Bence yayının konusunu harita dlcleri, gelecek çekiciler ve ecs ile road trip oluşturacak belki bir de parallax gibi küçük bir özellik olur başka şeyler beklemeyin. Sonra üzülüyorsunuz.
@Swanky Ben daha gerçekçi bir liste çıkarmıştım, zamanında. İstersen bunu konu başlığına yerleştirebilirsin.
Haritalar:
Özet
- Illinois
- Route 66 Rework
- Benelux
- Izlanda
- Güney Dakota
- Kuzey Dakota (?)
- İrlanda
- British Columbia
Dorseler:
Özet
- Walinga
- Rigid
Diğer:
Özet
- Konsol Desteği
- Coaches
- Road Trip
Tırlar:
Özet
- Volvo VNL
- Peterbilt 579
- Kenworth W990
- Mercedes MP5
- Mercedes L
- Mack Pioneer
- Mack New Anthem
- Volvo FH Electric
- Freightliner E-Cascadia
- Volvo Electric VNR
- Peterbilt 389 Rework & 389X
- Mercedes MP4 Rework
- Man Euro 5 & 6 Rework
Zamanında Selçuk Bey ile boşuna laf dalaşına girmiştin. Ortada hiç bir şey yokken, kafana göre hikaye çiziyorsun, %99 mu?
WTF!!! Bunu ne zaman söylediler, sana?
@Swanky 'nin dediği gibi ATS tarafı hızlı gitmesi gerekiyor ama ets 2 tarafı yavaş gitmeli çünkü harita bitti sayılır. O yüzden, İzlanda 2027’ye kalır.
@Scaniaman haklısın…
Cidden katılıyorum elektrikli daf ve yeni kabinli scania s770 geçen seneki yılbaşı yayınında duyrulmuştu ilk ve neredeyse yıl sonuna doğru getiriliyor oyuna ![]()
Geçen yayında beni heyecanlandıran sadece tandem kamyonlar oldu. Onada daha yol var gibi gözüküyor. Yeni tır duyulursa bunun gelmesi 2028 2029u bulur. O yüzden yeni tırlardan ziyade duyulan tırları gösterilese daha mantıklı olur gibime geliyor.
Yoksa, markalar bu kadar çok mu bekletiyor release olması için onay vs. vs. ![]()
Ya yok sanmıyorum kolpadan basit şeylerle günleri geçiştiriyorlar işte, markalarla da hiç bir sıkıntıları kalmadı bence, artık istedikleri modelleri anlaşıp getirebiliiyorlar kolayca. Yeni buzdolabı mercedes`ten hiç bir haber yok mesela hala! kesin yine yılbaşı yayınında oyundan bir kesit ile paylaşcaklar sonra bir daha bekle 5-6 ay gelcek diye
bu adamların kafasını çözmek çok zor. Acayip ağır gidiyorlar iki yenilik için ayda bir yeni sürüme geçiyorlar değişikler.
DLC’nın adı Isle of Ireland yani İrlanda Adası. Sitelerinde bile göstermişler İrlanda’yı ve farkettiysen 2 tane artı işareti var.
Daha 2024 yıl sonu yayınında duyurdukları araçların bazıları hala ortada yok.
MAN TGX-Mercedes MP4 Rework. Mercedes MP5- Mercedes No Frost 6. Tandem mevzusuna değinmeye gerek bile yok. Yine sıfır beklenti ile izleyeceğiz.
Adanın adı İrlanda Adası. Bu yüzden DLC’nın adı Isle of Ireland. Adada iki ülke var. Kuzey İrlanda ve İrlanda Cumhuriyeti. Aslında bizim İrlanda dediğimiz İrlanda Cumhuriyetidir.
Kuzey İrlanda ise Birleşik Krallığa bağlıdır. (United Kingdom)
Ben duyurulan ama gelmeyen projeleri sıraladım atladıklarım olabilir eve geçince düzenlemeye çalışırım.
artık ATS tarafındayım… fps olsun , harita detayları olsun, sürüş keyfi olsun full ayarlarda müthiş keyifli.
Ets’ye ne yaptılarsa saçma fps sıkıntıları mevcut
bu yayından MACK Pioneer ve yeni VNL ile ilgili beklentim var
Yayından önce Christmas sürprizi bir araç gelir mi acaba? SCS Christmas sürprizlerini sever.
Geçen sene Volvolar 17 Aralıkta gelmişti. Bu sene de Ocak ayına girmeden Mercedeslerin ikisinin de gelmesini isterim. Ama geçen yıl öncesinde Kasımda gelen güncellemede Volvo FH4 rework gelmişti. Bunlar hala MP4 rework yayınlamadı. Bu açıdan bu yıl getiremeyebilirler de diye düşünüyorum.
MP 4 farklı araç o yüzden SCSnin yeni araç için reworku beklemesine gerek yok diye düşünüyorum ama bellide olmaz. SCSnin Aralık’ta süpriz yapıp araç getireceklerini düşünüyorum.
O kadar çok şey duyuruldu ki çok bir şey beklemiyorum bu sene de. Yayın içeriği konsollar, road trip, coaches ve haritalarla geçer. Yeni Mack duyurulur belki ama geleceğini biliyoruz süpriz olmaz. Rigidlerle ilgili ilerleme var mı onu merak ediyorum ama.
Actros Tuning Pack var. O da yeni araçlar için mecburen elden geçecek. Dolayısıyla önce MP4 Rework gelmesi gerek. Eski araca elden geçmiş tuning olmaz.
ATS 'ye sürpriz bir araç gelebilir belki.
Önemli değil, herkes yanlış yapabilir. Önemli olan yardımlaşmak.
Ben route 66 güncellemesini hakkında bilgi bekliyorum ats’de baya rota olacak gibi görünüyor
Dünya’nın en hantal oyun firmalarından biri. Bir şey duyurur minimum 3 sene sonra ortaya çıkar. Gerçi Coaches kısmı 10 yıldan fazla bir süredir bekleniyordu. GTA 6 çıkar bunların duyurdukları şey çıkmaz.
Arkadaşlar scs software belki yeni grafik güncellemesi duyurulur ssr yansıtma ve lamba ışığında gölge oluşması gibi araçlar zaten yılbaşında gösterilen araçlar ve bir kaç tane yeni araç gösterilir her iki oyundaki harita editörüne yapay zeka teknolojisi ile harita çizimini tanıtırlar dx12 ve vulkan desteği fsr dlss gibi aklımdan gelen bunlar arkadaşlar…