navigraph adam adam
navigraphsız naparım bilemem
ölürüm dayanamam hasretine navigraph
Pazar akşamı MSFS yayını var. 747’yi merak ediyorum TOD ile denemek lazım ama gelecek olana göre bir şeyler düşünürüz.
FBW bayadır yeni sürüm atmıyor ben de bayadır uçmuyorum.
@vanillamango, amerikancı greencardçı @Alpiinoo
MSFS yayınlarına bir isim bulmam gerek. Simuş Havayolları mı desek öyle mi başlatsak artık? Ya da sanal havacılıkla genel bir isim lazım.
Fbw çöp yaw 747 olsun bence yayın, fbw yerine crj uçmak daha mantıklı.
747 ile uçucaz zaten TOD olayını nasıl yaptılar aşırı merak içindeyim. Honeycomb’u ona göre kurucam.
Wyoming de mi uçuş? Aklınızda bir yer var mı?
Oralet Airways
Havadaki oralet keyfiniz
oraya inmez o uçak sonra bakılır ![]()
@lazjedi simuş mevzusu maalesef sadece
Simuş nereden geliyor bilmiyorum ama çok karakteristik durmuyor havayolu için. ![]()
HÜRKUŞ,güzel bir isim olabilir aslında.Hem geçmişle bir bağı da var.
Bu akşam maalesef maç varmış.
20:30’a çektim ama ne fayda… Erken başlatırım muhtemelen işimi bitirince…
@vanillamango Almanya içi bir yerde uçabiliriz.
@anon38061730 özel isim oldu artık ben daha çok flightsim ile ilgili gelişmeleri aktarabileceğim bir şey istiyorum. Gündem Simülasyon gibi vs.
7 yi zor beklerken 8 olması
her gün mu maç olur yaw
saat 6 şu an hazırlık yapıp erken dalabilirim ama gene bir şey fark etmiyor msfs için ![]()
Olası uçuş
EHAM/EDDS
Rota yine Simbrief üzerinden oluşturulacak. Livery fark etmez. Blender eğitimini bitirince paintkit mevzusuna bakacağım. ![]()
[Ücretsiz] Microsoft Flight Simulator için Orbx Brisbane River Run eklentisi
https://www.simulasyonturk.com/ucretsiz-microsoft-flight-simulator-icin-orbx-brisbane-river-run-eklentisi/
yapıştırın ![]()
Aeroplane Heaven’ın Supermarine Spitfire Mk1a uçağı Orbx’e gelmiş. Kartondan uçak olayını bunlar yapmıştı. ![]()
@vanillamango Senin denediğin bu muydu? Ona göre beraber uçabiliriz.