Belkide hiç lisans vermediler. Bir yerde araçlar lisanslı olacak diye yazıyor muydu ?
Lisans kesin var,geçen youtubdaki videoda söylediler.2-3 yıldır görüşüyolarmış markalarla.
Kendileri söylediyse o zaman vardır.
görüyorsunuz çevirip haber yapmayınca onlarca yorumdur hala lisans var mı yok diye tartışılıyor.
Scs lisanssız ürünler çıkarmaya olumlu bakmıyor açıkçası. Lisanssız tır çıkmadığı için lisanssız araç çıkacağını zannetmiyorum. Bu proje ha diyince start verilip yapılacak bir proje değil. Bir kaç yıldır konuşulan planlanan bir proje olduğunu düşünüyorum. Çeşitli markalarla görüşülüp lisans alınıp alınmayacağına bakılıp lisans alındığı taktirde araçları modellemeye başladığını düşünüyorum.
ETS 2de zamanında lisansız araç görmedik mi ? Ivedo olsun DAV olsun vaillant olsun Scanianın lisansını bile sornadan alınmıştı eskiden ETSnin ilk oyununda Scania swift diye geçiyordu hatırlasanız. Tabiki lisanslı olursa güzel olur ama SCS lisanslı gelicek dememişse %100 lisanslı olacak demek için bence daha erken.
ETS2’nin lisanssız zamanlarıyla şimdiki SCS arasından dağlar fark var. Bi zahmet lisans alınsın ki alınacaktır zaten. Bu çapta bi iş çakma arabalarla olmaz bence.
Bende isterim lisans olmasını ki yüksek ihtimal zaten olur. Bakalım çıktığıdna göreceğiz.
Koskoca şirket yıl 2025 adamlar artık son model tırlar getiriyor oyuna sizcede lisanssız gelebiir mi cidden az mantıklı düşünün.
SCS yaş yere adım atmaz. 2008 SCS’nin kırıntısı yok artık.
ATS’de devam ediyor aslında 2008 SCS’si.Tek fark sonlarında truck simulator yok.Misal Oregon truck simulator.Utah truck simulator,Texas truck simulator,
Nebraska truck simulator…
Amerikada otobüs revaçta olmadığı için sanırım böyle birşey yapılmış.Umarız karşı kıtadaki bunun otobüslü versiyonu gibi bir kaderi olmaz.
Otobüs yerine kendi araçalrını kullanıyorlar değil mi ? Amerika’da benzin ucuz diye duymuştum eyaletler arası yolculuktada örneğin San Fransiscodan Kansas Citye uçakla gidiyorlar diye biliyorum.
SCS’nin yapıp ta oyuna getirmediği tek araç Freightliner Cascadia eski kasa kaldı sadece.
Daha var ecascadia duyurdu ama daha gelmedi. Volvo VNR var yeni kasa Volvo VNL var.
https://x.com/Playteaux1/status/1911576491776782681?t=ZpX2LTRa-8Y9J1QJo5YvZA&s=19
scs bizden bunu mu istiyor
Arabalarla yük taşıma olur mu bilemeyiz belkide sadece gezmek içindir.
Hocam sizin bahsettiğiniz araçlar SCS tarafından lisansı alınıp bizlere duyurulan ve çıkmasını beklediğimiz modellenen araçlar fakat yukarda @kwnkos arkadaşın bahsettiği araç 25 Ocak 2016 yılında paylaşılan lisans bloğunda gösterilip hiçbir zaman gelmeyen 2016 Model Freightliner Cascadia dan bahsediyor.
(25.01.2016 daki blogda hali hazırda ATS de bulunan lisanssız araçların lisansı alındığını duyurmuşlardı ve bi jest mantığında bize 2016 Freightliner Cascadia nın fotoğrafını göstermişlerdi ve aynı zamanda yıllarca gelmeyen Renault Range T nin o en bilindik tek fotoğrafını göstermişlerdi)
Anladım. Linsansı alınmışsa gelir bence bir gün.