bu mod çok güzel abi ya harbiden sarıyor
bir takımla tamamen bitirip oynadım. iyidi ama bazen takımla çatışmak istiyor insan görevi bırakıp geride kalıyorsun yine de iyi gibi. yani şu an normal bf olsa yeni gelen harita ve modlara bakardım.
br girdim sonlara kaldık güzeldi ama ana oyunu oynamayınca alışkanlık gitmiş bir de ana oyunda takılmak isterdim. gauntlet oynadım şimdi sardı ama yani hemen bitiyor.
ana oyunu oynamdıkça zor benim için uğraşılmaz geliyor. ![]()
Gaunlet modu ekipçe hareket etmeden olmuyor 2-3 el girdik fazla kasmadık ama genel olarak iyi, Battleroyale güzel dün Battleroyale Duos da 1. olduk çok şükür fakat Battleroyale daha iyi olabilirdi, Multiplayer gayet güzel ona lafım yok.
Level Dergisi nin çıkan son dergisinde Bf6 ile Mafia posteri veriyorlar. Eğer Bf 6 ya doyamayan lar varsa kaçırmasın bence.![]()
şuna bak
biraz takıldım br girdim vs. iyidi. gauntlet de oynadım ya iyi takım arkadaşı gelirse yürüyor alışıyorsun da vallah normali olsa tak tak ama doyamıyorum buna olmuyor. sileceğim maalesef.
Sanırım 70$'ı boşa verdiğim yeni yeni dank etmeye başladı
Ben 100 dolar verdim 2 ay arkadaşlarla ve özellikle duomla oynadık sonra ikimizde bıraktık
yani bu kadar az içerik ile anca bu kadar oluyor herhalde abd de en çok satan oyun olmuş bide garip yav