🎄 2025 SCS Software Yılbaşı Özel Canlı Yayını | 18 Aralık Perşembe (20:00)

dx1500 ile dlss 3500 çıkınca mı? :melting_face:

2 Beğeni

Pavel bu yayının bu dakikasında 1-2 yıl içinde daha iyi bir aydınlatma ve daha iyi gölgelendirmeden bahsediyor ama… :upside_down_face:

ayrıca üzerinde çalıştıkları 4. bir harita projesi varmış, pre-production aşamasındaymış ve daha önce hiç bahsedilmemiş. Muhtemel Going East rework ya da Anatolia

2 Beğeni

kaçıncı dk

2:17:30
https://www.youtube.com/live/MjrgQ2oo-rM?si=o3kD7BF1AtOaNCye

18 ARALIK PERŞEMBE TSİ 20:00’DE…

8 Beğeni

Hayır hayııııırrrrr hayııırrr pavel

18 aralık çabuk gelsin yaaaaa. Anadolu dlcnin duyurulduğu dakikayı hayal bile edemiyorum. Duyurulunca evde sevinçten çığkık atcam. :grin::grin::grin:

Uğur, şunu sürekli yazıp durma, önce onlar söyleyeceklerse ise söylesin ondan sonra konusunda konuşuruz. Bunu sürekli yazmanın bir anlamı yok, sadece birkaç kelimeden oluşan içi boş cümle. Geçen yayında Avrupa’nın dışına çıkma ihtimallerinin olduklarını söylemiş olabilir fakat resmi duyurudan sonra konuşulması, daha mantıklı. Kullanıcıları, sağdan soldan duyulan boş umutlarla kafalarını doldurmayalım! Yoksa, Türkiye’yi konuşalım…

2 Beğeni

@ugurekc eğer pavel otobüsleri geliştirmeye Türkiye’de ne kadar çok aktif kullanıldıklarını ve özel otogarlar olduğunu görünce başladık derse kayıt tuşuna bas. 50 keredir Anatolia DLC diye tutturuyorsun bari videoya al.

Arkadaşlar boşa hayal kuruyorsunuz. Anatolia DLC falan olmayacak. Yine bomboş bir yayın izleyeceğiz. Daha ortada Yeni kasa Mercedes yok. Önce onu getirsinler. Neyse o yüzden boşa ümitlenmeyin ümitlendirmeyin insanları.

1 Beğeni

Kaybedersen ne vereceksin?

3 Beğeni

Hasan abi sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun peki?

Ben hiç istemiyorum

Yani duyurulursa hepimiz mutlu oluruz ama bilmiyorum bakacaz görecez. Benim yine de hiç ümidim yok şahsen.

Harbi daha yeni kasa Mercedes gelmedi zuhahahaha :rofl::rofl:

Arada İzlanda, İrlanda, İngiltere rework falan varken Türkiye’den bir şey beklemek zaten mantık çerçevesinde gelmiyor. Sıradaki 2 DLC’yi adam akıllı duyurup bir şeyler paylaşılmadan Türkiye hakkında bir şey gelmez zaten. (Bana kalırsa çok uzun bir süre boyunca tr zaten gelmeyecekte neyse). Bence burada duyurudan ziyade herkesin atladığı bir şey var :smiley: road to the black sea’da olduğu gibi yarım yamalak gelirse zaten Türkiye :smiley: ortalık o zaman karışır. 78 ilin tamamı gelsin diye bir beklentimiz yoktur bence zaten de olması gerekenlerin olduğu tamamen bütün bölgelerin bulunduğu bir coğrafyanın sunulması gerek. Benim şahsen düşüncem ne zaman duyurulursa duyurulsun 3-4 yıl en azından duyurulsa bile gelmez. Sırada yapılacak iş ve duyurdukları bir sürü yer var. Zaten Türkiye gelecekse oyun için de bir dönüm noktası tadında bir şeyler olacak, (duyurulma vs. oyunun değişimi hakkında) Asya’ya geçme muhabbetleri vs. topluluklarda da bir curcuna olacak zaten.

5 Beğeni

Benide tek endişelendiren şey road to the black seade İstanbulun hiçte ilerisi düşünülmeden yapılması. Oyunda şuanda İstanbul Boğazı bile yok.
Yunanistanda olduğu gibi harita kaydırılmazsa orası çok sıkışıcak. İkincisi düşük bir ihtimal ama tüm Türkiye tekte gelmiyebilir. Belkide adana civarına kadar gelinip bırakılacak. Tüm türkiye gelirse en az 2 3 yıllık bir harita olur aynı texas gibi.

Bence gösterilecekler,
-Nevada rework ki sızdı
-İrlana ve İzlanda
-Ats haritaları
-Araçlar ve dorseler(Actros 3.kez gösterilecek yani yanılmıyorsam)
-Tandemle ilgili bilgi(Çalışıyoruz)
-Konsollardan oynanış
-Coach ve roadtrip
-Paintjob
Zaten 7,8 başlık oluyor ki yeterlidir.

1 Beğeni

Geçen sene BDF Tandem araçlar gösterilmişti. Eğer lisanslarla ilgili sorun yaşamadılarsa ve çalışmalara devam ettilerse onlarla ilgili yapılan çalışmaları da gösterebilirler.