American Truck Simulator - 1.50 Güncellemesi [Ana Konu]

acil frenleme sistemini açıp kapatmak için tuş gelmiş büyük sıkıntıydı biliyorsunuz…

Yeni gelen tuşlar:

• gear_drive
  • gear_reverse
  • auto transmission mode
  • auto engine brake
  • auto retarder
  • emergency brake
  • şerit takip asistanı
  • şerit takip asistanı modu
1 Beğeni

Sıfırdan profil kurdum. Daha önce betalarda başıma hiç gelmedi. Sürekli oyundan atıyor :frowning:

şerit takip sistemini bir türlü çalıştıramadım

belgeler cache ve game.log ve config’in yedeğini alıp silin. tekrar girmeye çalışın oyuna. olmadı doğrulama yapın. birçok kişide var galiba bu sorun biz yaşamadık ama bazı dc lerde bu tarz atma sorunlarından bahsediyorlar.

1 Beğeni

1.50 güncellemesi için ilk deneyimlerimi belirtmek istiyorum:

• Oyuna genel olarak biraz da olsa bir rahatlama geldiğini düşünüyorum.
  • Grafik ayarlarını kendi sistemime göre optimum olarak ayarladığım zaman görüntü/grafik kaybı olmadan ve fps sınırını koyduktan sonra GPU kullanım yüzdesi biraz düştü ve ayrıca ortalama olarak 3-4 derece daha serin çalıştı.
  • Arayüz farklı geldi ama daha yumuşak olduğunu söyleyebilirim.
  • Render sistemi değiştikten sonra oyun biraz daha soft çalışmaya başladı.
  • TAA sistemi tek başına çalıştığı zaman pek bir şey ifade etmiyor. SMAA’yı desteklemesi için şuan geçici olarak geldi. İkisini birlikte çalıştırarak, ölçeklendirmeyi düşürerek ve fps sınırı koyarak sisteminizi daha rahat çalıştırabilirsiniz. Yakında SMAA da ortadan kalkar.
  • FPS sınırlayıcı olması herkes için daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • Uzaktaki nesnelerin gölgelerini kaldırabilmemiz, özellikle düşük sistemde oynayanlar için rahatlatıcı olmuştur.

Not: Şuan betanın betasında olduğumuz için, görsel/grafik üzerine gelmiş tüm özellikler bu güncelleme de şuan için hiç bir şey ifade etmiyor. 1.51 ve 1.52’de üzerine koyarak ilerlediklerin de her şey tam olarak oturur. Ayrıca Nebraska’nın 1.50’nin sonunda geleceği kesinleşti.

7 Beğeni

Bu pressure units ne için acaba? Toast lastik basıncı diye tahmin etmiş.
Dünya haritasıda artık doğu yakasına kadar kayabiliyor.Eğer Etsyede bu gelirse türkiye tamamen haritada görünebilir.

5 Beğeni

Muhtemelen Toast doğru tahmin etmiş, sağdaki kısımdan psi veya bar cinsini seçebiliyoruz

Arkadaşlar 1.50 ile grafikler yavaş yavaş gerçekçi yapılıyor partikül sistemini beğendim
Gelecek güncellemede isteklerim:
1.eski araç yansıtma krom üzerindeki eski yansıtmalar kaldırılıp yeni yansıtmada(aracın kendi yansıması,gölgelerin görünmesi,ışığın görünmesi,bitkilerin görünmesi)

2.asfaltta ıslak zeminlerin görünmesi Harika olur

3.kir artık gelsin

5.yeni Waters sistemi gelsin

bu yeni atanacak tuşları ancak ets 2 için ayarlayabiliriz o da onun yayınında isviçre’yi keşfederken olur. :d

4 Beğeni

Etsye bugün bile gelebilir

Arkadaşlar ats 1.50 güncellemesinde 2 GB vramda aşma oldumu merak ediyorum
Grafikler zorlandımı takılma oldumu?

bi kasabada verdi hatayı kasabanın girişinde Truckee onun haricinde sorun olmadı. Teşekkür ederim .

11gb gördü. 4k Ultra ayarlarda .

yoda53 oyun motorunda sıkıntı var her güncellemede akıcılık gidiyor
her güncellemede kötü oldu 1.50 kalırım artık bir daha güncelleme yapmam

1 Beğeni

umarım mevzu tam oturunca stabilizasyona geçerler. Şuan 55-60 fps sorunsuz devam ediyor. Bölgesel olarak paranın alım gücü düşük ve düşmeye devam ettikçe bizler donanımları yükseltemeyeceğiz :roll_eyes:

@refikhanb @yoda53 hocam sizde sistem olarak ne var

ryzen 9 5900x , Rtx 3080Ti , 32Gb ram , 4k 144hz monitör…

:heart_hands:
xz
sxs
xaq

13 Beğeni

truckersmp titredi diye yorumladım

Summary

şaka

5 Beğeni

Swanky gt730 2 GB vram 4 GB RAM intel core i5 4460 var sistemim bu biraz eski birde harita dlc’lerini kıstım oyun fazla gelmesin diye