American Truck Simulator’ın 1.36 güncellemesi açık beta olarak başladı. Önemli değişiklikler içeriyor.
1.36 güncellemesi ile DirectX 11 tam desteğe kavuşurken DirectX 9 desteği sona eriyor. Ve yeni grafiksel ve teknik iyileştirmeler geliyor. SCS Software , American Truck Simulator için başlattığı 1.36 güncellemesi açık betası ile büyük değişiklikler sunuyor.
10 Beğeni
Dx 11e tamamen geçilmiş hayırlı olsun.
1 Beğeni
Bu haritada yolların gözükmesi güzel olmuş.
7 Beğeni
Acaba bu yolda sürerken de göreceğimiz anlamına mı geliyor?
FPS tavan yapmış beyler normalde 115 filan alırdım en yüksek ayarlarda 144-150 gördüm inanamıyorum şuan…
yeni MLA seviyeleri eklenmiş ilk MLA düzeyi düşük’de geliyor, En yüksek’de biraz daha farklılık var, En yükseğe çektim.
4 Beğeni
kenar yumuşatmayı sisteminize göre kullanın @Tolgasky ver çok yükseğe bir şey olmaz senin makinede
1 Beğeni
@HasanOfke Dediğin gibi sıkıntı olmadı en yüksek’de o verileri rahat alabiliyorum artık.
1 Beğeni
@Tolgasky Bu sorun devam ediyormu?
2 Beğeni
oradaki mevzu çizim mesafesi ile alakalı diye biliyorum dx11 bunlara da derman olabiliyor
2 Beğeni
@Burak34 detaylı bakmadım ama senin için bir bakayım otobanda
2 Beğeni
Sanırım yok bir bakarsın.
@Burak34
2 Beğeni
@Tolgasky Maalesef aynı sorun devam ediyor…
1 Beğeni
Sacramento’da galeriye benzer bir şey varmış galiba.
2020’de güncelleme gelecek dedin ya belki orada düzeltilir.
2 Beğeni
alicem
Ekim 10, 2019, 4:50ös
18
Artık oyunda yolda karşılaşalım şu şirketimizdeki şöförlerle hazır metinler olsa eski tır oyunundaki gibi ne güzel olurdu
2 Beğeni
HetriX
Ekim 10, 2019, 4:57ös
19
Profil seçtikten sonra ki yüklenme ekranı baya hızlandı bende sizde de aynı durum var mı ?
biçerdöver var ve bu makinelerin modelleri yenilenmiş gibi ya da bana öyle geliyor güzel olmuş
videoya başlıyorum
8 Beğeni