American Truck Simulator - 1.40 Güncellemesi [Ana Konu]

sıcaklık simülasyonu olabilir :smiley: bunu çok kapsamlı yapsalar motor çalıştırmaya kadar varacak + donduruculu dorselerde bunu kontrol edebileceğimiz bir şey olsa fena olmaz
camların buğulanmasına kadar gidiyor iş

1 Beğeni

:smiley: snowrunner’da bu araç 16 tl :laughing:

çok farklı grafiğe sahip 2 oyun
inanılmaz

2 Beğeni

Sen ekstradan bir simulasyon istiyorsun hemde SCS’den. Ben kendimce çekiciye fazladan birer tekerlek ve bir kaç makyajla çözülebilecek basit bir şeyin başka bir zorluğu varsa bilmek istediğimi söyledim sadece. Bence burda gereksiz bir tartışma konusu açmanın lüzumu yok. Ben ortada olmayan hiçbir şeyden (Sıcaklık simülasyonu vb) bahsetmedim.

scs’nin sahip olupta yapmadığı tonlarca şey var maalesef bu da onlardan biriydi yarın başka bir şey çıkar buna da aynısını söyleriz
karar verenler ne derse o oluyor o ara başka bir şeyle uğraşıp bunları planlamamaları normal bu yüzden modding var

insanlar son zamanlarda modla olan her şeyi orijinal oyuna istemeye başladı :smiley: bazıları haklı ama bazıları mod olarak kalsa daha iyi

3 Beğeni

Yalnız mudrunnerde motor çalışmıyorken direksiyonun daha yavaş dönmesi gibi ayrıntılar vardı snowrunnerdada vardır herhalde.:smiley:
Klavye için.

mudrunner’daki bazı güzel şeyleri kaybettik :frowning: snowrunner’da ilginç bir şekilde basit olan özellikler yok aynı drama o tarafta da var o da sinir ediyor

Sahip olupta yapmadığı ne demek. Hali hazırda yayınlamaya hazır olan içerikler mi yoksa yapma imkanı olup da hiç elini sürmediği şeyler mi? Benim de merak ettiğim senin normal dediğin şeyin arkasında ne gibi bir zorluklar var.

İmkanı varken yapmadıkları şeyler scs’nin suçu değil, artık her firma şirketlerini döndürebilmek için oyuna dlc ve ana oyuna parça parça yenilik çıkartıyor, scs istese geçmiş oyunlardaki bütün güzel özellikleri ekler ama oyuncular 1 hafta sonra doygunluğa ulaşır ets 3 diye bağırmaya başlar, yoksa altyapı çoktan hazır gts mario mix map oynamış olanlar bilir.

şimdi aklıma geldi train simulator gibi ışıklandırma yaptık ayağına ayrı oyun olarak satabilirdi ets 2021 :joy:

1 Beğeni

:smiley: öyle değil oyunda her türlü numara var oturup sen de şasi seçeneği eklersin içerik olarak değerlendirip çıkarırsın sistem buna müsade ediyor ve bu da scsnin sahip olduğu altyapıdan kaynaklanıyor gidip şu an yolda gördüğümüz uyduruk bir kamyoneti bile oyuna ekletebilir onu sürmeye başlarız
ama gidip de niye bu şasi seçenekleri gerçekteki gibi değil diyemiyorum bizim her şeyi etkileyecek başka bir anlamda gerçekçi kılacak özelliklere ihtiyacımız var yani bu da mod yapımcılarının yapabileceği şeyler değil scs’nin buna ağırlık vermesi gerekirken(ışıklandırma, ses, fizik vb. simülasyonlar) gidip de şasi beklemek ya da yeni bir dorse istemek bana bir şey kazandırmayacak güzel olması iyi yapılması ayrı :slight_smile:

topluluğun istekleri scsnin yaptıklarına göre oluşuyor şu an yayın açsak adamlar defalarca sway ne zaman gelecek actros mp5 ne zaman gelecek diye soracak
gidip de başka bir sim hakkında yayın açsan daha çok simülasyonla ilgili şeyler konuşulacak kitle ne görürse ona göre istiyor onun dışında düşünmek zor geliyor

ben araçlar dorseler konusunda gram düşünmüyorum yaptıkları ortada meseleyi de çözmüşler onları daha da iyi yapacak genel özellikler lazım

modlamada sunulan imkanların da farklı bir seviyeye çıkması belki istediğimiz bazı şeyler için kolay olurdu :frowning: modla yapılan bir şeyi scs getirmese de olur olmayanı getirsin :smiley:

