asobonunkini iki model olarak hans reis yaptığı için güvenimiz tam ayrıntılı bir uçak olacak kaliteli de görünecek ancak o çıkana kadar bu çıkarsa mis gibi uçarız ancak bunun ne zaman çıkacağı belli değil
asobonun da 2022’nin hangi çeyreğinde çıkaracağı belirsiz fakat sanmıyorum ki çok sürsün yarısını görmeden atr ile uçarız modelde adamların sorunu yok takır takır uçak modellemişler junkers çıktı durup dururken :d yani biz duruyorduk sdfdsf
o yüzden hans reis hem asobonun uçağıyla hem de aerosoft uçaklarıyla uğraşıyor
davanın has adamı hans reis
Microsoft Flight Simulator World Update 6: Almanya, Avusturya & İsviçre çıktı!
Yeni hava görüntüleri, yükseklik verileri, elle yapılmış havalimanları, 100 kadar ilgi çekici yer, 8 fotogrametrik 3D şehir, birçok havalimanı düzeltmesi, yeni aktiviteler…
“we re-evaluated the next few months and plan on having two major updates: Sim Update VI and Sim Update VII/Reno Air Races.”
Önümüzdeki 2 ay yeniden planlanmış ve Sim Update 6 ile 7 çıkacak ve Reno Air Races eklenecek.
Top Gun zaten ertelendi.
Önümüzdeki hafta birkaç sorun için hotfix çıkacakmış.
“There are some bugs discovered this week from the recent update and we plan on releasing a hotfix in the coming week. It will include a fix for the night lighting Render Scale, Offscreen Terrain PreCaching on VR menus, minor world/water mask clean-up, and a few more items. Full patch notes will be posted with the update.”
yeni roadmap
Junkers ay sonuna ertelendi. Developer Q&A yayını da ertelendi.
Pazar akşamı MSFS yayını var. 747’yi merak ediyorum TOD ile denemek lazım ama gelecek olana göre bir şeyler düşünürüz.
FBW bayadır yeni sürüm atmıyor ben de bayadır uçmuyorum.