Bugünkü araç ile 4 farklı offroad aracı gösterildi

Bu geliştiriciye bayılıyorum,adamlar işinin hakkını veriyor sırf destek amaçlı geçen satın aldım.
süper
Yeni güncellemenin gelişi oldukça yakın, bu hafta sonuna kadar veya gelecek hafta gelecektir.
Güncelleme geldi.
Başkaları utanır mı sanmıyorum ama neyse beamng adı arcade gibi görünen ama gerçek bir simülatör/simülasyondur.
Oyun sıfır bir’deki cabbar’ın dediği gibi, “her geçen gün daha da devleşiyor.” Bu oyunu geliştiren arkadaşlar, topluluğunu nasıl mutlu edeceğini gerçekten çok iyi biliyor. Her biri birbirinden sürpriz 5 tane offroad aracı ve bir harita, resmen yıl sonunun bombası.
Şu oyunu almaya her niyetlendiğimde. Görev yokki ** alsam, yarım saat boş gezip kapatıcam diyip, almaktan vazgeçiyorum
Oyunu güncellemelerden sonra her açışımda grafiklerin daha da iyileştiğini görüyorum. Tabi böylece yeni eklenen araçlar ve haritaların zevki de artıyor. Kesinlikle verdiğim her kuruşa değer.
iddia ediyorum, 40 liranın alabileceği dünyadaki en iyi oyun. Yapım aşamasında olan ve halihazırda deneyebileceğin bir kariyer modu var. Görevleri, yarışları, ne istersen yapabileceğin, bir oyun. Hiç pişman olmayacaksın.
Görev var, ancak bir karakter üzerinden filmsel hikaye gibi değil. Şu anda görevlerin hepsini yapsan her gün oynasan 1 hafta gidecek bir miktarda görev çeşitliliği var.
Şu anda oyunda:
Campaigns (Mücadeleler) kısmında resmi 3 tane hikayeli görev serisi (modla arttırılabilir),
Scenarios (Senaryolar) kısmında 70 tane resmi senaryo (modla arttırılabilir),
Free Roam (Serbest Sürüş) haritalarda her haritada en az 20-30 tane önceki kısımların haricinde resmi görevler…
ve ayrıca Kariyer sekmesine seri şekilde 7-8 kere basarsan Kariyer modunun deneme sürümünü deneyimleyebilirsin, o modda da diğer kısımlarda olmayan bir o kadar daha görevler var, dahası da gelecek kariyer modu tam sürüme geçtiğinde.
@fiatisti 'nin dediği gibi, şu anda yerel fiyatlara güncellemeler gelmiş ve gelmeye devam ederken bu değişmemiş haldeki ücrete bile oyunu almamak için bu geliştiricilere insanın bir garezi olması gerek
yılbaşından sonra bu fiyatlarda kalan çoğu oyunun fiyatı değişecek. beamng alın geçin yoksa 300-400’e fırlarsa geçiş zor olur.
26:50’deki yol Antalya’yı anımsattı