Yayın kalitesi ve bitrate işine girersek o konudan çıkamayız, x264 Ultrafast yayın veriyorlarsa orada eleştirmeye açığız. 6k bitrate ile fazlasıyla kaliteli yayın verilebilir, biraz donanıma yüklenmek gerekir. Ellerindeki bilgisayarla önceki yayınlarda 30fps’te oynadıklarına çoğu zaman şahit olduk. Ben yayındaki grafiklerin düşükte olduğuna inanmak istiyorum. Bence gösterilen resimler ile yayındaki görüntünün yakından uzaktan alakası yoktu, yayın kalitesi falan kandırmayalım kendimizi
Bu Cascadia ne böyle sinirim bozuldu
Cascadia’dan soğudum
Yeni ışıklandırma çok güzel olmuş
Ya bir tek ben mi bu amerikan tırlarına 4x2 şasisini çirkin buluyorum ? 4x2 tır resimlerine bakınca resmen soğuyorum…
Bütün tırlara 4x2 şasiyi ekleyince bebek gibi oluyor hepsi
Mesela Puppy Bulldog
Söyleyeceklerime farkını her zaman ortaya koyan Selçuk abiyi dışarda tutarak başlamak istiyorum.
Arkadaşlar ben SCS’ye saygı duymayı çok istiyorum fakat şirket davranışlarıyla buna engel oluyor. Biz burada birbirimizi yerken; şirket politikası çok garip. Sanki şirketteki çalışanlar gerçekte başka işte çalışıyorlar da hafta sonları
oyunu geliştiriyor gibiler. Yani Ets 2 ve Ats onlar için arada takıldıkları bir etkinlik gibi.
Ben de yıllarımı bu oyuna vermiş biri olarak üzülerek söylüyorumki bu oyunlardan çok -hatta ECS’den- bir şey beklememek gerekir. Beklenti bizi üzüyor. Sevgili Pavel sanki oyun şirketi görünümünde bir şeylerim olsun arada canlı yayın açarız heyecanlı olur, diye mi düşünüyor acaba?
“Ben bu oyuna olan inancımı kaybettim, Pavel!”
Bütün sırrı bozdun ya… Büyük resmi görerek bizi yakaladın.
Aynı güneş açısı için 7 farklı açık 3 farklı kapalı ışık ve skybox var. Çarpı x bir en az 4 iklim sistemi var. Misal kuzey güney eyaletleri ve ışıklandırmaları farklı.
Bu ikisi aynı bölge aynı saat olsa
Beni neden dışarıya koyuyorsun ki… Neyse bunlara ilk yayında yanıt veririz
Arkadaşlar, bir kaç yerde okudum, yok geri cekmeler gibi ifadeler var. Hep ileri gitti. Özellikle çok ek performans sorunu olmayacağı gibi (10 senelik laptoplarda olacaktır elbet) herhangi bir geri çekme yok. Yayınlanan ekran görüntüleri 4k alınıp ufaltilan görüntüler. Üzerlerinde herhangi bir oynama yok. Tabii ki herkes gibi pazarlama bölümündeki arkadaşlarımız da vitrine koyarken rastgele seçmiyorlar. Yeniliği güzel olarak anlatabilecek anlar yakalamaya çalışıyor.
O kadarını bilmiyordum abi, Yayındaki bilgisayar hangi düzeyde, hangi görüntü ayarlarında yapıldı yayın? Bunlar kafamdaki sorular çünkü Ssao geldi, 1660ti ile Ssao açamıyorum 300 ölçek En yüksek ayarlarda, Direkt 10fps kayıp yaşatıyor. Işıklandırma ekstra bir gpu gücü kullanacak mı, 5-10fps kadar etkisi olur mu bunları bilmiyoruz daha. Blogdaki görüntü kalitesini 1.40 bize çıktığında görebilecek miyiz sorusu da akıllarda
SCS Forum Bugs bölümünde hem ATS hemde ETS2 için 1.40 Open Beta konuları açılmış. Bugün yarın başlanır gibi… Beta süreci başladığında geçip az çok aklınızdaki sorulara yanıt bulursunuz
Yine noluyo la burda yine neyi paylaşamıyonuz olum :d
Yok beyler yok o kadar fazla şey beklemeyin yook teknik zımbırtılar işte alooo
Scs forumda 1.40 (Open Beta) Bugs konusu açılmış.
Tahminim bu cuma gelebilir. Etkinlik bitmeden getirebilirler belki. Önceden yapmışlardı bunu.
Hard Truck’tan bugüne sıkı takipçiyim. Ağır vasıtalara olan hayranlığım , ilgimi sanal dünyada tatmin eden tek firma. 22 yıl ayakta. Bir arkadaş grubunda sohbetteyken , oyunda anlık geçtiğimiz bir yerdeki kaya parçalarını yapmak için bile saatlerini harcayan bir ekipten söz ediyoruz. Biz ise 3 saniye geçip gidiyoruz. SCS olmadığını farzedelim , her iki oyunda da böyle bir sanal dünyaya sahip olamayacaktık.Bugün hala daha optimizasyon sorunu olduğu halde DLClerinin toplam tutarı 3000 TLyi geçen simulasyon oyunları var. Ücret bile ödemedğimiz yenilikler için bu derecede yermemiz benim fikrimce yanlış. Oyunun keyfini çıkarmaya bakmalı. Herkese iyi eğlenceler.
Ben oyundan genel anlamda memnunum sonuçta bize sunabilecekleri belli bir simülasyon ve yeni ışıklandırma ile daha da güzel bir görüntü eşliğinde oynamaya devam edeceğim. Yeri burası değil belki ama tek şikayetim harita dlc paketlerinin çok geç çıkarılması (elbette scsnin diğer şirketler gibi çok büyük bir firma olmaması ve harita işinin kolay olmadığını biliyorum) Oyunu açınca tüm haritayı görmek istiyorum. Yani şu ABD haritasının tamamlanması kaç sene sürecek? 5 sene önce çıkmış bir oyun. Los Angeles - New York seferi yapmak istiyorum daha kaç sene bekleyeceğiz
@SiSL 'e bir sorum olacak. Amacım sadece merak kesinlikle başka bir maksadım yok. 2016’da çıkmış bir oyuna şasi güncellemesinin 2021’de gelmesindeki sebep veya sebep olan etkenler nelerdir? Bir oyuna bu tür yenilikler getirirken bizim bilemeyeceğimiz ne tür zorluklar yaşıyorsunuz? Bu konuda beni ve benim gibi düşünen oyuncuları bilgilendirmek için bu soruyu cevaplama şansınız var mı?
ortada bir şey yok dün gece birkaç kişi ana konuyu karıştırdı yok yere kaos çıktı
millet keyfine bakıyor çilesini burada biz çekiyoruz sdffsdfdsfsffffffffffff bundan sonra parayla yorum alıcaz kazancımız olmalı
@Burak39 getirmek zorunda mı? o zaman öyle karar alıp çıkarılmış şimdi tekrar yapalım demişler gayet basit zaten araçlar tamamlanınca daha fazla seçenek için şart oldu
2016 yılında da kamyonlarda klima vardı 2022’de geldi diyelim
Klima ve şasi olayı oyun için çok farklı şeyler. Ben oyunda klima açtığımda PC başında serinlemiyorum. Ama şasi değişince sürüş ve yük taşımada değişen bir çok etken olur.