)
  • 60’ yıllarda başlayıp 90’lı sovyet dönemini kapsıyor.
  • gece gündüz,hava degişimleri mevcut.
  • grafik olarak cok iyi degil ama yeterli (fakat dönemi cok iyi yansıtıyor bu grafik)
  • 60’ yıllarda aslında gecmişi daha eski olan bir şehirleşmeyi konu alıyor. (üstünde en az 3 yıl ugraştım gittim baktım falan…)

• araclar dönemin aracları hepsi gercekte var olan.

• binalar,gaz boruları… ana ve kücük detaylar gercekte var olan şeyler.
  • fiyat 20$-30$ dolar arası olur diyor yapımcı.

sonuç = grafik olarak şuan bu şekilde,sovyet dönemi ile alakanız yoksa,oyunun size bir faydası yok başka oyunlara bakmanız faydanıza (transport fever…)

devamı cıkınca :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

bu arada bus driver sim,ve bu gibi oyunlar eşsizler neden?

• oyun dünyası amerika propagandası üstüne kurulu aynı flimler gibi.
  • 100 farklı oyun varsa hepsinde aynı araclar mevcut. dünyada sadece amerika yok.
  • bu oyunlardaki aracların göründügü başka alternatif yok.
  • ortak yanları bagımsız yapımcı olmaları sebebi ile grafik yönden üst seviyede degiller fakat adamlar boş konuşmuyor ortaya bir ürün cıkartıyor
  • bak buda var,böyle yerlerde var… diyerek cok seslilige katkıda bulunuyor.
  • işin özü adam ülkesini,geçmişini populer konulara heba etmeden elinden geldigi şekilde yansıtmaya caba harcıyor.

cok güzel bir örnegi yakın zamanda gördük =

pavel zagrebelnyj (mudrunner yapan kişi) ve dmitry glukhovsky (metro yazarı) bu iki kişi arkadaşım gercek hayatta sürekli görüşür konuşuruz.

• metro oyunu filim olacaktı,hollyhood’lu büyük bir firma (mgm) ile el sıkışıldı uzun zaman önce(2016)

0
son pragrafı tekrar tekrar okuyun cok güzel bir baş kaldırı acıklamasıdır.

uzak örnegi mudrunner 2’de göreceksiniz. (konusunda yazmıştım,bakabilirsiniz)

şuan bunlar birşey ifade etmeye bilir fakat ileride yaşam döngüsü içinde karşınıza cıkacaktır.

4 Beğeni

@anon28546784 abi her zaman sovyet bilgilerine hayran olmuşumdur kitaplarını filmlerini severek okumuşumdur
sen burda o dönemi anlatınca hayranlık duyuyorum severek okuyorum teşekkürler volkan abi :smiley:

1 Beğeni

:smiley: ahahh ne var ki bunda bu eski domainimiz coming soon mu yazıyormuş kapatayım yönlendireyim buraya +++ çok çok yakında birkaç günümüz daha var bitsin göreceksiniz :smiley:

5 Beğeni

türksatın bana bu gunkü hediyesi sağolsun atıl kalan diğer oyunlarımı da ındırdım oynayacagımdan degılde madem hediye geldi kullanmak lazım :smiley:

3 Beğeni

Dogum gunu bilirim kutlu olsun
Bugun benim internet tv gidip geliyor ileride trafo patlamis onda herhalde

2 Beğeni

eyvallah teşekkür ederim 25 megabit benim normalde ama 100 canmış onu gördüm :smiley: …geçmiş olsun sanada kar çok bastırdımı oralarda belki o yüzden sıkıntı çıkmıştır

1 Beğeni

Merkezde henuz yok ama soguukkkkk

3 Beğeni

Bir kaç gün geçti sanki? :smiley:

1 Beğeni