ATS - Wyoming Sefer Etkinliği #CruisingWyoming - WoTR

:uk:
We also plan to bring a special #CruisingWyoming World of Trucks in-game event with the release of this map expansion. A blog with more information on how you can take part and how you can earn in-game rewards will come out the day before the release!

:tr:
Ayrıca bu harita genişletmesinin yayınlanmasıyla birlikte özel bir #CruisingWyoming World of Trucks oyun içi etkinliği getirmeyi planlıyoruz. Nasıl katılabileceğiniz ve oyun içi ödülleri nasıl kazanabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi içeren bir blog, yayınlanmadan bir gün önce çıkacak!

12 Beğeni

bu dlc nin b…nu çıkardığın için dlc yi almayacağım için etkinliğine de katılmayacağım SCS

2 Beğeni

image
image
image

6 Beğeni
3 Beğeni

Kişisel Ödül

Bison Brawler

The American bison, the official state mammal of Wyoming, was significant for the Native tribes of the American Plains not just as food, shelter and clothing, but it also served as a powerful spiritual symbol. Praise the power of the bison with this beautiful paint job.


Topluluk Ödülü

Jade Bison

Amerikan Bizonu, bir yaşam biçimi sağladığı ve güçlü bir manevi sembol olarak hizmet ettiği için Great Plains’in Yerli kabileleri için önemliydi. Wyoming’in devlet mücevher taşından yapılmış bu prestijli Jade Bison süsü, Seyir Wyoming etkinliği sırasında yolculuğunuzun bir hatırası olarak sergileyin.


Wyoming’deki tüm kamyoncular özel bir kabin aksesuarı, bir Triceratops peluş oyuncağı almaya hak kazanıyor! Bu eşsiz ödülü kazanmak için, Gillette şehrine veya şehrinden herhangi bir Dış Sözleşme veya Dış Pazar işini yapmanız yeterlidir. Neden bu şehir özellikle sorabilirsiniz? İster inanın ister inanmayın, kuzeydoğu Wyoming’de (Gillette çok yakınında) kazı yapan paleontologlar, üç triceratopse ait fosilleşmiş kalıntılar ortaya çıkardılar - muhtemelen dinozorların şimdiye kadar bulunan en eksiksiz örnekleri! Bu nedenle, kamaranız için tarih öncesi tarihin size ait kısmını talep ettiğinizden emin olun…

Triceratops Peluş

65 milyon yıl önce Wyoming’de yaşayan Triceratops, günümüzün resmi devlet dinozorudur. Bir otobur olarak, üç boynuzu ürkütücü görünse de sadece savunma amaçlıydı. Bu sevimli Triceratops Peluş’u uzun yolculuklarınızda refakatçi olarak yanınıza alın.

6 Beğeni

ilgilemiyorum hocam bu tür şeyleri hemen satışa çıkartıyorum kullanmıyorum yani . Ta 1 sene sonra indirime falan girerse yada texas çıktığında ‘’( bu dlc de yaptıkları gibi yaparlarsa almam )‘’ alırım

1 Beğeni

https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-cruising-wyoming-etkinligi-basliyor-world-of-trucks/

akşam yayında yapıyoruz o ara multiplayer oynamak isteyen varsa gelebilir
:smiley: bilemiyorum şu an pc kullanmak çok zor geliyor bir de direksiyona oturup aydamak

4 Beğeni

Etkinlik an itibarı ile başlamıştır.

8 Eylülde beni de bekleyin :joy:

haydi geçmiş olsun :smiley:

4 Beğeni

3 tane şehrin üstünden geçtim hiçbirini saymadı niye böyle olduğunu bilen var mı?

Şehire uğramanız sayılmıyor o şehire teslimat yapmanız yada o şehirden başka bir şehire teslimat yapmanız gerekiyor en az 100 mil mesafeli anca bu şartlar sağlandığında sayılıyor.

1 Beğeni

hedefe ulaşılmış ödülünüzü alın

3 Beğeni

kişisel görevi bile yapmadık

3 Beğeni
2 Beğeni

ben dlc yi bile almadım salla hediyeyi

Hesabımda yeterli bakiye olmasına rağmen bende almadım. O kadar şey gördük ve izledik ki gözüm doydu, etkinlikte verilen ödüller ilgi çekici gelmedi. Montana çıktığında Colorado arasında boşluk olmasın diye alırım.

21 yaşındayım, Montana çıkana kadar evlenirim. :smile: :smile: 2023’e kadar beklemezsin bence abi.

1 Beğeni

Acelem yok açıkçası eğer hayatta kalabilirsem almayı düşünürüm :smile:

2 Beğeni

ve 5 liradan satan ben

5 Beğeni