2025 SCS Software Yılbaşı Özel Canlı Yayını herzaman olduğu gibi bu senede yapılacak. Genelde Aralık ayının 4. haftası yayın yapmışlar o yüzden tahminim 25 Aralık 2025 Salı (Tarih duyurulduğunda konu başlığı güncellenir)
ETS2 tarafında görmeyi beklediğimiz:
Iveco S-WAY güncellemesi hakkında bilgi
Man TGX Euro5 yenileme ve Euro6 birleşme projesi hakkında son durum?
Mercedes Benz Actros MP4 Rework oyun içi fotoğrafı hatta çıkış tarihi belki?
Mercedes Benz New Actros MP5 oyun içi fotoğrafı belki?
Mercedes Benz ProCabin oyun içi fotoğrafı belki?
Rigids projesi ne durumda belki Scania harici başka markalarının fotosu?
Coaches projesi hakkında çeşitli fotolar
Benelux Rework hakkında bilgiler ve fotoğraflar
Project UK Rework hakkında bilgiler ve fotoğraflar
Iceland hakkında bilgiler ve fotoğraflar
Isle of Ireland hakkında bilgiler ve fotoğraflar
Elektrikli araç altyapısı projesi ne durumda ne zaman çıkacak?
ETS2 tarafında duyurulmayan ama beklediklerimiz:
Ford F-MAX ATS tarafında Ford anlaşması oldu. Burda da bi hareketlilik olsun artık.
Man Tuning Pack duyurulmadı ama geçen sene ima edildi.
Renault T Evolution 2025-26 güncellemesi herkesin beklediği bir güncelleme.
Volvo FH6 Electric ilişkiler taze neden olmasın.
Türkiye harita paketi bi umut kırıntısı.
Mevsimler Nordic geldi kar nerde kardeşim?
ATS tarafında görmeyi beklediğimiz:
Freightliner eCascadia projesi ne durumda birkaç fotoğraf ile beraber belki çıkış tarihi?
Kenworth W990 projesi ne durumda ve belki birkaç fotoğraf?
Peterbilt 389X projesi ne durumda ve belki birkaç fotoğraf?
Peterbilt 579 NG projesi ne durumda ve belki birkaç fotoğraf?
Volvo New VNL projesi ne durumda ve belki birkaç fotoğraf?
Volvo VNR Electric projesi ne durumda ve belki birkaç fotoğraf?
Walinga Dorseve ekipmanları projesi ile ilgili son durum belki birkaç fotoğraf?
Ford Car Pack ile ilgili fotoğraflar
Ram & Dodge Car Pack ile ilgili fotoğraflar
Nissan Car Pack ilk gösterimi?
Toyota Car Pack ilk gösterimi?
Project Route 66 Rework hakkında bilgiler ve fotoğraflar
Illinois hakkında bilgiler ve fotoğraflar
South Dakota hakkında bilgiler ve fotoğraflar
British Columbia hakkında bilgiler ve fotoğraflar
Elektrikli araç altyapısı projesi ne durumda ne zaman çıkacak?
ATS tarafında duyurulmayan ama beklediklerimiz:
Mack New Anthem duyurusu?
Mack Pioneer duyurusu?
Çok proje var hangi birini göstereceklerse…
Özellikle ATS tarafında Araç Projesi almış başını gidiyor.
Şu yılbaşı özel yayınında harita göstermelerine ayar oluyorum yav kardeşim zaten blog olarak geliyor görüyoruz onları, ne diye 50 tane harita dlc şeylerini gösteriyorsun ki? Maksat içerik dolu gözüksün bence başka birşey değil duyurucaksan yeni bir yer onu göster gerisi fasa fiso
Güzel şeyler bunlar ama 2026 hatta belki 2027den önce Türkiye duyulmaz. Türkiye gelse bile önce İngiltere kısmı tamamlanır diye düşünüyorum. Irlanda’dan sorna Kuzey İrlanda var. İkisini birleştirip tek DLC yaparlar mi bilmiyorum. İşkoçya’da gelir diye düşünüyorum. Eğer iki İrlanda tek DLC olursa bir sonraki DLC İşkoçya diye düşünüyorum. Ama tabiki zamanı geldiğinde Türkiye DLCsi gelir diye düşünüyorum bende. Bunun dışında ATSye Western Star 4900 geleceğini düşünüyorum. Henüz duyulmadı ama geleceğini düşünüyorum.
sadece güney irlanda duyuruldu kuzey irlanda ortada yok tek dlc olamaz. (kuzey irlanda’nın geldiğini unutmuşum kuzey irlanda da geliyor) iskoçya oyunda zaten var. sırada 2 dlc var anadolu bence de bu sene duyurulmaz ama seneye göreceğiz muhtemelen.
