bende destekliyorum kolay gele…umarım şehirleri gerçeğe yakın ayarlrsın…
mesela bi samsunu örnek vereyim samsunlu olarak…deniz hariç bi tane benzer yanı yoktu samsunun…tabela olmasa samsunda olduğumuzun farkında olmucaz o derece alakasızdı.ben kendim düzelttim samsunu öyle oynuyorum arada yksyi …
Güzel düşünülmüş bir proje, iyi çalışmalar.
Promods oynamadan evvel tüm YKS haritasını dolaşmıştım, şehirler birbirine benzese de Yılmaz abi ve ekibi yolları çok güzel yapmıştı. Promods’u yükleyince YKS hiç bakmadım. Şimdi o yolları yeniden ve bu sefer direksiyon setiyle Yılmaz abi tarzında sürmek için heyecanla bekliyorum
oo şansa bak güzel…ben o samsundan çarşambaya giden yolu komple değişmiştim.tekkeköy sanayi stadın olduğu bölümü kompe o şekilde yapmıştım oradan benzinliği kaldırmıştım mecburen.yoluda iki şeritten üçe çkarmıştım…eğer vakit bulabilirsen o şekilde süper olur manzara stad ışıklar yanında yaşar doğu spor salonu…çok çok iki üç saatini alır düşünrsen…
Yollarda bir şehre navigasyondaki kilometre sayacı yardımıyla kaç kilometre kaldığını gösteren tabelalar ekleyebilirsin tahminimce çok memnun olur buradaki herkes,mesela Mardin’den Şırnak’a giderken navigasyondan bakıp Şırnak 25 Hakkari 150 gibi.Bunu yapabilmesi kolay olabileceğini düşünüyorum eğer zor gelirse yapmayabilirsin tabiki.
YKS Haritasında Olmayan Şehirleri Eklemen Mümkün’mü Acaba ? 1:19 Ölçeği İzin Veriyor mu ?
Neyse onada şükür oraları ben gene yaparım sen bitirdikten sonra ama ben versiyon güncellemeyi bilmiyorum işin bitince anlatırsan ben devam ederim…
Çukurova Bölgesi’nin (Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis) şehirlerini tekrardan yaparken yardıma ihtiyaç hissedersen mutlaka yardımcı olurum.
haritada son durum nedir ?
kolay gelsin. Bence arayasla konuş bir an önce izin al yoksa emeklerin boşa gider herhalde yani sadece kendin oynarsın
şehirleri çok beğendim ama o şehirlerden geçmemek bana çok koyar
arkandayım reis. umarım istediğin olur
Geri de tepebilir. Güzel bir taslak hazırlanıp sorulabilir bence.
sizin işiniz bitince bende üstünden gececem çünkü çoğu yerde prefebler çok eski
ama ben bu oyun versiyon atlayınca o versiyona yaptığım modu yükseltmeyi bilmiyorum onu anlatırsanız benimde katkım olur harita edit bilgim var…
Cidden bu işi yapıyorsun. Başarılar!
emeğine sağlık bekliyoruz…şu an 1.37 de çalışıyorsun sanırım…
Çok kaliteli bir çalışma , ellerinize sağlık.
eline koluna sağlık çok güzel olmuş başarılar dilerim.
samsun çok iyi olmuş be… atakum-bafra tarafı çok iyi olmuş. hele sahil kısmı çok güzel olmuş ellerinize sağlık kolay gelsin.