Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

navigraph adam adam
navigraphsız naparım bilemem
ölürüm dayanamam hasretine navigraph

3 Beğeni

Pazar akşamı MSFS yayını var. 747’yi merak ediyorum TOD ile denemek lazım ama gelecek olana göre bir şeyler düşünürüz.
FBW bayadır yeni sürüm atmıyor ben de bayadır uçmuyorum.

@vanillamango, amerikancı greencardçı @Alpiinoo

2 Beğeni

Simus crew hazir bekliyoruz :sunglasses:

2 Beğeni

MSFS yayınlarına bir isim bulmam gerek. Simuş Havayolları mı desek öyle mi başlatsak artık? Ya da sanal havacılıkla genel bir isim lazım.

2 Beğeni

Fbw çöp yaw 747 olsun bence yayın, fbw yerine crj uçmak daha mantıklı.

1 Beğeni

747 ile uçucaz zaten TOD olayını nasıl yaptılar aşırı merak içindeyim. Honeycomb’u ona göre kurucam.

2 Beğeni

Wyoming de mi uçuş? Aklınızda bir yer var mı?

@vanillamango

1 Beğeni

Oralet Airways
Havadaki oralet keyfiniz

2 Beğeni

oraya inmez o uçak sonra bakılır :smiley:

@lazjedi simuş mevzusu maalesef sadece

4 Beğeni
2 Beğeni

Simuş nereden geliyor bilmiyorum ama çok karakteristik durmuyor havayolu için. :smiley:

HÜRKUŞ,güzel bir isim olabilir aslında.Hem geçmişle bir bağı da var.

Bu akşam maalesef maç varmış. :smiley: 20:30’a çektim ama ne fayda… Erken başlatırım muhtemelen işimi bitirince…

@vanillamango Almanya içi bir yerde uçabiliriz.
@anon38061730 özel isim oldu artık ben daha çok flightsim ile ilgili gelişmeleri aktarabileceğim bir şey istiyorum. Gündem Simülasyon gibi vs.

3 Beğeni

7 yi zor beklerken 8 olması :upside_down_face: her gün mu maç olur yaw

1 Beğeni

saat 6 şu an hazırlık yapıp erken dalabilirim ama gene bir şey fark etmiyor msfs için :smiley:

2 Beğeni

Olası uçuş

EHAM/EDDS

Rota yine Simbrief üzerinden oluşturulacak. Livery fark etmez. Blender eğitimini bitirince paintkit mevzusuna bakacağım. :smiley:

2 Beğeni

7 Beğeni
2 Beğeni

[Ücretsiz] Microsoft Flight Simulator için Orbx Brisbane River Run eklentisi

https://www.simulasyonturk.com/ucretsiz-microsoft-flight-simulator-icin-orbx-brisbane-river-run-eklentisi/

yapıştırın :slight_smile:

4 Beğeni

Aeroplane Heaven’ın Supermarine Spitfire Mk1a uçağı Orbx’e gelmiş. Kartondan uçak olayını bunlar yapmıştı. :smiley:

@vanillamango Senin denediğin bu muydu? Ona göre beraber uçabiliriz.

3 Beğeni