🎄 2025 SCS Software Yılbaşı Özel Canlı Yayını | 18 Aralık Perşembe (20:00)

Pavel 1-2 yıl içinde aydınlatma ve gölgelendirmelerin daha iyi olacağını söylemiş bunla ilgili umarım bir şey gösterir bu yayında

ATS yi bilmem ama ETS muhtemel ilk 11;
Mercedes 3. Kez gösterilir (belki tandem modelide)
2-3 markanın tandem modeli
İrlanda-İzlanda görseller
Benelüx-UK Rework görseller
Coaches görseller(belki Volvo modeli ve birkaç terminal modeli)
Man Euro5 Rework gösterilebilir
Scania R 2009 / Stremline 2012 Rework duyurusu?
Belki bonus sürpriz içerik?
İstiklal Marşı
Kapanış

2 Beğeni

İstiklal Marşı derken onu duyurudan sonra yayında açıp dinleticem diye mi ekledin?

3 Beğeni

• American Truck Simulator’dan Truck Simulator 2026: USA oyununa benzerlenmeye başlandı. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Evet çünkü ben kainim

1 Beğeni

Çakma American Truck Simulator bu. SCS telif davası açsa kazanma ihtimali bile var.

Köşedeki navigasyonu araklamışlar. Simgeler bile aynı. İnsan biraz değiştirir yuh artık.

Aynen oyunundaki simgeleri kopyalıyor.

Hasan abi ya sen bir şeylerden çok eminsin ya da troll yapıyon buralarda ama hayırlısı hahasjdad

Scania R2009/Streamline 2012 Rework keşke gelse keşke…

1 Beğeni

Adamlar gelmiş aylar önce göstermiş haritada siz hala fas gelsin istiyorsunuz

1000115455

Mobil oyun gibi olmuş öyle bir vibe veriyor

American Truck Simulator: Mobile olmuş resmen.

:rofl: :rofl:

Öylede haritada bir anlam falan aramayın dediler kahkaha atarak videolarında

2 Beğeni

son gülen iyi güler pavelll

1 Beğeni

İyi iş bestcomunityever foyamızı ortaya çıkardınız demelerini de beklemediniz heralde

Konuşmak için bu yayını bekliyorum :slight_smile: Türkiye illaki gelecek ama duyurusu yarın mı olur yoksa sene içinde mi göreceğiz. En büyük hayal kırıklığı yine Actros’un gösterilecek olması ve ATS içinde elektrikli tırların hazır göründüğü halde gelmemesi.

1 Beğeni

Şarj istasyonları ve sanal şirketler… konvoy modu çıktığından beri bekliyorum pavel bir kaç kere yapmak istiyoruz zart zurt dedi sonra bidaha anılmadı ne zamandır, belki coach dlc si ile… :face_with_peeking_eye::yawning_face:

1 Beğeni

bu ets2’de yaşanan garibanlığın benim oyundakinden daha fazla olması üzüyor. :joy:

@simulasyonturk Malum olay yaşanırsa inşallah park çökmez.

1 Beğeni