Hiçbir zaman %100 sorun yaşanmaz denilemez. Elbette sorun yaşanma ihtimali var.
Arkadaşlar indirmek için Promods sitesine kayıt olmam gerekiyor ama şifreyi ne yazarsam yazayım ‘‘Şifre, istenilen karakterleri içermiyor.’’ hatası veriyor. Ne yapacağım ?
tr karakter kullanmadan deneyin harf ve sayı içersin şifren
Karışık olarak harf-sayı kombinasyonları deniyorum ü,i,ç gibi karakterleri yazmıyorum, uzunluk da 6-100 arası oluyor ama kabul etmiyor maalesef. Siteden kaynaklı olacağını düşünüyorum. Sonra tekrar deneyeceğim.
En az 1 tane büyük harf içermesi gerekiyor.
Çok teşekkürler. Kabul etti.
Password must be between 6 characters and 100 characters long, must contain letters in mixed case and must contain numbers.
-Büyük harf kuralını “must contain letters in mixed case” bu şekilde anlarlar diye düşünmüşler ama eldeki hesap çarşıya uymamış.
–mixed(karışık) kelimesi büyük/küçük karışık anlamında kullanılmış.
Yükledim yükleyeli 2 yük taşıdım ve harita hakkında izlenimlerim şimdilik kesinlikle olumlu. İlk olarak Bellingham-Coquitlam ve 2. olarak Bellingham-Hope seferini yaptım. (Senelerdir ABD içindeyiz ve gümrükten çıkarken bile heyecanlanıyor insan). Hope yolu kesinlikle daha güzel. Çünkü daha uzak bir mesafede. Ama tabi ki tek sebep bu değil. Abbotsford-Hope arasındaki yolda kocaman bir dağ var ve o yolun tamamı inanılmaz. Hope şehrine yemyeşil bir yoldan giriyorsunuz. Bellingham ya da Abbotsford’dan Hope’a yük taşıyacaksanız Plaster&Sons firmasına taşıyın çünkü resimde mouse’un üzerinde durduğu yolu gitmesi 5 saniye sürüyor ama bayıldım.
Kanada’da km/h kullanıldığını bilmiyordum. Sürpriz oldu başta bi afalladım 60 yazıyor niye 37 gösteriyor falan.
Promods’a dair bir modu ilk kez oynadığım için hız tabelaları olduğunu unutmuşum. Videolardan izlemiştim, hatırladım.
Daha henüz kanada ya girdim ama tam gezmedim abd ye çok benzetmişler
Kanada, ATS’nin İskandinavyası olmuş diyebilirim.
İlk sürüme göre çok iddialı, gerek kaliteli yolları gerek optimizasyonu ile SCS’nin yapmış olduğu harita DLC’lerini aratmıyor…
En basitinden sınır kapılarından geçerken kalite farkı neredeyse sıfır.
Gümrük olayını beğendim ben
Anlık ats us simulationda 1256 kişi var ve %80’i kanadada
Eskiden insanlar scs promods gibi harita yapmış diye yazardı şimdi tam tersi bu da aslında ats harita ekibinin başarısı, ets’de halen belirgin farklar varken ats’de yok.
Yarın akşam saat 8 de portland ın oradaki vencouver da buluşuyoruz kanada ya gidecez gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.
Kanada’ya gideceğiz derken, Portland’ın karşısındaki Vancouver’de mi buluşup oradan mı Kanada’ya geçeceğiz yoksa?
Ben Kanada’daki Vancouver’de buluşacağız diye anlamıştım .Hangisi?
Normal vencouver da buluşup kanada ya gireriz gümrükten geçmemiz lazım.
Hangi şirket?
Ben charge de çektim istediğiniz yerden kanada ya yük alabilirsiniz.
Us sunucusun da buluşacağız bu sunucu sıkıntı gibi isterseniz en üstteki sunucuda buluşabiliriz.