düzcenin yapılma ihtimali yokmu ?
Maalesef. Yeni bir şehir eklemeyeceğim
Bu sefer de Muğla’da yaşayan insanlara haksızlık olur düşüncesindeyim, hem sonuçta Bodrum Muğla’ya bağlı bir ilçe ana şehir Muğla olduğu için bu yönden de haksızlık olur diye düşünüyorum ama tabiki senin kararın tekrardan kolay gelsin.
Dediğinize göre şehrin her beldesini yapması lazım,olanaksız bu.
Ben de aynı fikirdeyim ama Okan arkadaşımız şehir eklemeyecek
Haritayı yapma sebebim yanlış anlaşılmasın lütfen. Haksızlık olur gibi düşüncelere, beklentilere de girmesin kimse. Ben bu haritayı Yks haritasından sıkıldığım için ve editor ile uğraşmayı sevdiğim için yapıyorum sadece. Haritayı topluluk için yapmıyorum, para ile de satmayacağım. Tamamen kendim için yapıyorum. Bencillik yapmak yerine yaptığım işi herkesle paylaşmak, Ets oynayan insanları sevindirmek için paylaşmaya karar verdim. Harita bittiğinde Arayas ile konuşacağım, izin verirse de herkesle paylaşacağım. Önerilere ve geri dönüşlere açığım tabii ki. Kendim için yapıyorum size ne demiyorum. Yaptığım işi görevimmiş gibi görmeyin yeter
Senin yerinde olsam ben de zevk için yapardım. Ama ETS2’de harita çizmek Haulin’deki harita çizmeye benzemez.Düşüncene katılıyorum
Ayrıca Ets’nin orjinal haritasında da şehirlerin merkezleri yapılmıyor. Neye göre yapıyorlar nereyi yapıyorlar bilmiyorum. Örneğin Tekirdağ’a gittiğinizde sanki köye gitmişsiniz gibi. İstanbul’da Beşiktaş, Kadıköy, Şişli gibi ilçeler yok. Bunları geçtim boğaz bile yok. Ben de bu yüzden haritadan bakıp şehirlerin rastgele bir bölgesini seçip yapıyorum. Diyarbakır büyük bir şehir olduğu için daha merkezi bir yeri yaptım, Şırnak küçük bir şehir olduğu için daha köylük bir hava kattım örneğin. Tüm şehirlerin merkezini yapsaydım bütün şehirler hemen hemen aynı görünürdü
Yok beni yanlış anladın, ben sadece Muğla’da yaşayan insanlar kendi şehirlerini görmek ister diye demiştim, tabikide kimse karışamaz rahatına bak tekrardan kolay gelsin çalışmaların çok güzel gidiyor ellerine sağlık.
Teşekkür ederim. Neyse bu sayede açıklama da yapmış oldum diyelim
İyi yaptın , detaylara çok güzel derecede önem veriyorsun bu Fps’yi nasıl etkiliyor?
Bütün şehirleri test ediyorum bitince. Herhangi bir fps düşüşü ile karşılaşmamıştım Samsun’a kadar. Zaten aşırı obje var diye uyarı da verdi oyun Samsun’da. Abartmışım sanırım detayı. Birkaç şey sileceğim Samsun’dan mecbur. Bir de Kars’ta fps düşüşü oldu onun sebebini anlamadım. Diyarbakır’da falan çok daha fazla detay var çünkü. Onun da sebebine bakacağım tekrar. Park edili araç sayısında falan azalmaya gitmek zorunda kalabilirim ileride yapacağım şehirlerde
Ellerine sağlık, daha önceden dediğim gibi Çukurova şehirlerine geldiğin zaman sana yardımcı olurum(yol,şehir yapıları vs.).
Bu arada biliyorsun ki oyunda artık Türkiye var ama aynı zamanda Yks haritasında da Türkiye’nin Avrupa kısımı ve oradan da Avrupa’ya bağlanan ara bir yol var, bunun çakışmaması için düşündüğün bir plan var mı?
Street view sayesinde hallediyorum şehirleri. Yine de yardıma ihtiyacım olursa haber veririm teşekkür ederim. Yks haritasına gelecek olursak da, sanırım eski bir versiyonu kullanıyorsun sen. Avrupa yolu ve Avrupa’daki şehirler yok artık Yks’de. Dlc ile uyumlu yani zaten. Yks haritasının en güncel hali için roextended.ro sitesinden indir hep. Roex olmadan da çalışmaz bu arada Yks’nin yeni hali
Bilmeyenler için de küçük bir hediye olsun, harita kombinasyonları için wombat trucker isimli youtube kanalına bakın hep. Brezilya, Kazakistan, Orta Doğu, Avusturalya, Endonezya, Yks vs hepsini tek bir oyunda çalıştırmayı sağlayacak kombinasyonlar yapıyor kanalında
Çok teşekkür ederim sağolasın, en son Yks’nin kendi sitesinden indirme linkindeki açıklamada Road To The Black Sea DLC’sinin aktif edilmemesi gerektiği yazılıyordu ondan dolayı sormuştum.
Rica ederim. Dediğim gibi Wombat Trucker aklında olsun hep. Müthiş kombinasyonlar yaratıyor adam
Eyvallah çok teşekkür ederim, Muğla şehir merkezini Bodrum ile değiştireceğini söylemiştin ya hani ekstra yol yapman gerekecek muhtemelen onu nasıl yapmayı planlıyorsun? Çünkü normalde Muğla’ya vardığın zaman Bodrum’a gitmek için daha bayağı bir yol katetmek gerekiyor.