Togg nerede ? togg t10x istyoruz togg gelmezse BOYKOT EDECEĞİM SENİ SCS
Özür diliyorum yanlış anlaşılma olmuş. İş yoğunluğundan detaylı araştıramadım. Blogda paylaşılan ilk fotoğraftaki ön tampon 2010-2014 Dodge Challenger tamponu demiştim yanılmışım 2015-2023 Dodge Challenger SRT tamponu bu. Bahsettiğiniz Challenger çamurluğundaki rozet 345-392 rozeti yerine Hellcat rozeti olabilir çünkü köşeler sivri. Eğer 3 rakamı olsaydı kenarlar kare olması gerekirdi.
Ve evet bana kalırsa araçlar kesin lisanslı.
hala lisanslı olup olmadığını tartışmanız hönkürtüyor
O zaman ortaya çıkan lisanslar şunlar:
- Ford
- Dodge
- Ram
- Nissan
ats’deki yollar tırla gezilecek gibi değil, gelmesi güzel. ama iş yük taşımaya geldimi ats çok sıkıcı bir hal alıyor, tam terside ets2 için geçerli. şu arabalar ets’ye gelse “ne alaka” olur
Oh be sonunda aciklandi bir proje
Togg anca ETS 2ye gelir tabi SCS anlaşabilirse
Pavel bir ara araba getireceğiz deyince içimden saçmalama diyordum. Araba ne alaka diyordum. Sürücü kursu geldi arabalarda geliyor tabi iptal olmazsa. Bana sanki Pavel sözlerini tutmaya başlamış gibi geliyor. Eğer gerçekten Pavel sözlerini tutmaya başladıysa ECSde mevsimleride görmeye başlarız ileride bence.
arkadaşlar ats’ye arabaların gelmesiyle birlikte doğal parkların geleceği anlamına’da gelir örnek verecek olursam utah’ın ortasındaki boşluk ve idaho dahil edilmeyen park alanı texas 'taki lublock’taki boşluğu bir nevi tamamlayabilirler sonuçta arablar geliyor ve sınırlama kalkıyor doğal parklarla ilgili daha fazla alanı alabiliriz oyunu sırf manzarası güzel diye oynuyorum …
Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi ,
Oyun arcade mi olacak ,
Zamanında minecraft’a yaptıkları gibi
Daha sonra gta 5 online’da yaptıkları gibi
Biz tır sürerken veletler ford bronco ile makas atıp magandalık mı yapacak?
Calais magandaları…
Gelecekte olacakları görebiliyorum.
Yanıldığımı görmeyi daha çok isterim.
Bu projenin yeni şirket ekonomisi ile varlıklarımızı yöneteceğimiz yeni bir alan açmasını çok isterim.
tırlarla aynı sunuculara entegre olmasını istemem, eskiden ats multiplayer kitlesi çok başkaydı hiçbir yerinde kaza bela hız yapmazdı millet, şimdi de çok bir şeyin değişmediğini umuyorum. ya da multiplayera uyarlanmamasını dileyeceğiz.
eklenme amaçları ne olacak acaba? küçük paket teslimatları mı yapacağız ki? suv ve egzotik arabalar geliyor ufak teslimatlar da yapabilirsek güzel olur. physX özelliğine güvenerek getirdikleri aşikar ama dandik araç modları gibi virajda yatmayız umarım. faydalı-faydasız ama yenilik yeniliktir. hem scs’nin kendisinin tasarlayacağı araçların kalitesine güvenim tam (seslere olmasa da)
İnşallah SCS öyle bir şey yapmaz. Convoya zaten millet arakdaşlarıyla giriyor. Trucker MP ise SCSden bağımsız.
Yapay zeka bile bu özellik için heyecanlı
Hala TMP oynayan varmış Son yıllarda zaten leş gibiydi bu araçlarda gelirse yanından bile geçilmez
Tabi var ama ben bırakalı çok oldu. Concoy özelliği gelmeden yıllar önce bıraktım. Çok lag oluyordu arkadan sürekli çarpıyorlardı çünkü. Ama bu araçlar gelirse Trucker MP daha iyi olur. Trolleyen yine olur ama Skoda kullanmayı bilmeyip kaza yapan çok. bu araçlar çıktığında fizikler ona göre olacağından TMPdeki skodada düzgün olur. Zaten TMPdeki skoda hala güncellenen araç modlarından.
Blogdaki fotoğraflar sırasıyla;
1-2-3-4 = 2015-2023 Dodge Challenger SRT Hellcat (büyük bir ihtimal 2023)
5-6-7-8-9-10 = 1968-1970 Dodge Charger R/T (büyük bir ihtimal 1970)
11-12-13-14 = 2025 Ram 1500
15-16-17-18-19 = 2001 Dodge Viper GTS
20-21-22-23-24-25-26-27 = 2024 Ford Bronco
28-29-30-31 = 1998-2012 Ford Crown Victoria (büyük bir ihtimal 2012)
32-33-34-35-36 = 2024 Nissan Frontier
37-38-39-40-41-42-43 = 2024 Nissan GTR R35
44-45-46 = 2022 Ford F-150 Raptor
47-48-49-50 = 1968 Ford Mustang
Blogda paylaşılan araçların aynı açıdan gerçek fotoğrafları;
Dün gece yapmaya başladım uyuya kalmışım sabahtan beri bunla uğraşıyorum
hic sorma hilelerden dolayı artık oynanılmaz hale geldi
Ellerine sağlık hepsini incelledim iyi emek vermişsin. Gerçekten karşılaştırınca birbirine benziyorlar. Araçlar bunlar diyebiliriz. Nissan Frontier resimlerin bazılarını Ford sandım çünkü ızgara benziyor gibiydi.