American Truck Simulator - 1.40 Güncellemesi [Ana Konu]

Babyyoda sende kötü gün tellalı gibi çıktın herkesin zevki ayrı ben bir sorunu söyledim
benim söylediğim sıkıntı oluyor diğerlerine birşey yazamıyorsun bu forumda ben Utah dlc’sini zevkle oynuyorum diğerleri iyi ama ben bu dlc’yi oynuyorum en yoğun kayalı eyalet ben Google earth’tan kontrol ediyordum çıkmadan önce utah dlc’sinin bazı yönleri eksik sorun arizona-nevada eyaletindeki çok eski kayayı yeniymiş gibi harita’nın bazı yerlerine koymak kötü napayım oynanış zevkini öldürüyor

Eyaletlerimiz 19’a 1 olcekli oldugu icin 1’e 1 yapilma gibi bir durumu bulunmamaktadir.

3 Beğeni

Yav bütün tartışmanın sebebinde scs yatıyor.:smiley:Bir çıksa şu güncellemede düzgün düzgün inceleyip eleştrisini yapsakda şu tartışmalar bir son bulsa.

3 Beğeni

Sisl sen yanlış anladın ben ölçek demedim bazı kayalar aynı Arizona-nevada kayaları var haritanın bazı yerlerinde kaya çeşitlilikleriyle düzenlenmesi mantıklı haritayı bozsunlar demiyorum düzenlenmeye ihtiyacı var ben ölçek demedim eskiden kalma kayaları yenileyebilirler arazi çeşitlikleri örn:desert,sediment arazi gibi Utah dlc’sine iyi gider harita’nın büyümesinden konuşmadım?

Daha önce defalarca yazıldı ama yazma gereği duydum. Refikhan mesajlarında noktadır, virgüldür kullansan nasıl olur? Cümlelerini anlamak çok zor.

1 Beğeni

Kullanıyorum sen anlamıyorsun benim tarzım bu anlamak anlamamak senin elinde ben napayım herkes istediğini yazabilir bir kişi istiyor diye yazmasını değiştiremezsin

Peki kardeşim inandığın yolda ilerle, haklısın…

Baris yazmam böyle zaten değiştirecem bende böyle kalmış telefondan yazıyorum bilgisayarda daha net yazarım telefondayım ondan karışık yoksa net anlaşılır yazarım

1 Beğeni

Haklısın, senin gibi düşünen çok az :confused:

9 Beğeni

Açıkcası SCS Software’ün devamlılığı bana fazlasıyla yetiyor. Dilerim bir 20 sene daha varlıklarını sürdürürler.

4 Beğeni

"Şuanda indirimde olan dlclerden alarak sende scsnin çalışmasına destek olabilirsin.":+1::+1:

Kamu spotu gibi birşey oldu ama.:smiley:

4 Beğeni

Hmm… :thinking:

2 Beğeni

İkinci bir 49X vakası bekliyoruz :slightly_smiling_face:

O iş olmayacak maalesef öyle olsa zaten bu akşama WS özel yayını koymazlardı. Umarım küsüp saçmalamazlar zaten araç takımının yapacağı çok araç var bir de bununla uğraşana kadar oooo…

Gerçekte Hasan Abi TIR’ın çıkacağı tarihi bilip ama bize bilmiyor gibi davranınca olur gibi :flushed: :flushed: :flushed:

yayın :white_heart: baslıyor

1.40 beta ats de ne zaman başlar acaba tahmin var mı ? ets gerçekten çok iyi olmuş ama ats den sonra ets sarmıyor tırı park etmek felan bir garip oluyor :smiley:

1 Beğeni

ben bu aksamdan umutluyum sanrım selcuk abi de dun boyle bisey soledi

1 Beğeni

Kabinler harika görünüyor gerçekten :open_mouth:

2 Beğeni

Artık bunu birincil kamyon yapabilirim yaşasın :smiley:

1 Beğeni