kalmamıştır şimdi fazladan key varsa girer oynarım.
satın alasım yok. kart numarasını vermek istemiyorum.
twitch’De yayın açtım bakıyorum.
kalmamıştır şimdi fazladan key varsa girer oynarım.
satın alasım yok. kart numarasını vermek istemiyorum.
twitch’De yayın açtım bakıyorum.
şimdi bi el attım yani alışma kgerekiyor uzun süredir oynamıyorum ve pek de zamanı değil. performansta sorun yok.
ekim ayında bol bol oynarız. curcuna sevmesem de birkaç ay beni idare ediyor sonra kaçıyorum.
cod hissi midir yoksa bu tür fps oyunlarında geliştirmenin standartlaşması mıdır her şey aynı geliyor. bunda grafiklerin aynı tekniklerle yapılması etkili tabii bf6’da yıkılabilir alanlar çok hoş olmuş.
https://gleam.io/XxGD2/battlefield-6-early-access-open-beta
şahsi mail adresi yazmanız şart değil sallayın bir gmail
Oyun akıyor maşallah girdiğim bina bazuka sayesinde çöktü
şimdi tamamen çıktım haritalar küçük
biz squadçıyız aga
Ulan bir BF test edelim dedik meğer sem hesabımın çalındığını unutmuşum
Şuan EA destek üzerinden yardım talebi oluşturdum ama umarım bir an önce çözülür. Daha önce başınıza böyle bir şey gelmişse bana tavsiye verebilirmisiniz.
https://www.webtekno.com/battlefield-6-botlar-oynayacak-h160266.html
Bot akımı olacak
Ayrıca Narrevik, en sevilen haritalar geri getirilecek şeklinde açıklama var.
Open Beta, 9-10 ve 14-17 Ağustos’ta Steam dahil her yerde ücretsiz. Buradan platform seçin.
Betayı oynadım genel olarak beğendim. Yıllardır COD oynayan birisi olarak Black Ops 6 faciasından sonra iyi geldi zaten zorla oynuyorduk ve zorla Black Ops 7 alacaktık. Battlefield 6 ilaç gibi geldi Modern Warfare 4 çıkana kadar buradan devam.
bu keylerin ne anlamı kaldı?
Keyler bugün ve yarın için
Mafia alacaktım, çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Battlefield 6’ya parayı basacağız mecbur. Ay sonu da MGS çıkıyor, bu ayın masrafı çok fazla.
Millet şimdiden hile kullanmaya başlamış ne ara hile yazdınız aw daha tam sürümü bile çıkmadı
Adam beni görür görmez kafa vuruyor kedilerin bile tepki süresi 20 milisaniye bu kolsuzların tepki süresi 1 milisaniye
İşte bu yüzden ön sipariş verilmemeli. Fragmanla göz boyamak kolay, aynı şeyi 2042’de yaptılar, fragmanları hazırlayan ekip iyi çalışıyor belli. Çıksın bakılır erkenden hypelanmaya gerek yok bence.
Aynı şeyi Marvel’da yapıyor. Fragmanlarda bazı yerlerde efektler muhteşemken filmde çok berbat duruyor.