Soğuk Savaş Dönemindeki Batı ve Doğu Almanya, ARMA 3’e DLC olarak geliyor
DLC fiyatı 20 dolar şimdi Apex mesela 35 dolar ve Türkiye’de 89 TL’ye çıkmıştı tabii o zamanlar döviz düşüktü
20 dolarlık paket olarak pek örnek yok ama 25-35tl arası bir şeyler olur zaten ben direkt çakacağım ve oynayacağım gayet güzel bir içerik devamı gelsin
ikinci dünya savaşında geçen çok harika bir mod var yüklü oynamıştım emek var emek
keşke bizim TSK modlarını yapanlar da başlasalar
45 TL’den satışa çıktı.
Şu an sadece İngilizce ve Almanca dillerini destekliyor. Diğer diller zamanla gelecek.
adamlar 10 günde DLC yapıp çıkardılar heyt be… darısı SCS nin başına
on gün değil yalnız :d iki kişi 2 yıldır çalışıyordu
üzdün ama şimdi ben mutlu olmuştum 2 dakika sürdü
Dert etme scs hala yavaş ve kötü
Daha once korsan olarak oynamistim indirime girince dlc lerle birlikte aldim kurulmayi bekliyor simdi
arma 3 için yeni genişleme paketi duyurulacak çok sabırsızlandırıyorlar da yani en fazla ne olabilir? şaşırtıcı bir içerik? yeni harita? 23 mayıs’ta açıklanacak gündem simülasyonda değerlendiririz
Türk birlikleri filan geliyormuş şimdi hazır ETS Türk faslını başlatmışken bunlar devam ettirsin bari
çok hayalperest gerçeklikten uzak olmak lazım
rus askeri gibi geliyor sovyet dönemine mi gidicez garip umarım komple yeni harita ve görevler senaryolar araçlar vardır yoksa pek şey olmaz
umarım uzaylı paketi çıkmaz
DLC’yi Amsterdam stüdyosu geliştiriyor.
yarın haberini aktarırım şimdi uğraştırack ama güzel ne diyeyim adamlar uğraşıyor yapıyor
Çoğu kişi daha kapsamlı bir içerik bekliyor ama ARMA 3’ün sırası geçti artık 2021’de ARMA 4 ortaya çıkacak. Asıl değişimler orada olacaktır. Bundan sonraki içerik ne olacak bilmiyorum ama yine bir topluluk içerik paketi olabilir.
Savaş simülasyonu ARMA 3 için Contact isimli yeni genişleme paketi duyuruldu. Şu an ön sipariş verip betasını indirerek erkenden oynayabildiğiniz bu genişleme paketi ile ARMA 3’e uzaylılar geliyor. Contact DLC’si Doğu Avrupa bölgesinde Polonya’da yer alan Livonia isimli 163 kilometre karelik bir harita ile ana hikaye görevi getiriyor. ARMA 3’te Contact DLC’si ile askeri bilim kurgu harekatı düzenleniyor.