Avrupalı köyler bi bitsede sıra bize gelse, 2dk arayla çıkan kavşaktan yada otoyol gişeleri yüzünden düzgünce sürülmüyor. Almanya gibi rahatça sürebileceğimiz bi yer lazım o da biziz.
Bence 18 aralık perşembe günü olacak yılbasi yayını olacak 15 aralık pazartesi günü ise yılbası etkinliği baslayacak olacak bence çünkü gecen sene oyle oldu
Blogu okumadım açıkcası. Bir arkadaşda İşoçya’nın zaten ETS 2de olduğunu söylemişti. O zaman İrlanda DLCsiyle Birleşik Krallık komple bitiyor. Başka ülke kaldı mı Birleşik Kralıkta ?
2026 → İzlanda DLC, İrlanda DLC
2027 → Anadolu DLC
%99 böyle olacaktır.
Heart of Rusya dışındaki Rusya bölgeleri, Beyaz Rusya ve Ukrayna bölgelerine dokunmak şuan çok riskli. Kimse almaz bu riski. Heart of Rusya zaten belirsiz ve DLC bittiği için hiçbir şeyi etkilemez.
Tamam bu iki harita çok büyük değil fakat ikisinin de 2026 da çıkacağından şüpheliyim. Umarım dediğin gibi olur fakat bilemiyorum. Birisinin en geç ikinci çeyrekte diğerinin dördüncü çeyrekte çıkması gerek ki ikinci çeyrek gibi çıkacak haritanın yarısından çoğu bitmiş olması gerek. Yetişebilir lakin aceleye getirmeyeceklerini ve yıllara göre yayacaklarını düşünüyorum.
ATS’de bir yılda iki veya üç harita çıkaran bir ekip ETS 2 tarafında neden yapmasın? Gereken tecrübeleri var ve Bu iki DLC ATS’deki haritalara benzer alanlara sahip. O halde bizimde bu beklentiye girmemiz çok doğal ve haklı bir sebeptir. Kesin olacak diye bir şey yok. Bilmediğimiz bir sebepten ötürü olmayadabilir.
Ayrıca;
İzlanda DLC’yi Nordic Horizons DLC ile, İrlanda DLC’yi ise UK Rework ile birlikte yaptıklarını biliyoruz. Her ikisi de diğerleriyle benzer coğrafi özelliklere sahip.
Coaches DLC yolda bundan dolayı bu işin kalbi Anadolu’yu Coaches DLC’nin çıkışından sonra çok bekletmek doğru bir strateji olmaz.
Orası öyle tabi fakat iki farklı oyunun ekipleri çok farklı çalışıyor ve birde içerik gıtlığı mevzusu var.
ATS tarafında koca Amerika ülkesinin bir sürü eyaletleri var bu yüzden ikişer gelmesi mantıklı yoksa ülke yıllarca bitmez. Doğuya doğru giderken yüzölçümü olarak küçüldüğünden ötürü Adamlar Kanada’ya sıçradı iki koldan ilerliyorlar. Ama ETS tarafında Avrupa haritası bittikten sonra nasıl bir yol izleyecekler bilmiyorum. Türkiye’yi yaptıktan sonra Gürcistan’a mı geçecekler? Yada Ermenistan’ı mı yapacaklar? Gürcistan’ın üstü zaten Rusya ora olmaz. Altımız Suriye Irak İran bunların imkanı bile yok. Afrika kıtasına inip Fas Cezayir mi yapacaklar? Bi 2 sene daha yılları dolu gösterelim diyerek iki haritayı iki yıla bölebilirler. Plan program bellidir de zaman kazanmayı düşünebilirler yoksa Ireland ve Iceland 2026 da gelebilecek projeler.
Umarım duyurulmayan ve heyecan verebilecek bir içerik duyurulur. Bu seneden geçen senelere göre daha ümitsizim çoğu büyük içerik duyuruldu. Mevsimler, Anadolu DLC ya da DLSS RTX gibi önemli bir şey ancak mutlu eder ama hiç zannetmiyorum hiç…