Basitleştirelim aynı zamanda da geliştirelim demiş scs, ortaya da bence kalitesizmiş gibi bir şeyler çıkmış
Oyun içi F3 ekranı ne alemde? Hala yükleniyor güncelleme
Selçuk abinin alt kısımda sıralı olan uı’ndan vazgeçmek üzüyor
Bu fren sesleri ilerde kalkarmı acaba dorse sesleri gibi?
Aç artık yayın bizde görelimmm.
ünlü fizik modcu Tiger reis’in yorumu:
“Bilmiyorum… bana göre bir şekilde ‘bitmemiş’ görünüyor ve o kadar da ‘kullanıcı dostu’ değil. Kısa bir açıklama olarak, bir mobil oyundan düşük bütçeli bir kullanıcı arayüzüne benziyor.”
1.50’de bilgisyar zorlanma oldumu hiç arkadaşlar merak ediyorum güncelemeyi
fontu beğendim ama ikonlar çok basit olmuş. ben de ilk gördüğümde mobil oyun arayüzü gibi dedim özellikle en üstteki kariyer ekranını görünce… ne gerek vardı şimdi?
Yeni arabirimin benimle alakasi yok. Evet, ikon tipi esinlenilmiş olabilir.
Louisianada bazı yollar görünüyor.
bende yükleme ekranında oyundan atıyor başka yaşayan var mı
edit: selçuk abinin arayüz modunu kaldırmayı unutmuşum.
atmaması lazım. tekrar doğrulama yapın kardeşim. veya kullandığın araç veya dorse modu varsa ondan da olabilir. eğer devam ederse geri dönüp stok araç-dorseye geçip betaya katılın.
- AA da iyileştirmeler var. Snowy reisin katkısı olmuş gibi görünüyor fikirsel olarak.
- bazı DC lerde büyük FPS kayıpları olan yerlerden söz edilmiş ben yaşamadım.
- sonuçta experimental beta bu. tam sürümde düzelir bazı sorunlar.
- San Fransisco süper ötesi yapılmış.
tam da linki kopyalayıp parka girmiştim bu videoyu atmak için
Şansa denk gelmişiz aynı anda @Abdullah_Yorulmaz
29:15 - 31:XX dakikaları arasını izleyebilirsiniz, @HasanOfke Yayında direkt şerit takip asistanı özelliğini açıp denemiştik ama sanırım şeritte tutabilmek için aracı tuş atayıp aracı kullanırken özelliği de o tuşla açmak gerekiyormuş, öbür türlü tuş atamadan özelliği açınca aktif olmuyor.
bakmadık doğrudur yarın yazıyı ancak yayınlarım eklerim bunları bugünlük scs bana yetti.
İkonların sadeleşmesini istiyordum ama arayüz garip olmuş. Alışmışım eski haline yenisinde ne nerde bulmakta zorlanıyorum. International LT güzel olmuş yeni seside eklenmiş beğendim. Oyunda görüntü daha yumuşak pürüzsüz olmuş, diğer şeyleri denemek için zaman lazım yükleyip deneyene kadar maç saati geldi fazla bakamadım.