Bu özellik alakalı az önce video izlemiştim buraya bırakıyorum isteyen bakar. video yabancı olduğu için alt yazılı izleyebilirsiniz. (Reklam değildir.)
Videodan anladığım kadarıyla Söyle bilgiler var:
Bu sistem tutarsa ETS 2 içinde gelecek.
Bu özellik için ayrı takım oluşturdukları için gelecek kamyonları kesinlikle etkilemiyor.
bu özellik yada konsept daha erken aşamada ama Pavelin dediğine göre “hayal değil gerçek.” Yani illaki gelecek.
Bu konu başlığının açılmasına sebep olan SCSnin Bloğunda paylaştığı video zaten ve aynı blokta okusaydın yazdıkların yazıyor ?.. Bu videoyu da o bloktan alıp paylaşmışlar ?
Bloğu okudum fakat ETS 2 alakalı bilgi görmedim. Ayrı takım vs yazıyor SCSnin paylaştığı videoyuda sonuna kadar izlemedim. Sıktı videou kapattım bu konuda yalan söyleyemeyeğim.
Scs nin videosunda herşey açıklanıyor zaten. SCS nin videosunu hala izlemedim ama şunlardan bahsediliyormuş;
Ets2 için Road Trip söz konusu değil fakat araç mevzusu ATS de tutarsa ETS2 içinde yapılacak
Karavanlar bi ihtimal gelebilir fakat odak noktaları şuan için arabalar
Araçlar paketlere ayrılacak ve uygun fiyata satışa çıkacak
Her paket birbirine benzeyecek çünkü her paketin adil bir şekilde aynı olmasını istiyorlar
Satın aldığımız ilk paket bize Road Trip özelliklerine erişim sağlayacak
Road Trip özelliklerine erişim için en az 1 araç paketine ihtiyaç duyuluyor
Bazı araçlar neredeyse bitmiş, bazıları modellenmeye yeni başlanmış, bazılarına henüz başlanmamış
(başlanmayan model varsa daha fazla araç var demekki, şuan için 10 araç ama 15 de olabilir 20 de)
Araçlarla ilgili referans almak için Road Trip ile ilgili bir sonraki blogda araç listesi yayınlanacak ve bu araçlara erişimi olan kişilerle iletişime geçilecek
Anladım. Bilgi için teşekkürler. Videonun ilk 10 dakikasını ya izlemişimdi yada izlememişsimdir. Yani videoda bu var bu yok demek yalan olacak. Hangi araçlar gelecek bakalım. İnşallah Ford Explorer, Chevrolet Tahoe gibi SUVlarda gelir. DLC içinse marka marka ayrılaiblşir eğer lisanslı gelirse. Örneğin Ford paketi yaparlar orada Ford Mustang, Ford F150 Raptor, Ford Crown Victoria gibi araçlar olur nissan paketi yaparlar orada Nissan GT-R ve Nissan Frontier olur gibi gibi.