Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Bu akşam Microsoft Flight Simulator canlı yayının şanslı 1 kişiye TFDi Design PACX yolcu eklentisini hediye ediyoruz.
Yayında :small_airplane:FBW A320neo ile [LTAC/URSS] :racing_car:SOÇİ’ye uçulacak. :point_right:

3 Beğeni

:no_mouth:

Boeing tasarımı devam ettirilmiş ama çok büyük geldi. Epey yer kaplayacak. Honeycomb da yeni ürünleri tam olarak tanıttı sanırım Honeycomb bir bakıam devam çünkü her şeye uyuyor.

3 Beğeni

Turtle Beach ise böyleymiş

3 Beğeni

https://twitter.com/simulasyonturk/status/1441848165787832320

4 Beğeni

scenery denemeleri

ortaya karışık arayüze alışmak için takılıyorum

Bizim niye köprümüz yok?

Polygon denemeleri

default köprüyü polygon ekleyerek yok ediyorsunuz vs. her türlü işlemde alan belirtmek için kullanılıyor

normal köprüyü yerine geçirdim eskisini yok ettirme bilgisi verdik

Rectangle
Belli alanları terraforming yapıyorsunuz.
Hassasiyet ayarları var.

4 Beğeni

:hugs:

4 Beğeni

Edirne Uzay Mekiği Fırlatma Rampası.

Göktürk 3 fırlatılir eheheh

3 Beğeni

Turtle Beach VelocityOne Flight Yoke ve Throttle Quadrant için Flight Sim Expo’da yeni bilgiler ve görüntüler paylaşıldı

3 Beğeni

Microsoft Flight Simulator’ın efsanevi Alman uçağı Junkers JU-52 çıktı! https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulatorin-efsanevi-alman-ucagi-junkers-ju-52-cikti/

4 Beğeni

Tante Ju “Teyze Ju” nihayet geldi bu bebegi senin edirne airportta dusunemiyorum tam olarak nostalgia :+1:

2 Beğeni

deneyen var mı merak ediyorum :smiley:

kimin yaptığını yazmamışlar? ayrıca maalesef :smiley: ingilizce her şeyde şart menü için anlaşılması adına faydalı olacaktır tabii

Mustafa Karaca abimiz yapmış :smiley: Kendisi aynı zamanda tf2 nin türkçe yamasınında yapımcısı

Bence simülasyon oyunlarında Türkçe yama kullanmak pek gerekli değil. Hikaye yok, menü ve oyun arayüzünde üstün ingilizce seviyesi gerektirecek kadar çok ağır dil yok.

1 Beğeni

yamanın tam adresi neresidir ona göre haber yazalım yukarıdaki yazıda bir şey yok

Bunu nasıl çözebiliriz ? OK’a basıyorum Microsoft Store uygulaması açılıyor İndirmelere bakıyorum her hangi bir indirme göremiyorum ?

Microsoft Store dan Xbox uygulamasını indir. Tekrardan güncellemeleri kontrol ettiğinde MSFS güncelleme yapacaktır.

şu an bir güncelleme çıkmadı ki? microsoft mağazasından girip msfs sayfasından indirebilirsin oraya direkt atmıyor sıkıntı var

yalnız fsbase falan değiştiyse türkçe yama için onu değişiklik olarak algılayıp yeniden yüklemeni isteyebilir