American Truck Simulator - 1.50 Güncellemesi [Ana Konu]

SCS Software, American Truck Simulator için 1.50 güncellemesini deneysel beta olarak yayınladı. Render motoru için önemli güncellemelerin yer aldığı bu sürümde şerit asistanı, önemli kullanıcı arayüzü değişiklikleri, Kaliforniya yenileme çalışmalarının 3. aşaması sıfırdan inşa edilen 6 şehir ve eklenen 2 yeni şehir geliyor. Yeni International LT S13 çekicisi eklenirken aynı zamanda mevcut LT ve LoneStar çekici modelleri için iç ve dış olmak üzere yenileme çalışmaları yapılıyor. Deneysel beta olmasının nedeni yeni render motoru güncellemesinin hala kararlı çalışmama ihtimalidir. Çeşitli hatalar olabileceğinden açık beta olana kadar yeni sürümler gelmeye devam edecek. Güncelleme neredeyse oyun boyutu kadar yükleme yapıyor.

Arkadaşlar bence sistem gereksinimleri yükselecek 1.50 güncellemesiyle

1.50 tahminim
1.dx12
2.pbr desteğinin gelmesi
3.belki mevsimler
4.kir/çamur
Bence saydıklarımdan fazla gelmez

Sistem gereksinimlerini zaten güncelledik dediler.

Her seferinde aynı şeyleri yazmanın faydası nedir? 2 yıldır yok DX12 yok mevsimler vs. Yazınca daha mı hızlı gelecek? Ne zaman uygun olursa getiriyorlar özellikleri. Her güncelleme başlığında şu olsa, bu gelse demenin anlamı yok zaten bunlar binlerce kez denilen şeyler. Mesaj kirliliğinden başka bir şey değil.

12 Beğeni

Yılbaşı yayını olmadan, güncelleme konularını şimdiden açmayı/tartışmayı mantıksız buluyorum. Ayrıca, fikir kirliliğin de bulunup diğer kullanıcıların aklına yanlış bilgiler girmesiyle birlikte, beklenti içine girebilir. Bu doğru olmaz. :+1:

8 Beğeni

Daha 1.48.5 ve 1.49 güncellemeleri fırından yeni çıktı bu ne hızdır böyle?

1 Beğeni

Bak bunu paylaşabilirsiniz, işte.

Diğer 1.50, 1.51 ve 1.52 güncellemelerinin listelerini yayından sonra ayarlayıp paylaşırım. Yalnız, 1.50’den sonra ne gelecek diye sormayın. Daha güzel güncellemeler/paylaşımlar görmek dileğiyle. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni
3 Beğeni

Fotoğraflar şahane görünüyor.




11 Beğeni

valla ATS tarihinin en efsane bloglarından biri. Sadece Huron’la kalmaması, Bakersfield’a uzanan yolun bir kısmı da geliyor. Bakersfield Amerika’nın en asayişi 56 olan şehri. sadece geriye San Fransisco bloğu kaldı gibi. Harikalar harita konusunda.

3 Beğeni

Arkadaşlar Kaliforniya oynanış videosu scs canlı yayında gösterdi

2 Beğeni

dağlık sahil yolu on numara 8. yıldönümünde başladığı nokta en son kaliteye ulaşıyor.

11 Beğeni

Arkadaşlar Kaliforniya rework washington,oregon dlc’sini kalite açısından geçti washington,oregon harita yenileme işlemi bittiğinde bu yerler yenilenmeli eski standartla yapılan harita dlc’leri yenilenmeli mesela Kaliforniya rework washington,oregon’u geçti kimse buralara gitmez Arizona yenilendiğinde new Mexico Arizona eyaletinin yanında kötü durur (new mexico,oregon,washington)yeni dokularla,yeni kayaçlarla yenilenip yeni teknoloji ile yapılmiş yerler olmalı yukarıda saydıklarım…

1 Beğeni

Oregon ve Washington kalite olarak yeterli düzeyde.Yenilenmesini isterim tabi ama yenilemezler.Öncelikli olan Nevada eyaleti. Las Vegas çevresi yenilendi ama kuzeydeki şehirler eski kalitede.Çöl yolları gerçekçi değil.I-80 çevresinde Winnemucca gibi şehirler iyi kalitede değil. SCSnin acilen buraya el atması lazım.
Arizona ve New Mexico kalite olarak idare eder hatta yeterli bile. Bazı yerlerine ayar çekilebilir.

3 Beğeni

İsviçrenin yayını nerde aloo.

şubat ortasına kadar gelse bari… 3 ay oldu 1.49 açık beta başlayalı.

Hocam 1.49 tam sürüm değil mi zaten açık beta derken :thinking:

hocam açık betası kasımın başında geldi, tam sürüm kasımın sonunda geldi demek istedim. güncellemeler önce açık beta olarak başladığı için öyle dedim.

1.50 Şubat’ın ortası ve Mart’ın başı gibi gelir scs software çok bekletmez bence yayınlar güncellemeyi arkadaşlar…