3 ay sonra %50 indirimde alırsın
oyunda sabit durunca herşey net fakat koşunca bulanıklaşıyor motıonblur falan kapalı grafık ayarları ful dlss kapalı hangi ayarı duzeltmem gerek başka
Şu ana kadar çıkmış nerdeyse en komple oyun. Keşke şöyle olsaymış diyeceğim hiçbir şey yok. Battlefield 5’in üstüne iyi ne varsa eklemişler. Harika.
cözüm taa yı kapatıp dlaa actım düzeldi
ea play pro 750tl falan
la biraz daha koyup oyunu alabiliyoruz zaten bulaşmak istemiyorum ama kurulu olsa da girsem 1-2 saat
phantom da olsa iyi olurdu. ya da bizim squad şeyimiz geldi sanırım.
https://x.com/mirliva7/status/1977000967687258196 bence kimse şaşırmadı ![]()
28 Ekim’de bahsedilen Battle Royale çıkarsa indirip takılırım.
bu bütün yıkım olayını oraya da getirmişler sızan videolarına bakılınca ![]()
Süperonline fiber kullanıyorum 4-5 gündür girmemiştim bugün bir gireyim dedim sunucuya bağlanamıyor. Sonra bir baktım bütün süperonline fiber kullananlar giremiyormuş. 1000 megabit download alıp oyun oynayamıyoruz ironik ![]()
Çarşamba gün boyu sorun yoktu ama gece oynatmadı, dün akşam yine gitti iyice bıktırdı artık.
Çıktığı günden bu yana hiç sıkıntı yoktu ama artık canları istedikleri zaman oynayabileceğiz gibi gözüküyor.
Bende Superonline kullanıyorum hatta bağlatalı 1 ay bile olmadı ama bende bi sıkıntı yok, bu bağlanamama işi ne anlamadım. Yeni aboneyim diye kıyak geçiyorlar herhalde ![]()
Fiber mi? Birde saatlik günlük oluyor, biraz önce bende de sorun yoktu, dün akşam hiç giremedim.
Fiber evet, sanırım ben denk gelmedim
Dün akşam 9 buçuktan sonra oldu bu olay bende
kardeşim yarın çıkıyor mu bu battle royale hadi beya kuruduk
Oyunu hala alamadım , elimde olmayan sebeplerle😀 ama şu videoyu görünce biraz hayal kırıklığına uğradım. Gerçekten oynanış bakımından beta daki halinden farklı mı ve genel olarak oyun dan memmunmusunuz. Normal de çok oynadığım ve beğendiğim şeyi başkası kötüleyince çok takmam ama Nobk de bu konularda dürüst yorum yaptığı için biraz kafam karıştı.