Battlefield 6 [Ana Konu]

EA Games
31 Temmuzda Battlefield 6 dünya tanıtımı yapılacak.

Bu güne kadar tüm serisini oynayanlar için enfes bir oyun yapılmış :pray::dizzy:

Sayaç açık

7 Beğeni

1 Beğeni

bf’ye geri dönme vaktidir. umarım pc kaldırır grafikleri kısmaya da razıyım. bayadır çatışmalı oynamıyorum squad’ı da saldım. şu an savaş ihtiyacım tavanda

1 Beğeni
1 Beğeni

BF3 ün mavi filtresinden arındırılmış ve modernleştirilmiş hali gibi gözüküyor. Umarım TTK süreleri iyi olurda oyuna oynarken kanser olmayız ve galiba yeni eklenen özelliklerden biri bulunduğumuz mangada ki arkadaşlarımızı doğum ekranında izleyebilmemiz, iyi olmuş. BF 2042 rezaletini kendimce örnek vermek istersem sadece 3 kişinin geliştirdiği BattleBit Remastered Bf2042 den kat ve kat daha iyiydi. Gerçi o oyunda ölü durumda ama onlarda pusuda bekliyorlar.

3 Beğeni

Wazone a rakip ücretsiz battleroyale de çıkacakmış bakalım o nasıl olacak
sızıntoya göre şöyle olacakmış haritası

2 Beğeni

şimdilik faz cod esintisi var ama yapacak bir şey yok. biz gene büyük haritalarda savaşırız eğer oynayabilirsek.
yıl sonunda squad’ın ue5 güncellemesi ve yeni fraksiyonlar da gelecek.

2 Beğeni

İki günde 500000 istek listesi :v:

3 Beğeni

F-16 meselesi doğru mu?

1 Beğeni

Çıkış tarihi: 10 Ekim 2025
Steam fiyatı: 70 dolar

1 Beğeni

:sunglasses:

1 Beğeni

Beta sürümünün ön yüklemesi açılmış boyutu 35.7GB onun haricinde internet de gezinirken söyle bir şeye denk geldim:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/bf6-1650-tl-ukrayna-vpn.1142009/
Kısaca özet geçmek gerekirse Vpn üzerinden ülke olarak Ukrayna yı seçince oyunun fiyatı 1680 tl ye geliyormuş. Merak edenler bıraktığım link den detayları öğrenebilir.

2 Beğeni

Oyun çıktığı zaman böyle bişey var mı bilmiyorum ama " Sadece Ukrayna sınırları içerisinde oynanabilir " ibaresi çıkarsa para çöp olur.

3 Beğeni

mantıklı bakış açısı :smiley:

1 Beğeni

la open beta mı başlıyor millet indiriyormuş koptum ben ne yapsam bilemedim canım çok çekiyor :smiley:

indiriyorum şu an bari haftasonları oynamış oluruz. duruma göre de alırız. benim sistemin performansını böyle anlarız.

3 Beğeni

Hocam baktığım yerde ki insanlar da sizin gibi düşünmüş öyle bir şey olma ihtimali düşükmüş düzenli Fifa alan belirli bir kitle genellikle başka ülkelerden aldıkları için sıkıntı çıkmıyormuş. Ben biraz daha bakındım anladığım kadarıyla ilk defa bu yöntemle alacaklarda hesaplarına banlanma durumu olmuyormuş ama bazı kişiler oyun içi eşyalarını da bu yöntemle aldığı zaman banlanıyorlar mış.

indirip deneyimleyenler olursa mutlu oluruz fikir ve performans olarak tecrübelerini yazarlarsa. muhtemelen 10 gün sonra indirme şansım olacak betayı.

1 Beğeni

dün gece indirdim. bi update daha atarlar herhalde haftasonu oynarken buraya da yazarız.

2 Beğeni

Çok iyi haber :v:

https://www.webtekno.com/fc26-battlefield-6-ucuza-almanin-yolu-bulundu-h160224.html

Bu yola girmek ateşten gömlek.:joy: VPN denemeyi hele ki bu çoklu oyun hesabı olan bir platformdaki herhangi bir oyun hususunda kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2 Beğeni

Bugün kü 7-8 arasında ki betaya katılmak isteyen buradan kod alabilir sınırlı sayıda muhtemelen
https://gleam.io/sYN9X/razer-battlefield-6-open-beta-early-access-code-redemption
sonra kodu buraya girebilirsiniz

buradan alamazsanız yarın twitch den 30dk izleyip de alabilirsiniz kod