Battlefield 6 [Ana Konu]

nasıl bir devirdeyiz :smiley: gta 5 online da rockstarın kendi resmi sunucularında hile yapıyorlar sızmadıkları yer kalmamış :smiley:

1 Beğeni

akşamdan önce birkaç maç girdim tankla takıldım ama ortalık boş gibi hissettirdi. geçen haftaya göre daha mı sakin anlamadım. çok kişi oynuyor ama aynı heves yok.
conquest zaten …

şimdi yine gireceğim.

1 Beğeni

haritalar biraz daha büyüse abi daha iyi olacak gibi ya

şu an makineliyi kastım ve güzel oldu ama harbi küçük ancak şu yakın savaşta yıkılmalarla birlikte çok sarıyor. bitene kadar oynayacağım.
codda da tank mank takılıyordum büüyk alanda iyi oluyordu. burada tankla etrafı yıkmak da hoş. patlamış araçlar kaybolmuyor yolu tıkıyor vs. yine de o dönem para verip alır mıyım zor.

newyork haritası çok fazla interiorlu binaya sahip göremiyorsun elamanları ama tasarımı aşırı iyi :slight_smile:

1 Beğeni

abi kesinlikle ya yapımcılar demişti galiba büyük maplar de olacak diye

uçak sardı :smiley:

https://x.com/TheBFWire/status/1966492195013230603

Battleroyale modundan sızıntısı gelmiş varsa izlemek isteyen arkadaşlar

1 Beğeni

Çıkış anında büyük bir rezillik yaşanmazsa bu senenin COD BF savaşını BF aldı gibi. Genel olarak şuan da ki ekonomik sebeplerden dolayı oyunlara kolay kolay maksimum 20 doların üstündeyken almam ama ilk defa 70 dolar a BF6 alacam gibi gözüküyor. Betası nı 4 günlük süreçte 20 saat boyunca oynadım ve uzun süre sonra (Bf3 den beri) ilk defa çok zevk aldım. Keşke bir an önce 10 Ekim olsa :smiley:

1 Beğeni

aynen ya geçen sefer ki gibi umarım bu battle royale ücretli olmaz rakip hep free bakalım heyecanlıyız ya bende alamadım ama :smiley: bir çıksın bakalım

yani günümüz teknolojileri ile hala engellenemiyor bu hileler beta da gördük 300k kişiyi banlamışlar oyun çıktığın da ne olur belli olmaz

BF6 Phantom Edition 100 dolar para verdim ön yükleme yapıp hazırda bekliyorum 71GB indirdi
COD MW2 ve MW3 severek oynadım BO6 kötü olduğu halde mecburiyetten oynadım BO7 yine mecburiyetten oynayacaktım ama sağolsun EA BF6 yı çıkarttı beni bu dertten kurtardı çünkü Activision tam bir paragöz ve BO6 ve 7 saçmalığı hafife alınacak gibi değil tam bir facia. MW4 umarım iyi olur. O zamana kadar BF6 devam.

2 Beğeni

vallah ben almadım. betada ne güzel takılmıştım.

1 Beğeni

COD Campaign modunda sinematik hikaye yerine oyuncuyu haritada kendi başına bırakan modu tercih ettiği için ne yazık ki çok güzel serileri öldürdü. Yeni MW2’de nispeten güzel bir hikaye vardı. Aradan 1 sene sonra hemen MW3’ü çıkardılar ve resmen kendilerini bitirdiler. İlk MW serisi bambaşkaydı.

1 Beğeni

Yarı fiyatına ucuza steam hesabı aldım umarım patlamaz :smiley: ön yüklemeyi bekliyordum senin mesajını gördükten sonra o hesaba geçtim baktım, şimdi indireceğim. Açık betada oynanış günlerini hiç kaçırmadan oynadım, çok keyif aldım. 2 arkadaş oynuyoruz genelde BF2042’den sonra ilaç gibi geldi bize. Umarım ilk gün sorunları ya da optimizasyonla ilgili bir dangalaklık olmazda keyifle oynarız.

1 Beğeni

Almayı düşünüyor musun peki?

MW2 ye gelmesi planlanan genişleme paketini MW3 olarak oyuna çevirmeleri hem iyi yapılabilecek potansiyele sahip MW3ün önünü kestiler hemde topluluğun tepki göstermesine neden oldular. BO6 saçmalığı zaten saçmalıklar listesinde başı çekiyor. BO7 ise izledikleri yanlış yolu taçlandırmışlar. COD mu oynuyoruz Fortnite mi belli değil aw (MW2-3 fizik, silah tepmesi, bundle vs bana göre daha iyiydi) MW4 asya kıtasında geçecek diyorlar sanırım Kore idi ama reboot atılacağı söyleniyor aynı MW1 2019 da olduğu gibi her ne olursa olsun umarım MW4 ü iyi yaparlar ve Black Ops serilerinde yaptıkları saçmalıkları bunda yapmazlar.

Sistem gereksinimleri açıklandı fakat umarım optimize iyidir yoksa çoğu kişi üzülebilir.

1 Beğeni

para veremem buna şu an :smiley:

1 Beğeni

bir yerde okumuştum DICE şöyle demiş xbox series s oyunu güzel bir şekilde optimize etmeye yaradı diye beta da güzel akıcı oynamıştım
COD serisi batmayacak kadar büyük ama şuan da tahtı sallantıda gibi duruyor

1 Beğeni

@Swanky @lord091

Açık betada bir sorun yoktu, çok nadir FPSle ilgili sorun oldu onun dışında hep akıcıydı. Optimizasyon için çalışıldığı belli. Sunucu tarafında da day 1’da sorun olmazsa mis gibi çıktığı gün saatler gömmek için arkadaşımla beraber pusuda bekliyoruz. :smiley:

3 Beğeni

Oyun çıkmış hayırlı olsun :saluting_face:

Oynayamadık bu sefer :frowning: alamadım

1 Beğeni