yok ben onun SMAA olduğunu biliyorum zaten ingilizcesinin ama üçüncü bir obje olarak anlaşılmasın diye MLAA diye sanıldığından öyle yazdım
Merak ettiğim birşey var.
Fmod ses modu 1.36 ile mi gelcek kesin ? O ses modu gelince şimdi oyundaki Scania Actros tüm çekicilerin motor sesi daha mı güzel gelecek ?
Sorum daha çok Ets 2 için geçerli ![]()
F mod 2020 yılına kaldı büyük ihtimal
volvo galerisinin kopyası
lisansı almasalar zaten açıklamazlardı bir şeyler dönüyor neyse freightliner gören eden yok sanırım
utah canlı yayınında her şey öğreneceğiz gibi lonestar çıkarsa 2020 başında diğer söz verilen araç da çıkartılır
çıkartın
çıkartmalısınız
çıkartacaksınız
çıkart
Bu senenin sonuna International Lonestar gelirse 2020’nin ilk çeyreğine de Mack gelir yaz bunu #rez
Ben grafiklerde fark göremedim. Smaa güzel olmuş, iş görüyor. Karşılaştığım tek hata, dorseyi almadan önce dorse hafif havada oluyor, yaklaşınca düşüyor
Bir de gamepad ile oynayan varsa fark edecektir herhalde, direksiyon kontrolü biraz daha rahat olmuş, teknik bir şeyler iyileştirilmiş bariz.
frkn64+reshade saat 20 de atmosfer böyle oluyor.
Evet, 1.36 kendi içinde güncellenmeye devam edicek zaten
International LoneStar’ın 2020 modeli gelirse çok güzel olur bence
grafikler güzel duruyorda.yoldaki şöförleri görme olsa iyiydi yaptılar bişe tam yapsalardı keşke .birde şu asıl önemli olan mevsimler ve gerçekçi kazalarda gelse artık…
Valla ETS 2’nin de güncellemesi ATS gibi olur sanıyorduk ama Korsika ve DX11 yeterli oldu memnun olmamıza. Ah SCS… Üzümlü kekim…
1.36:
Model değiştirilmiş:
Muhtemelen CAT ile sorun yaşamamak için, bazı diğer modellerde değiştirilmişti.
Umarım 1.37 ile kişisel lowboy gelir.
Heavy Cargo Pack’teki hemen hemen tüm modeller değiştirilmiş ve maalesef kalite olarak kötüleşmiş, dokular renkler eskisine nazaran kötü geldi bana. John Deree’nin yeşil sarı rengini de değiştirmişlerdi
Bir de lod’larda sorun var, yakınlaşınca harita üzerindeki dozer karton gibi bir şeye dönüşüyor.
Buglar düzeltilir de model değişikliği kötü oldu.
@akaBaytar ben de farkettim normal kepçe yükü filan biraz basit görünüyor, düzeltilecektir, ama yukarıdaki model güzel.
Şu gta 5 deki gibi fxaa açma kapama seceneği olsa keşke oyunda öyle bi seçenek sunulsa.
203.2 Mb'lık güncelleme geldi, sürüm notları için tıklayın.
ATS 1.36.0.104
- 0099743 - Arizona - Phoenix - Column
- 0094867 - Arizona - unknown - ([trunk at revision 88306] - Arizona - Flagstaff - Transition + object on road
- 0097290 - Arizona - Flagstaff - Sign pole are missing
- 0098950 - Arizona - Flagstaff - sign poles / terrain / gaps / sunken cars / train tracks and path
- 0054178 - Arizona - Flagstaff - Bush above ground
- 0100111 - Nevada - Flagstaff - Column
- 0100100 - Nevada - Flagstaff - Objects
- 0100095 - Nevada - Flagstaff - Road
- 0100110 - Nevada - Flagstaff - Objects
- 0100107 - Nevada - Flagstaff - Holders
- 0100105 - Nevada - Flagstaff - Hole
- 0100109 - Nevada - Flagstaff - Bridge
- 0100108 - Nevada - Flagstaff - Persons
- 0100103 - Nevada - Flagstaff - Tree
- 0083971 - New Mexico - US-60 - Trucks parked in reverse
- 0049689 - Flagstaff - bad power line