O şey değil miydi ya? Ats’nin discordu var mı?
Biri de böyle demiş?
Güncelleme çıkacak zaten beyler ama ben ETS 2 videosunu montajlıyorum kahretsin…
neyse gece ATS’de takılırız
Hep mi ters zamana gelir insan be
Yayını izliyorum ama sanki ışıklandırmada ets gibi çok büyük bir değişiklik olamayacak gibi bir tek bana mı böyle geldi bilmiyorum ama fazla bir değişiklik yok gibi
yayından gram anlaşılmıyor oynamayınca gerçekten anlayamıyorsun şu an ben de video için tekrar çekerken inanılmaz anlara denk geldim
bulutların, gökyüzünün, ışığın değişimi inanılmazdı o kadar değişik olmuş ki oynamadan anlayamazsın ama burada manzaralar, dağlar, ovalar, şehirler bir sürü etken var ışık ona göre değişiyor
ilk adım için harika bir başlangıç devamında neler eklenir göreceğiz de şu ıvır zıvır eski dx9 kalıntıları yarım yamalak eski tekniklerden ne kadar çok uzaklaşırlarsa bizim için o kadar iyi gibi
ats gelince video yayın olmadığı için sakin kafa ile los angelestan başlayıp gece boyunca oynayacağım bakalım zaten ilk reaksiyonları parkta hep beraber veririz
çok foto yüklemeyin please… sdfsdf
4 GB güncelleme gelmiş
Dün bir bugün iki ikisinde de bugün 1.40 gelicek dedim ikisinde de geldi
Selçuk abinin yayında bahsettiği sürpriz ne oraya çıktı mı yoksa 1.40 open betanın çıkacağı mıydı?
Romanya vatandaşları Sleeper kabin Western Star ile ilk yüklerini alıp yola çıktı bile
1.40 ATS’yi görünce anlık…
1.40 Beta çıktı
3,7 Gb indirme yapılıyor şuan bakalım nasıl olmuş
ATS de uzunları açınca tabelalarda va ailerde parlama yapıyor.Bug mı bilmiyorum ETS2’de karşılaşmadım bununla
Aracın dikiz aynalarında var,tabelalarda da var.
Atsde gördüğüm kadarıyla parlama sorunları var sabah 7 de güneş doğmuşken selökter yaptığımda bile Ai’lerin arka tamponunda belli oluyor sellökter yapıldığında falan
ATS’de de etraf, ağaçlar, objeler çok iyi ama ETS’deki ışıklandırma şimdilik daha stabil, ve biraz daha kaliteli gibi geldi bana. Güneşin batımdaki vuruşu, gözü alışı beni ETS 2’de daha çok etkiledi diyebilirim.
geldi dediğiniz beta değilmi? 1.40 resmi güncellemesi değil
Bu kadar ATS için emek harcanan bir yıldan sonra bide üstüne 1.40 güncellemesini ATS ye açan SCS yi buradan kınıyorum…
Birazda bizim gururumuzu okşa, ne bileyim mesela 1.60 a kadar sadece ETS yi güncelle meselaaa
ETS2 kadar stabil değil ATS umarım yarana bir nebze su serpmiştir bu açıklamam
ATS de peterbildin ic disborad ışıklandırması sanki yanmıyor birde ats araclarının ön farları soluk gibi yanıyor normalde öyle mi peterbilrdin gerçekte erken açıyorduk eskıden kararıken yagmurlu hava actım hic yanmıyor gibi farlar acık anca belli oluyor en yüksek ayarda oyunuyorum ama tırtıklanma hala var birde cok iyi olmuş ets duruyor yüklemedim daha bile