Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

hatay,antep… türk azınlık oldu.
bu yıl adana’da türkler azınlıga düştü.
2020 mersin’de azınlıga düşücek.

avrupaya gidince kendini yerli vatandaşla bir tutanlar’da önce ögrensin anayasa ne? göçmen yasası ve hakları ne? niye bu kadar göçmen haklarının artırılması için dirsek cürütüyor insanlar.

6 Beğeni

watch dogs 3 geliştiriliyormuş
açık dünyasını çok daha iyi istiyorum araç sürüşleri mekanikleri çok daha iyi olmalı
2. oyunu deli gibi oynamıştım
ama aynı havuzun oyunu işte :smiley:

1 Beğeni

Türkiye ile Avrupayı karşılaştırmak biraz anlamsız sanki, Türkiye’de ben hukuktan veya anayasadan konuşamıyorum malesef :frowning:

2 Beğeni

R6: Siege oyununun “Starter Edition” sürümü tamamen satıştan kaldırılmış. Eskiden bu sürüme sahip olan herkesin oyunu renown, item vs. kaybı olmadan “Standart Edition” versiyonuna yükseltilmiş.

Sonuç olarak bizim burası için iyi para belki ama diğer araçlarında çok ucuz olmasa gerek… kaldıki enjektörler her araç için büyük masraf demek zaten

3 Beğeni

sizin bu yer nerede yav? hani bilelim de geçerken uğrayalım araba getirelim falan filan

3 Beğeni

Bu arada Project: Abov için güzel bir aşamaya geçtik. Yakında herkes öğrenecek! :smiley: Aylardır çalışıyoruz yeter artık

4 Beğeni

@feelgood_inc o bölgede zaten :smiley: neyse belki işimiz düşer hatta geçen düşecekti bak tam döndüm d100e araba bayıldı elimde kalacaktı :smiley: neyse ki az bekletip çalıştı

3 Beğeni

Ben de üsküdarda oturuyorum abi :slight_smile: Hemde ümraniye sınırında :smiley:

1 Beğeni

an itibariyle netflix türkiye gidik :smiley: organize işler sazan sarmalını eklediler sinemada izlemedim değmiyordu çünkü…
hayır şimdi başka filmi de izletmiyor yüklenmiyor

3 Beğeni

Netflix’i tavsiye ediyor musun hocam? Bugün yarın almayı düşünüyorum ama internette oldukça kötü yorumlar yapılmış. Çoğu popüler dizi ve filmler yok, eşcinsellik teması neredeyse her filmde gözümüze sokuluyor gibi yorumlar gördüm. O sebeple kullananlara da sorarak fikirlerini alıyorum.

Her dizi ve filmi ekleme sözü verilemez zaten her firmanın kendi platformu var. Ama içerik tatmin eder hatta şu an Türkiye’de bazı içerikler gelmiyor arada kalkıyor. Eşcissellik olayına gelirsek evet baydı ve rahatsız ediyor saygı duymak başka gözüne sokmak başka ama sırf bu yüzden de kullanmamak bana göre değil. Ya bence her ay değil de bir aylık alıp ona göre içeriği tüketmek daha mantıklı iptal edilir sonra yine yapılır ama şu var rahatlık, kolay ulaşım, zart zurt reklam çıkmaması işi çok güzel. Keşke her film olabilse :frowning: kimde her film var ki? Korsan siteler hariç…

3 Beğeni

Selamun Aleykum. Bir şey soracağım sizlere. Ben youtube kanalı açmayı düşünüyorum. Ekran kayıtçısı yükledim. Konuşmasız oyun videoları olacak(ETS2 sefer vs.) Bu işin püf noktası var ise anlatabilirmisiniz?

Bu iş neden hangi amaçla yapacağına göre değişir , eğer bir kazanç veya yeteneğini montaj programları üstünde geliştirmek istiyorsan farklı içerikler yapmalisın ya da direk yüklemek ki bunun bir amacı olmaz, ha dersin ki benim kafada isen ( Cihazımda yer kaplamasın , ke dime ait arşivim olsun ) direk yükle…

1 Beğeni

İlk videomu çektim çekmesinede mousede bazı sorunlar çıktı videonun bazı yerleri hoş olmadı :smiley: olsun ilk video olduğu için yükleyeceğim. Bir sorum daha var. Program mp4 olarak kaydetti. Video ilerlerken altında videonun adı yazıyor. (VLC’den açtım) Bu yüklediğimdede böyle yazacakmı. Yazacaksa nasıl kaldırabilirim?

Edit: Çözdüm

Teşekkür ederim Ahmet abi

İlk Videom. Abone olursanız çok mutlu olurum :blush:

TRUCKSBOOK resmi şirketimi kurmuş bulunmaktayım.
GÖKTÜRK ULAŞIM
yeni kurduğum şirketime şoförler arıyorum gelin beraber buyuyelim

1 Beğeni

ben de bugün fs19da soğan ekecektim :smiley: anca öyle

2 Beğeni

yükselenler

3 Beğeni

vay be eskiden mack lar varmış şimdi nerde keşke yeniden olsa rclf2v

2 Beğeni