1 aydır yoktum açmadım oyunu şimdi güncelliyor işte
@Emre54 Teşekkürler hocam çözdüm sayende
1 aydır yoktum açmadım oyunu şimdi güncelliyor işte
@Emre54 Teşekkürler hocam çözdüm sayende
Uzun süre bende girmemiştim. En son gelen güncellemeyle böyle bir sorun çıktı ortaya. Oyun güncel gözüküyor fakat oyuna girdiğinde güncelleme varmış gibi hata gösteriyor ki aslında güncelleme de var ama ms store un dandikliği… Ne hikmetse Xbox uygulamasını yükleyince sorun çözülüyor.
@Emre54 Tavsiye edilen veya optional olarak değişiyormu acaba güncellemeler ? Ben radeonda yaşamıştım ona benzer birşey, mail gelip duruyor update update diye Radeon uygulamasında güncelle dediğimde zaten güncelsin diyordu.
Msfs için diyorsan güncellemeden giremezsin başkan. Her açılışta güncelleme kontrolü yapıyor.
FSL Control Center yayınlanmış. Prepar3Dv5’in altında MSFS seçeneği de var. Sessizce bir şeyler yapmışlar.
Kimsenin başka çaresi yok. O kadar yapı, kodlar elbette daha iyi bir yerde değerlendirilecek. Harika bir gelişme.
Arkadaşlar ben A320 için Türk livery paketi indirdim denildiği yere attım fakat oyunda göremedim yardımcı olur musunuz
aa Reverb G2 haric benim envanter
varjo imis ımm sanırım 3.195 $
güzel bir eklenti bu hafta bir sürüm daha çıkaracak ancak inişte bazı sesler çıkmadı bir de davranışı tam oturtmamış sanki ama fbw ile uyumluluğu ve çalışması inanılmaz iyi bugüne kadar çıkan en ciddi airliner eklentilerden oldu(fbw olmasa başka tabii)
yine de tam uçuş deneyimi için a32nx devam
19 Ekim akşamı Sim Update 6 çıkıyor. 20 Ekim Çarşamba akşamı ise Dev Q&A yayını olacak.
Bu Cumartesi akşamı ise MSFS yayınındayız. SDK ile ilgili yenilikler de geliyormuş. Cengiz Topel’e henüz devam edemedim. Bu akşam gerçekten bakıp altyapıyı oluşturmayı istiyorum.
hornet geliyor erkenden pilatus geliyor yeni havalimanı, eğitimler, fotogrametri şehirleri ve bunlar ücretsiz yarın yazarım
bu akşam güncelleme çıkacak msfs yine msfsliğini gösterdi
dx12 de kasımda geliyor, replay sistemi geliyor,
18 kasım dönüm noktası
8.94gb guncelleme geldi