American Truck Simulator - ProMods Kanada Harita Projesi

Haritanın burasında ‘‘Brake Check’’ isimli bir yer var. Frenleri kontrol ediyormuş gibi bir sistem yapmışlar. Güzel bir detay katmış.

Simgesi de bu.

2 Beğeni

Güzel detay olmuş umarım ets deki irsaliye muhabbeti de yapmışlardır.

Hayır 10 saniye animasyon var sonra devam ediyorsun.

1 Beğeni

Us sunucusu olsun kalabalık sunucu

1 Beğeni

Tamam olur

1 Beğeni

Promods Canada ileride kuzeye mi yoksa ıdaho tarafına mı doğru genişler. Yani demek istediğim diğer sürümde ıdaho almak gerekir mi?

Arkadaşlar buluşma noktası değişti kanada vencouver e gelin.

1 Beğeni

Evet ileriki sürümde İdaho da gerekecek demişlerdi. Ama çıkması uzun zaman alacağı için acele etmene gerek yok :slight_smile: kış indirimlerinde veya bahar indirimlerinde alabilirsin.

Kanada vancouer hangi fabrika

Başlıyoruzz…

8 Beğeni

Yeni oynama fırsatı bulabildim.
Benim açımdan mükemmel diyebilirim :+1:
Sadece ‘‘modlar’’ ile grafik, araç vs… gözle görülür fps düşüşü var. Detay çok coğrafya da ağaç vb…
o etkiliyor olabilir.

1 Beğeni

çalışıyürler :thinking:

7 Beğeni

A.P. 101 Bir sonraki sürümde Britanya Kolumbiyası eyaletine eklenecek yolları gizli yollara giderek göstermiş.

2 Beğeni

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=194&t=270750&start=1380

bir sonraki güncellemeye uyarlanacak yeni bölge ve resimler paylaşılmış Adrian tarafından…

8 Beğeni

Promods Canada 1.40 yayınlandı bu arada ilgilenenler varsa indirmeyi unutmayın.

5 Beğeni

bende birşey sandım 2-3 tane küçücük şehir getirmişler adına da güncelleme demişler…

American Truck Simulator - ProMods Kanada 1.0.1 sürümü ile 1.40 güncellemesini destekliyor.
Yeni görsel aydınlatma ile Kanada yollarına düşelim!

2 Beğeni

Daha önce hiç pro-mods kullanmadım, oyunu ilerde bozmasını engellemek için yeni bir profil açıp öyle mi kullanmalıyım siz nasıl yapıyorsunuz?

Ben ATS’de aynı profilde kullanıyorum ama ETS’de ayrı bir profilde kullanıyorum sebebi ise şu; ETS’de ana haritada değişiklik yapıyorlar ama ATS’de sadece Kanada’yi yaptıkları için ana haritada değişiklik yapmıyorlar. Sende benim gibi oynayabilirsin.

1 Beğeni

Ama burda Granville diye bir yerden bahsediyor, Grangeville değil ki, fransa’da bir yer :grinning: