Akşam 6da pompa
arkadaşın hesabından deniyordum ama büyük haritalar dendi hala gelmedi
bu spawn noktaları yine eskisi gibi 500 tane adamın arasında doğuyorsun bazen ![]()
bıraktığı tat güzel ama gelecekte ne olur bilmem
Bıraktığı tatdan dolayı hala almak istiyorum. Ama büyük haritaların hala gelmeme si kötü olmuş. Umarım oynanış kısmını çok bozmamışlardı çünkü beta daki hızlı oynanış mekaniği ni sevmiştim. Neyse yani alcaz da umarım oyunun eksikliklerini giderirler. En çok istediğim düzgün bir server browser gelmesi öbür türlü 3 sene sonra oyunun fişini çekerler.
kesinlikle şuan bence DICE oyunun gazı kaçmasın diye işler yapıyor gibi yani pek iyiye gitmiyor şahsen de bakalım nasıl olacak
Aldığım haberlere göre Yayıncı Mirliva ve Mithrain EA Games Türkiye ile görüşmüş ve Superonline kullanıcılarının belli aralıklarla Battlefield 6 ya giremediklerini söylemişler ki bir tek Battlefield 6 değil FC 25-26 da da aynı sorun varmış. EA Games Türkiye Turkcell Superonline ile iletişime geçtiklerini ve 10.000 sunucu kiraladıklarından ötürü bu sayı aştığında böyle bir hata yaptığını söylemişler ama yakında düzeltileceğini söylemişler.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğru ise Türkiye’nin en büyük internet servis sağlayıcısının 10.000 sunucu kiralaması tam bir saçmalık. Milyonlarca kullanıcın var 10.000 ne olm?
ben battle royale sevmiyorum da yokluk işte
squad sinir etti geçen kurup kaldırmıştım. para vermek de istemiyorum betada çok eğlendim o yüzden yarın indireceğim.
geçen indiana jones oynarken artık sona ykalştığım bir görevde o devle kavga ederken sinirlenip sildim ve kaldırdım. katlanamıyorum artık. haritalar küçük maalesef ama normal şeyde eğlendiriyordu yarın anlayacağız.
Ah şu tr communtiysi adam akıllı oynamayı bilse. Y kürek yerlerde caplerden alakasız yerde hortlayıp keyif kaçırdıkları için(tek başına piyade) kanser oluyoruz doğal olarak aaaah aaah owi alacağın olsun. BF6 konusunda da yorum yapmam gerekirse iyi hoş güzelde abi nası bir taşsa tank atışından koruyor adamı valla helal olsun diyeceklerim bu kadar
Fatura öderken sorun yok, oyun oynarken sorun var. Baya komikmiş. Umarım kısa sürede çözerler bu saçmalığı.
tam zamanında türk telekoma geçmişim o zaman ya ![]()
Bakalım şu anlık birkaç kez başıma geldi umarım bir daha gelmez
hızdan dolayı kabul etmeye çalışıyoruz ama günün sonunda oyuna giremeyince can sıkıyor.
bende baya memnundum da 10 seneyi aşkındır kullanıyordum dedim yeter başka yere geçelim
türk telekom da gameon kısmı var orada bir çok kampanya vs mevcuttu hep
Gelince indiricem hastayım hafif zaten bu kafayla gider umarım
şu an indiriyorum da tank çağırma ve onunla dolaşma için oynamak isterdim de aynı battle royale yapısı olunca nebileyim şu an
neyse ben haritayı görmek için dolaşacağım.
Sanki adam vurmak gereksiz zor gibi 2 plate ile öldürene kadar 1 şarjörü heba ediyorsun orada bi denge kaçmış gibi
çok cod benzeri ama onun kadar keyif yok diyen falan var. yani şu an ana oyundan hype olması normal ama bilemiyorum grafik, harita iyidir de günün sonunda bu tarz oyunlarda battle royale belli. vallah ben en çok warzone ilk çıktığında para toplayıp kaçma olayını sevdim onu deli gibi oynamıştık.
hd paket kuruluyor. çok oynar mıyı memin değilim. tek başıma gireceğim. yanda hikayeli bir oyun bulup ona dalacağım kasım ayı için
fallout new vegas düşünüyorum da çok mu derine inerim endişeliyim.
he yav anca şansa bala hs getirirsen öyle düşüyor
gauntlet moduna girdim hoşuma gitti ama yarın daha doğru girerim.
Ağabey MW2 MW3 ikisini de vault ed. olarak ön sipariş verdim adam düşürmek bu kadar zor değil saçma şu an bf’nin multisi dışında haram gibi cidden cod benzeri yapmaya çalışmışlar ama bence olmamış