American Truck Simulator - Project Road Trip (Cars) [Tartışma Konusu]

Oyuna araçlar geliyor. İlk blog ile 10 aracın çeşitli fotoğrafları gösterildi. İkinci blog ile 18 aracın ses kaydı için topluluktan yardım istendi. Ücretli DLC ler halinde satışa sunulacak. Çıkış tarihi belirsiz.

:one: İlk blogda paylaşılan araçlar şunlardır;
1-2-3-4 numaralı foto =============== 2023 Dodge Challenger SRT Hellcat
5-6-7-8-9-10 numaralı foto =========== 1970 Dodge Charger R/T
11-12-13-14 numaralı foto =========== 2025 Ram 1500
15-16-17-18-19 numaralı foto ========= 2001 Dodge Viper GTS
20-21-22-23-24-25-26-27 numaralı foto = 2024 Ford Bronco
28-29-30-31 numaralı foto =========== 1998-2012 Ford Crown Victoria
32-33-34-35-36 numaralı foto ======== 2024 Nissan Frontier
37-37-39-40-41-42-43 numaralı foto === 2024 Nissan R35 GTR
44-45-46 numaralı foto ============= 2022 Ford F-150 Raptor
47-48-49-50 numaralı foto =========== 1968 Ford Mustang

:two: İkinci blogda ses kaydı alınmak istenen 18 araç :arrow_heading_down:

7 Beğeni

Bu araç Dodge Challenger 2015-2023

Bu araç Dodge Charger 1970

Bu araç Ram büyük bir ihtimal

Bu araç Ford Crown Victoria

Tahminlerim yanlış olabilir ama büyük bir ihtimal doğru

10 Beğeni

Soru 1-) Bu güzelliklerin lisansı olacak mı?
Soru 2-) ETS’de de benzer bir şeyler görecek miyiz? (ECS)

12 Beğeni

American ‘‘Truck’’ Simulator oyunun da böyle bir içerik görünce, Yemekteyiz Tayfun gibi oldum. Ne alaka şimdi araba ve ats’de ne alaka? Önce gitsinler tırlar için fiziği düzeltsinler sonra arabaya geçerler TruckersMP değil burası.

Tamam belki oyunun haritası işlenebilir ürün olarak mantıklı ve kıymetli ama bunların öncesinde geliştirilmesi gereken bence daha önemli şeyler var. O kadar harita yapıyoruz bari ekmeğini yiyelim fikrini tırlar üzerinden de mantıklı amaçlarla ilerletebilirlerdi.

7 Beğeni

Büyük bir ihtimal lisanslı olacaktır. Çünkü SCS lisanssız araç fikrini çoktan bıraktı ama çıkaracakları şey tır değil araç bu yüzden kafalar karışık. Dodge Ford Ram bunlarla ilk kez görüşülecek fakat oyun ortada lisans vermemek için hiçbir sebep yok. Ford ile görüşmüşken şu F-MAX aradan çıkaydı iyiydi

9 Beğeni

Vallaha scs gibi dar görüşlü bir firmadan böyle bir adım görmek beni sevindirdi.Mantıklı veya mantıksız olması tartışılır ama hertürlü bu adımı görmek güzel,yeni içerik dediğin budur.

5 Beğeni

Bu araçlar ne işe yarayacak keşke onları da söyleselerdi.

2 Beğeni

Amerika haritasını gezmek

1 Beğeni

Sanki biraz erken tanıttılar. Daha yeni Nvidia nın fizik motoruna geçtikleri gibi arkasından böyle bir şey duyurdular. Ya cidden fizikleri sıfırdan elden geçirebileceklerini düşünüyorlar ki böyle bir karar verdiler. Umut edelim ki bu senaryo böyle gerçekleşsin yoksa şuan ki fiziklerle bu arabalar hiç çekilmez.

1 Beğeni

Bu araç 2001 Dodge Viper GTS

Bu araç 2022-2024 Nissan Frontier

5 Beğeni

e oha hocam, emin misiniz

1 Beğeni

Emin misiniz diye bana söylediyseniz %90 eminim. Söylediğim araçları scs nin paylaştığı fotoğraflarla kıyasladığınızda benzerliği görebilirsiniz. Şuan işteyim eve geçince detaylı açıklama yapacağım.

1 Beğeni

tamamdır :+1:

1 Beğeni

Road Trip menüsü böyle olacak.

5 Beğeni

Pavel’in dediğine göre araçların DLC olarak ücretli bir şekilde oyuna eklenme ihtimali varmış

Bir araç ücretsiz diğerleri ücretli. Uygun fiyatlı olursa olabilir. O kadar tırı ücretsiz verdiler. Bu kadarı da olsun artık.

Birkaç standart aracı ücretsiz olarak verip, muscle carları ya da klasik araçları paket yapıp satabilirler.

Ayrıca tırdan çıkıp ATS için böyle bir projeye geçildiyse ETS içinde ECS lobisi uyanabilir, belki o tarafta da o şekilde gelebilirler belli olmaz…

1 Beğeni

:see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil: daha bu ne ki

1 Beğeni

!!DEV ANKET!!

Yarın kalktınız ve hesabınızda 1 milyon TL var, bunlardan hangisini alırdınız?

• Project Road Trip DLC
  • Ulukışla otobüs simülatör
  • Gümüşhane dlc
  • Şarköy dlc
0 oylayan
1 Beğeni