Her zaman olduğu gibi yeni eyaletten bir kısmı açık bırakmışlar Page ve Kayenta şehirlerinden kuzeye doğru gidince bir nebze olsun o devasa kayalıkları görebiliyoruz.
eve gidince deneyeceğim nasıl olmuş merak ediyorum dediklerineze göre güzel seyler olmus gibi
Artık o kadar az kaldı ki resmen bize demişler ki al şimdiden gezmeye başla.
link ile smiley iç içe girmiş link o nedenle çalışmıyor. gerçi boş verin rusu hasan videoyu yayımladı
International Trucks galerisi eklenmis
Ama Freigthliner Trucks galerisi eklenmemis
Neden???
SCS canlı yayın yapıyor steamda.
Utah çıkış tarihi de yarın açıklansa iyi olur.
Bu kare hangi otobanda çekildi?
RTX 2060 en yüksek 144 gördüm en düşük 90
bendede 2060 var en son bende 100-110 aliyordum
simdi nasil olur bilemem ama ben 60 sabit oynuyorum
Senin biraz FPS düşük nedense normalde ben 115-120 alıyordum. 144hz monitor ondan 60’ı geçebiliyor seninki büyük ihtimal 60 veya sen açmıyorsun.
ben acmiyorum actigim zaman 110 felan oluyor simdi kac olur bilmiyorum
Yalnız şunu fark ettim yokuş’da tır çok bayılıyor ne yapmışlar böyle Eskiden bayılıyordu ama bunun kadar değildi
herhangi bi grafik modu var mı oyun da baya güzel duruyor da?
Güncelleme güzel olmuş bence daha da iyi olucak tabii ilerki yıllar da hele şu 9 yıl içersinde tüm amerikayı bitirecekleri de bı ayrıca güzel. Ben grafik ayarlarını full de oynuyorum gerçekten fark var
Ya bende anlamadığım bir sıkıntı var gerçi sistemimde iyi değil ama şöyle ayarları yüksekte yapıyorum sıkıntı yok ama en yükseğe alınca ekran kararıyor kalıyor hareket yok yüksekte kasma yok birde MLAA yı Antialising yükseğe ortaya düşüğe felan alınca ekran yanıp sönüyor habire gidip geliyor takılıyor pc tamamen power tuşuna basılı tutarak kapatmam gerekiyo böyle kafasına göre bi hareketler yapıyo sistemim.Bu arada DX12 ye kadar destekli ekran kartına sahip sistem Geforce 840M 4GB ram 2GB ekran kartı intel core i3 oyun için bir pc değil yani ama bu güncellemeye kadar hiçbir sıkıntı yaşamıyordum
Oyun için sistemin yetersiz kalıyor. Sana en uygun ayarı deneyip bulacaksın, oyun full ayarlarda 6 GB Ram istiyor
Çeviri hatası yüzünden herkes AntiAliasing’i, MLAA olarak görüyor. Eğer dili İngilizceye çevirirseniz MLAA’nın, SMAA olduğunu göreceksiniz.
hee o yüzden en yüksekte deliriyo oyun anladım tabi bütçentoparlwnınca iyi bir sistem kuracağım ama şimdidlik idare ediyoruz bakalım çünkü daha çok harita yapıyorum oynamaktan çok oda yetiyor bana şimdilik