Bu işin sonu da bu olursa … ‘’…‘’ tamamlayın kalanını.
Dodge Challenger SRT, 2 hava çıkışlı kaputu. Bu aracın birçok farklı kaputu var. İki hava çıkışı olanı yapmışlar.
Videoya bakamadım vakit yetmedi yarın müsait olursam videoya bakacağım.
Ben inanıyorum bence buda gelecek. Eskiden olsa gelmez diyordum ama Pavel sözünü tutmaya başladı gibi. Geçen sece sürücü okulu seneye söylediği gibi arabalar. 3 4 yıl hatta belki 5 yıl sonra ESCyide duyarız mevsimleride bence.
Bu proje sadece ATS ye mi özel acaba
Açıkçası dümdüz gezmek yerine minivan ile yük taşımak çok daha iyi olabilirdi. Umarım sonu ECS gibi olmaz. Bekliyoruz bakalım.
Bence ETS 2yede gelir. Bence ATSye ekleyip bakacakalr. Sistem tutarsa ETS 2yede eklenir bence.
Ücretli mi olur sizce
Tır olan sunuculara araba ile girmeyi engellerlerse sorun olmaz. Bence doğrusu da bu olur.
İnşallah engellemez. Bence AI trafik oyunculardan daha kötü.
Bir ECS meselesi…
F-MAX’ın fikri mülkiyet hakkı Ford Otosan’a aitmiş.
Ford Otosan’ın da
- %41’i Koç Holding
- %41’i Ford Motor Company
- %18’i Halka açık
olarak paylaşılmış. Dolasıyla F-MAX için Hem Koç Holding hem de Ford ile anlaşmalılar. Zor iş.
Ford Motor Company ile SCS anlaştıktan sonra Koç Holdingle her türlü anlaşma sağlanır. Zaman gösterecek bakalım hayırlısı.
Selçuk abi şu Oscar Reis’i ayart da rakı balık ayağına hemen bi Türkiye gezisi oradan hop FMAX lisansını çıkarıversin aradan Oscar Reis
bizim yaptığımız araç zaten ilk gayriresmi lisanslı mod projesidir.

ama rehin kaldı. scs bırak git kendi lisansını al sal bizi gidelim kendi diyarımıza…
hayalet şık : hiçbiri
Burdan da unreal engine 5 e yatay geçiş yapalım tam olsun.
Aklıma bir şey takıldı. Road Trip özelliğiyle sürüyebilir otomobil ve pickup geliyor ya. Eğer ki gelecek olan araçlar lisanslı olursa yapay zekadaki araçlarda lisanslı versiyonla değiştirirler mi ? Örneğin Ford Crown Victoria yapay zekadada var. Eğer ki Ford lisansını alırsa AIdaki Ford Crown Victoriada lisanslı mı olur ?
Bunu birkaç gündür bende düşünüyorum.
Merak ettip bu konula alakalı yapay zekaya sordum. Trafikteki yapay zekaların lisansları anlaşmaya bağlıymış. Yani anlaşmaları ona göre yapılıyormuş. Ne kadar doğru bilemiyorum tabiki. Bilirsin yapay zeka %100 güvenilir değil.
Belki de sadece Road Trip için lisans verdiler. Bilemeyiz anlaşmanın detaylarını.