2 Beğeni

Kimseye herhangi bir suçlama yaptığımı düşünmüyorum. Eğer bu şasi içeriğini yarın öbür gün yayınlamak üzere saklamışlar ve şimdi alın size yenilik diye önümüze çıkarıyorlar ise bu zokayı herkes yemez.
Sırf güncelleme olsun diye güncelleme çıkarıyorlar imasında bulunuyorsun.
Sadece SISL’yi muhatap alarak bir soru sordum ama birkaç kişi sanki olaya %100 hakimmiş gibi cevap verme gereği duydular.
Niye özelden yazmadın diyecek olanlara da şunu diyeyim:
Soruya ve verilecekse cevaba herkes konunun içinden ulaşabilsin diye…

Birde haritalar küçük değil ki. Kilometrelerce yol gidiyoruz. Grafiklerin daha yüksek olması devasa haritanın yüklenmesinde bile sorunlar oluşturacaktır. Bugün bir snow runner fiziği ve grafiği gelmiş olsa ETS 2yi 9.75 TLye değil 400 Tl ye satın almak zorunda kalırız. Scs’nin ana hattı , sürüş keyfini optimize etmek. Ve bu en doğru yaklaşım.Çoğu oyuncu

1 Beğeni

Bu iki oyun dışında bir hayat var. Akıp gidiyor. 22 sene SCS Software takipçisiyim. Kare kare grafiklerden , lisansı olmayan modellerden bugüne geldi. Sonuçta bütün hayatımızı kaplayan bir unsur değil. Olmamalıda. Gerçek yaşadığımız hayatın bir bölümünde sinir stresinizi attığımız platform için bu kadar mesele dert etmek anlamsız geliyor. Ciddi emekler söz konusu , saygı duyup beklemek ve oyunun tadını çıkarmak gerek.

5 Beğeni

4x2 şasi FedEx ve UPS gibi firmalarda kullanılıyor bence getirilmesi güzel olacak :+1:

7 Beğeni

sener-sen-69877b
SCS güncelleme çıkartır
Çilesini biz çekeriz :smiley: dün akşamdan beri gereksiz yere saçma sapan tartışmalar sürekli dönüp sıfır noktasına geliyoruz :grin:

7 Beğeni

Ana mesaj düzenlenmiştir.

Hayal kurmaya devam… kağıt kaplamalı manzaralar :slight_smile: etrafında tır sürülen bir oyun için birbirinizi yemeye değmez. Bu oyunun bu firmanın kapasitesi belli. Detay ve grafik isteyenler başka oyunlara bakabilir. Bu oyun böyle gelmiş böyle gider fazla bişey beklememek lazım.

3 Beğeni
1 Beğeni

Buraya kadar iyi gidiyordun… su mesajla direkt seni duz dunyacilar ile dunyayi kertenkele adamlar yonetiyorcularin arasina alabilir :slight_smile:

Yok oyle bir sey sasilerin yapimina ekim gibi baslandi.

9 Beğeni

Sisl scs software’ye sorsana Utah dlc’sinde ek yol gelecekmi diye sor utah’a girince monument walley yanlış yapılmış manzara kötü kayenta tarafından utah’a gidince birde kanab tarafı terrain birde Arizona-nevada kayaları çok kötü Utah dlc’sinin kalitesini düşürüyor moab tarafındada var hep aynı kayalar kullanılıyor kalitesiz Utah dlc’si neden dersen yarı kaliteli sadece bir kaç yer gerçeğe benziyor oyunun doğasında uzun araştırma yaptım Google earth’tan ama resimi bakınca bazı taraflar hiç benzememiş bazı yerlerin rework istediğinden eminim rework isteyen yerler moab,kanab,bluff,monument walley tarafı Arizona-nevada kayaları yenileriyle değiştirilmeli mevcut terrain dokular yenilensin çeşitlilik iyidir

Selçuk abininde işi gücü yok “Aa dur refikhan Utah’ı beğenmiyormuş Pavel’e söyleyim bari” diye onunla uğraşıcak :slightly_smiling_face:
Bi dur arkadaşım,beğenmiyorsan oynama.Bi ara mutlaka yenilenir öyle kalmaz.Kaç sene önce çıkmış DLC.O zamanki imkanlara,dokulara göre yapılmış.Son zamanlarda ATS harita ekibi uçtu gitti zaten yeni gibi olur oralar ilerde yenilenirse.

6 Beğeni