ARMA 3 [Ana Konu]

Askeri savaş simülasyonu Arma 3 için Turkish Mod Team tarafından geliştirilen Turkish Forces moduna sabırsızlıkla beklediğimiz :tr: Türkiye’nin ilk yerli ve milli silahlı insansız hava aracı Bayraktar TB2 eklendi. Türk ordusunda başarılara imza atan Bayraktar TB2 SİHA’sı Arma 3 için mod olarak eklendi!

1 Beğeni

bu mod için armayı tekrar indiririm :smiley:

arma 3’teki tüm önemli yapımcılar ve geliştiriciler şu an yokmuş
arma 4 geliştiriliyor ama daha önce 2021 işaret edilmişti ayrıca son dönemde arma 3 için canlandırmak adınla gelen içerikler de bir bakıma güzel
:smiley:

neler olacağını göreceğiz

2 Beğeni
1 Beğeni

yeni 3. parti dlcsi ortaya çıktı
300 km2lik haritaya sahip Vietnam Savaşı konu edinmiş
tam bize göre içerikler var :smiley:

ARMA 4 olayı ertelenince simülatör hala değerli olduğu için 3. parti eklentileri ön plana çıkardılar daha önce de çıkmıştı ama ben saldım pek takip edemiyorum ve oynayamıyorum bu çıktığında alıp oynarım çünkü hem helikopter hem de değişik aradığım ortamlar var
daha önce çıkan alman dclsini almamıştım oynayamıyorum :frowning:

F-4 Phantom II ekleniyormuş.
Helikopterler ise ; CH-34 and UH-1D transports, UH-1C and AH-1G gunships, and OH-6A scout helicopter) versus 1 new PAVN helicopter (Mi-2 transport and gunships) :smiley:
OMG

4 Beğeni

Süper şeyler geliyor net alınır.

1 Beğeni

yarın çıkacağı belirtilmiş

3 Beğeni

Umarım pahalı olmaz alsam mı ki emin olamadim :smiley:

2 Beğeni

90 Lira :smiley:

1 Beğeni

:smiley: alsak mı sonraya mı saklasak bilemedim ama canım mevcut şeylerden çok sıkıldı arma3 başka… ve çok daha büyük bir harita var garip

3 Beğeni

satın aldım şu an ssdye taşıyorum sonra da dlc indiricem girip oynucam :slight_smile: çok bir beklentim yok
yeni bir harita, fraksiyonlar, ortam, helikopterler, görevler var diye
zaten son çıkan apex de bitmemişti değişen gelişen çok şey var hiç girip oynayamadım resmen msfs sonrası arma3 benim için yok bir ara girip pedalları denemiştim
coop hikaye oynanışı iyi aslında

3 Beğeni

İade :smiley: uğraşılmaz güzel ama multiplayer’a yönelik kampanya tasarlanmış o vakti daha iyi bir oyuna harcamak gerekir. Sarmadı. Yapım kalitesi bir mod gibi olduğu için ARMA3 ömrünü uzatmaktan başka bir işe yaramıyor.
Aslında konsept vs. çok güzel emek harcamışlar ancak tek başına oynanmaz.

3 Beğeni
1 Beğeni

Kendi hesabımdan diğer hesabıma hediye ettim canım kendim.

3 Beğeni

Vietnam paketi için Türkçe dil desteği de içeren atölye modu

3 Beğeni

Aldık bakalım 24GB indiriyor.

1 Beğeni
6 Beğeni
2 Beğeni

SnowRunner’a doğru evriliyoruz hımm

2 Beğeni