American Truck Simulator - ProMods Kanada Harita Projesi

Promods Canada yayınlandı bu arada arkadaşlar haberiniz olsun. Ayrıca Truckers Mp ATS serverlarında da oynanabilir bir şekilde girebiliyorsunuz.

4 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun

Yine 4 tane dosya olacak şekilde haberiniz olsun.

1 Beğeni

Sadece Oregon ve Washington DLC’lerine sahip olmanız gerekiyor.

Hayırlı olsun 2020 tam bir ATS yılı oldu

1 Beğeni

Dosyalar çabuk indi tek şehir mi var baktınız mı.

13 şehir var

1 Beğeni

Sierra Nevada ile kullanacaklar için FİX dosyasıdır.

1 Beğeni

ProMods Kanada’nın ilk sürümü ile Britanya Kolombiyası, American Truck Simulator’a ekleniyor. 1.39 sürümü için multiplayer destekli yayınlanan ProMods Kanada haritasında Vancouver dahil olmak üzere 13 şehre ve yüzlerce mil otoyol ağına kavuşuyoruz. https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-promods-kanada-haritasi-cikti/

3 Beğeni

Akşamdan önce yayın açmak istiyorum. Öğlendn sonra ilk videosunu çekeceğim tabii sonra da yayında devam ederim hatta multiplayer girebiliriz duruma göre ama yoğun değil.

1 Beğeni

Şov başlasın o zaman canlar :wink:
bu arada, dakka bir gol bir, Lane Hov’lar ABD’de çok yaygın, bu normalde California’dan San Fransisco’yu aşan Seattle’a kadar giden çok yolda var ve bunu Promods ekibi yakalamış…

8 Beğeni

Promods haritası için yeni profil mi açmam gerekiyor. Mevcut profille oynasam sorun olur mu? İleride ats güncelleme aldığında profilim bozulur mu

Bozulma ihtimali çok yüksek zaten böyle riskli modlar yeni profil açılarak oynanır.

1 Beğeni

Ben şu anki profilime yükledim bir sorun yok cascadia multiye eklense de konvoy yapsak.

1 Beğeni

ETS 2 deki gibi ana haritada değişiklik yapmadığı için sorun olmamış olabilir.

gerek yok mevcut profilinle oynarsın, ben hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.

@ugurekc ets2 de de oyun ilk çıktığı zamanki profilim onda da promodsu mevcut profille oynuyorum hiç yeni profil açmadım yani şimdiye kadar ve sıkıntı yaşamadım.

1 Beğeni

World of Trucks ?

arkadaşlar keşfettiğim yollar, daha sonra haritaya güncelleme gelince veyahut kaldırıp yeniden yüklesem tümüyle silinir mi ? (mevcut profilde oynuyorum)

Cascadia multide zaten Enescim, git bi yüzünü yıka.
ikincisi, Promods yaptığı haritaları en az elli kişiye denetir, o yüzden herhangi bir profille de oynasanız sıkıntı çıkmaz. bozulmaz türkçesi yani kardeşler.
üçüncü olarak, batuhanın sorusu: silinmez, her güncellemede sadece oyunun keşfedilme yüzdesi düşer, keşfettiğin yerler sabit kalır.

3 Beğeni

Yani şimdi ben promods’u yükledim bir süre oynadım. Sonradan ats’ye 1.40 güncellemesi geldi. Dolayısı ile promods hemen güncellenemeyeceğinden public betaya katılmada veya sonrası için tam sürümde aynı profilimde sorun yaşamaz mıyım ?