ARMA 3 [Ana Konu]

sinematik tanıtım

1 Beğeni

Contact DLC’sini aldım. 6.3 GB İndiriyorum :smiley:

Şu an sadece harita var ve yeni bir şey yok. Küçük zaten onun dışında bütün bina modelleri şu an DAYZ’de olan yani eski ARMA 2 oyunundan kalan modeller :smiley:
Amaç hikaye geldiğinde uzaylılara karşı savaşmak elbette ama bunun multipalyer sunucularda rpg amaçlı ve görev gibi çeşitli şeylerle yapılan senaryo modlarında kullanılması yani çok da çaba sarf etmeyen bir harita tasarımını DLC ile birlikte satışa sunuyorlar :smiley: zaten millet şu an harita modlarıyla oynuyor
ve Apex kadar yenilik içeren bir paket değil :frowning: o yüzden almasanız da olur
ben hikayeyi oynar ardından burası için hazırlanan görev modlarına abone olurum ve helikopterle dolaşırım
zombi modları gibi bunda da uzaylı modları öne çıkarılabilir zaten birisi paylaştı bile :smiley:

:smiley:

@HasanOfke arma 3 altis life rpg modu için server maliyetleri nedir ? Parktaki arkadaşlarla olur dışarıdan kişilerle olur bir ortak server açsak da az role play yapsak :slight_smile: geçen liveliferpg diye bir servere katıldım salak saçma olaylar başıma geldi. Portakal filan toplayıp ufak ufak yolumu bulayım dedim ama nafile…küfürler mi dersin saçma sapan 5 yaşında çocuklar mı dersin enteresan ortam vardı. Kaliteli insanların olduğu bir server açsan da yolumuzu bulsak :slight_smile:

1 Beğeni

Evet Arma 3 serveri fena olmazdı ama parasal yönünden çok onun scriptleri filan biraz sıkıntı. Düzgün community kursak güzel olabilir

Ben o konuları çok bilmediğim için bir fikir olarak ortaya attım. Tabii ki elimizden gelen her türlü yardımı yaparız. Maddi manevi destek oluruz. Burada müthiş kaliteli insanlar var hazır bir kitle varken değerlendirmek gerekli diye düşündüm.

1 Beğeni

sunucu konusunda önerebileceğim yerler pek yok yabancı şirketler dışında TR’de Nitrado var ancak RPG sunucusu yönetmek işletmek çok uğraş gerektiriyor bir sürü insan niyetlenip giriyor ama nafile
yabancı sunuculara girip oynamak her zaman daha iyidir ya da tr’de role play mantığından ziyade zaman zaman operasyon yapan takımlar var onlarla oynanabilir ben hiçbirisiyle uğraşmıyorum singleda takılıyorum

1 Beğeni

ha aynı ben :smiley:

Savaş simülasyonu ARMA 3 için Contact isimli yeni genişleme paketi çıktı. Bu enişleme paketi ile ARMA 3’e uzaylılar geliyor. Contact DLC’si Doğu Avrupa bölgesinde Polonya’da yer alan Livonia isimli 163 kilometre karelik bir harita ile ana hikaye görevi getiriyor.

benim helim yenilenmiş

1 Beğeni

Contact DLC’sini oynamaya başladım. İlk bölümü yarın çekebiliriz. Bugün mod videosu var.

Contact DLC’sinde kaydetmeye başladım ancak ilk video için çekilen kısımda robotla ilerlerken görevde sanırım bug oldu devam edemiyorum o yüzden videoya ara verdim. Çok durağan ilerliyor yani izleyenler için öyle ama güzel anlar da yaşanıyor henüz ciddi ciddi çatışma aksiyon olayları yok.

ARMA 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri modu için 0.7 güncellemesi çıktı!
https://www.simulasyonturk.com/arma-3-turk-silahli-kuvvetleri-modu-icin-0-7-guncellemesi-cikti/

1 Beğeni

sektöre yönelik simülasyonlarına yeni bir içerik eklenmiş

T-155 Fırtına Obüs, BMC Kirpi, Yerli Üretim Silahlar…

ARMA 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Modu 0.8 sürümüne güncellendi ARMA 3 – Türk Silahlı Kuvvetleri Modu 0.8 sürümüne güncellendi “T-155 Fırtına Obüs, BMC Kirpi, Yerli Üretim Silahlar…”

1 Beğeni

bir senaryo oluşturabilirsem özel bir video yayınlanır bu hafta vakit var yapılabilir :smiley:

4 Beğeni