Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Microsoft Flight Simulator - Robinson R44 Raven II Helikopter eklentisi yayınlandı

Hezarfen’de turladık!

2 Beğeni

Son zamanlarda ucus karakteristigi mi ya da sim update nedeniyle mi bilmiyorum ama kalkısta 1500 rpm gecince
sag taraftan bır yumruk geliyor pistte kalmak zor ama kesinlikle keyif alıyorsun dostum :wink: Ses fizik texture kalitesi acisindan marketplace de fiyatını hakeden nadir bi yapim bana gore…
Ben yine formatladım makinayı tekrar herseyi yukledım biraz modelleme islerim var ama katılmayı cok isterim sen ne zaman dilersen :call_me_hand:

2 Beğeni

Umarım bellsimtech de msfs nin vaat ettigi gelecegi farkeder ve buralarda goruruz :pray:

1 Beğeni

yine de pek keyif vermiyor msfs atmosferinden dolayı uçuyoruz
sabrım kalmıyor

2 Beğeni

Simus Airlines landing :smiley: @HasanOfke

3 Beğeni

MD-82’yi yine popüler birileri yapıyor. Leonardo Softhouse Fly the Maddog

4 Beğeni

Cumartesi akşamı PACX yolcu eklentisi çekilişi için uygun mudur?
A320neo ile uçulacak. Dev versiyona geçtim. :smiley:

4 Beğeni

Fseconomy mevzusu için üyelik talep ettim. Daha doğrusu başkası fişekledi :smiley: @aranelciryatan
Olursa takılabiliriz. Mevzuları biliyorum çok gerçekçi bir havayolu şirketi gibi oluyor.
Eğer hoşuma giderse ST Airlines’a beklerim. Grup da açtım.

2 Beğeni

Uygundur Hasan kaptan. :smiley:

2 Beğeni

Gelbura.com’da 22-26 Eylül arası sınırlı sayıdaki Thrustmaster ürünlerinde müthiş fırsatlar var!
Thrustmaster Türkiye Distribütör Garantisiyle Gelbura.com' da | Gelbura.com

4 Beğeni

Bu gece PACX çekilişi için bir şeyler hazırlamaya başlarım. Yayın planlandı. Çekiliş değil :smiley: hediye!

Yalnız flightsim ile ilgil olmayan birisine vermeyeceğiz. Yayın öncesinde farklı yerlerde paylaşırım. Güzel geçerse Orbx’e tekrar ulaşıp o büyük çekiliş furyasını başlatabilirim.

5 Beğeni

Aerosoft One çıkmış. Henüz kurmadım şu an ST Airlines için Yunanistan’da uçmam gerek.

3 Beğeni

bugun hotas warthog base i yatay ekseninden kırmıs bulunuyorum :sob:
bu honeycomb ıcın bı ısaret mı acaba :yum:

2 Beğeni

Geçmiş olsun :confused:

2 Beğeni

oha nasıl becerebildin :smiley:

neyse rus yangın söndürme uçağı pr videosu son düşüşten sonra

ispanyollar olmasa halimiz ne olurdu kim bilir adamlar denizden alıp alıp attılar

3 Beğeni
4 Beğeni

Milviz :heart_eyes:

vallah çok üst düzey model beklemiyorum düzgün uçalım yeter be

ulan küfür edecem artık herkes her şeyi yapıyor aktarıyor paylaşıyor
malum stüdyoya gelince gram paylaşım yok dertleri başka

4 Beğeni

TCA Yoke Pack Boeing Edition!

3 Beğeni

SİMUŞ ICAO kodlu küçük havaalanımız Güney Amerika’da bir yerde hizmete girmeye çalışıyor…

:small_airplane:Havalimanı Yenileme Simülasyonu Airport Renovator - Demo İlk Oynanış

buraya paylaşayım :smiley:

2 Beğeni