American Truck Simulator - 1.40 Güncellemesi [Ana Konu]

canlı yayınlarda görüntü kalitesi düşük olur, illumunati senaryolarına kadar gidilmesin diye ufak bir hatırlatma yapayım dedim:D

1 Beğeni

düşükmü olur çok kaıllısın @cayci grafikler bu hhayal kırıklığı

yani hiç umutlanma

Ben cekirdek yemeye geldim :smiley:

Kamyon farlari benden olsun :smiley: Kisalar uzunlar, alt, ust eklentiler :smiley:

26 Beğeni

eline sağlık abi farlar iyi olmuş baya

1 Beğeni

Ellerine sağlık abi müthiş olmuş :slightly_smiling_face:
4x2 tırlar çok tatlı duruyor :smiley:

Kralsın Selçuk abi. Seviliyorsun. Ellerine yüreğine sağlık.

adamın dibisin abi harika işler yapıyorsun gece sayende müthiş oldu

Hahha iyi kandırdılar yine :slight_smile: bu iş böyle gelmiş böyle gider. Ne diyorduk fotoshop yapıyorlar resimlerde ne diyorduk kandırıyorlar alın mal meydanda. Yok canlı yayında böyle çıkmıştır yok efendim bilgisayar eski ondan görüntüler böyle diye kendinizi avutmayın :slight_smile: :slight_smile: çekirdeğimi aldım izliyorum sadece :slight_smile: :slight_smile:
Ha bu arada ETS 3 geliyormuş :slight_smile:

Abi elinize sağlık ben de özellikle alacakaranlık atmosferini, araç içi ambiyansı ve farlara yaptığın dokunuşu çok başarılı buldum. :clap:

:smiley: hala photoshop yapıp paylaştıklarına inanman durumu özetliyor karın ağrın epey büyük doktora gitmeden geçmeyecek gibi :smiley:

direkt in-game görüntülerine photoshop ve kandırıyorlar diyorsun sağlıklı bir yorum değil amacın da belli :laughing: lütfen gidip gta5 oyna

7 Beğeni

O zaman blog resimlerdeki görüntüler ile video da ki görüntülerin zıtlığı konusunda açıklama yap bakalım :slight_smile: Hani araçların renkerline kadar değişecekti ya :slight_smile: :slight_smile: kısmet 2025’e :slight_smile:

:smiley: ışığın etkisi araçların parlamasını ve yansımasını değiştirir daha gerçekçi görünmesini sağlar :smiley: buna renk paletinin daha iyi görünmesini de ekleyebiliriz ama sen bunu anlamak istemiyorsun ve mevcut ile gelecek ışıklandırma arasındaki farkı bile göremiyorsun bu anormal bir durum ve sağlıklı değil
renkler ışığa göre değişiyor

“Renk, ışığın kuvvetine bağlı oluşan fiziksel bir olaydır.”

genelde senin gibi yorum atanlar bir süre sonra 360derece döner ve kaybolur ilk değilsin son da olmayacaksın şu an muhtemelen epey boş beleş vaktin var ve hoşuna gidiyor burada eğlenmek
sadece bir duvara toslaman yeterli :slight_smile: gerisi kendinden olacak bekle ve gör

Biraz daha zorlarsak nasıl düşünülür? nasıl mantık yürütülür gibi konulara girmemiz gerekecek. :smiley:

6 Beğeni

Sisl beklentinizi çok yüksek tutmayın demişti zaten ama eğer optimizasyon sorunu çıktıysa ışık güncellemesini azaltmış olabilirler scs den bunu beklerim açıkçası şasi olayını ise beğendim en çok 49X de güzel duracağını düşünüyorum umarım bizi bununla kandırmazlar.

6 Beğeni

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Gayet basit :smiley:

NEW LIGHT
L I G H T
IŞIK
I Ş I K

visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting visual lighting

2 Beğeni

Expectations:

Reality:

12 Beğeni

Yayın kalitesi olarak düşünmek istiyorum inşallah blogdaki gibi gelir güncelleme

6 Beğeni

:smiley: yayın kalitesi değil ekran görüntüsünü alıp buraya yüklediğiniz kalite düşer ve yayındaki bitrate en fazla 6k haliyle bu işlemi yaptığında direkt piksel piksel olur

yukarıdaki görüntüyü güncelleme çıktığında ultra grafikte alabiliyorsun zaten orada güç gerektiren bir durum yok

1 Beğeni

yalnız benim aklımda şu soru var chrome parçaların yansıması gerçekteki gibi mi olacak bu güncellemeden sonra. çünkü çok sönük kalıyodu nedense onlar. parlasalar çok iyi olur aslında.

Iberia oynanış videosuna göre güneş yansımasında ciddi bir kayıp var. Ya oyun içi zaman farkından dolayı böyle ya da bazı nedenlerden dolayı kısılmış. Eğer bir kısılma varsa illa performans sorunu olduğundan değil, çeşitli hatalar oluşuyorsa da kısılmış olabilir. Yayında herhangi bir sorun çıkmasını istemezler doğal olarak. Bu yüzden güncellemeyi bekleyip görmek lazım, şu an erken.